1.12.7 i starsze - ACP Site Announcement Centre
MagicalFire - 25-04-2009, 09:49
lui754, mam nadzieje ze dostosujesz tergo moda zeby działał z BBCode managerem
Lorgan - 26-04-2009, 11:29
Przydałaby się opcja ogłoszenia widocznego dla gości, przy wyłączonym dla reszty. Poza tym, w modyfikacji nie ma możliwości ukrywania treści ogłoszenia poprzez kliknięcie na belkę z tytułem - to dość przydatna funkcja.
Pzdr.
croco - 09-05-2009, 09:37
Mógłby ktoś przerobić tego moda, aby działał z BBCode Managerem?
patrykss14 - 18-05-2009, 21:17
Czemu w PA nie mogę zarządzać tym ogłoszeniem?? Nie mam w ogóle tego komunikaty...
Dobra wiem gdzie miałem już błąd post do skasowania...
Może uda mi się poprawić błędy w instrukcji bo jest kilka I napisać ją po Polsku.
Piter Pit - 23-05-2009, 22:15
mam problem...wchodząc w PA do Ogłoszenia wywala cos takiego a tabele nowa dodalem...:
Cytat: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not query announcement information in admin_announcement_centre
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'a4524224_gs.ANNOUNCEMENTS_LEFTY74_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ANNOUNCEMENTS_LEFTY74_TABLE
Line : 39
File : admin_announcement_centre.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ |
tu występuje problem: http://g-s.host22.com
MagicalFire - 23-05-2009, 22:18
Piter Pit, a wykonało ci poprawnie zapytanie ??
Piter Pit - 23-05-2009, 22:44
tak... już po problemie źle mi sie klikneło w includes/functions.php w lini 2667 i poza nawiasem dodałem "mode..."
sorki za zamieszanie
MNgERmAn - 24-05-2009, 20:04 Temat postu: ... pomoże mi ktoś to zainstalować? ja tam nie mam żadnej instrukcji... prosze o wyrozumiałość.
Piter Pit - 26-05-2009, 05:57
MNgERmAn, instrukcja jest bo nie nazywana sie "instrukcja" tylko "ACP_Announcement_centre_1.txt"
ale jak coś to moge pomóc
MNgERmAn - 26-05-2009, 21:25 Temat postu: ... wczoraj z tym robiłem... ale jakieś błędy miałem... mógłbyś mi gotowe pliki podrzucic?
MagicalFire - 26-05-2009, 21:30
MNgERmAn napisał/a: | ale jakieś błędy miałem... |
jakies ??
na http://www.google.pl ??
przeczytaj regulamin
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=5706
Cytat: | 1. W profilu podaj pełny, realny adres Twojego forum phpBB2 modified by Przemo. Poprawny adres forum czyli taki, że po dopisaniu do niego "check_files.php" uzyskamy dostęp do Twojego Check files - (http://www.adresforum.pl/check_files.php) Bez tego nie udzielamy pomocy. |
nie masz forum nie ma pomocy
od kiedy ku jesteś zwracamy ci uwagę a ty dalej swoje
moim zdaniem powinna być za to kreseczka
[ Dodano: 26-05-2009, 22:31 ]
MNgERmAn napisał/a: | mógłbyś mi gotowe pliki podrzucic? |
odwiedź dział zlecenia
MNgERmAn - 26-05-2009, 22:02 Temat postu: ... ja pierdziele.... miałem swoją stronke to kazaliście mi zmienić bo wirus był... więc zmieniłem!!! to sie czepiasz... prosze bardzo zmieniam na tą prawdziwą...
paweln - 27-05-2009, 19:03
Aby mod współdziałał z BBcode Managerem trzeba wykonać poniższe instrukcje
INSTRUKCJE WYKONUJEMY PO ZAINSTALOWANIU MODYFIKACJI
admin_announcement_centre.php
Kod: |
ZNAJDŹ:
$preview_announcement = bbencode_second_pass ( $preview_announcement, $preview_announcement_uid );
ZAMIEŃ NA:
$preview_announcement = bbencode_second_pass ( $preview_announcement, $preview_announcement_uid, $userdata['username'] );
|
Index.php
ZNAJDŹ:
$announcement_centre_config['announcement_text'] = bbencode_second_pass ( $announcement_centre_config['announcement_text'], $announcement_text_uid);
ZAMIEŃ NA:
$announcement_centre_config['announcement_text'] = bbencode_second_pass ( $announcement_centre_config['announcement_text'], $announcement_text_uid, $userdata['username']);
|
ZNAJDŹ:
$row['post_text'] = bbencode_second_pass ( $row['post_text'], $row['bbcode_uid'] );
ZAMIEŃ NA:
$row['post_text'] = bbencode_second_pass ( $row['post_text'], $row['bbcode_uid'], $userdata['username'] );
|
Jakby były jeszcze jakieś problemy w współdziałaniu modyfikacji do napiszcie do mnie na PW. Postaram się je naprawić.
Reson - 30-05-2009, 09:13
Kod: | #
#-----[ SQL ]------------------------------------------
#
CREATE TABLE `phpbb_announcement_centre` (
`announcement_desc` varchar(255) NOT NULL default '',
`announcement_value` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`announcement_desc`));
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_text', '[size=18][color=red][b]Zmien ogłoszenie w PA :) [/b][/color][/size]');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_status', '1');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_access', '1');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_guest_text', '[size=18][color=blue][b]Zmień ogłoszenie dla gości w panelu administratora :) [/b][/color][/size]');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_guest_status', '1');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_text_draft', '[size=18][color=red][b]Podgląd projektu w PA :) [/b][/color][/size]');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_mod_version', 'v1.2.3');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_forum_id', '');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_topic_id', '');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_forum_topic_first_latest', '1');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_title', 'Ogłoszenie');
INSERT INTO phpbb_announcement_centre (announcement_desc, announcement_value) VALUES('announcement_guest_title', 'Ogłoszenie dla gości'); |
co ja mam z tym zrobic mozna na polski przeetlumaczyc?? bo all pliczki pozamienialem, mam zrobic nowa baze mysql czy jak?? prosze o pomoc
paweln - 30-05-2009, 09:30
Musisz wejść do bazy forum w phpMyAdmin, przejść do zakładki SQL i tam wkleić ten tekst i wcisnąć przycisk Wykonaj
|
|
|