To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Plus-Minus by KnofeL

m@rcin... - 16-08-2008, 15:10

Cytat:
ile nagan trzeba dac aby zablokowac konto usera ?

Nie ma takiej opcji, można by dodać opcje banowania i zakaz pisania na x dni :)

Knofel - 18-08-2008, 18:38

alan98 napisał/a:
Normalnie user dostał1 naganę . Ale widać tę informację tylko w temacie w którym została wystawiona . Normalnie w reszcie temató z postami usera pisze , że ma nagan zero Czy to tak ma być

Nie to mój błąd :oops:

alan98 napisał/a:
Pozatym można by zrobić , żeby przy naganie/pochwale był link do posta za który została wystawiona

Mówisz - masz ;)

Plus-Minus by KnofeL 4.5:
:arrow: Poprawiiłem licznik nagan/pochwał
:arrow: Powód wystawienia nagany/pochwały linkiem do posta za który nagana/pochwała została wystawiona
:arrow: Oczyszczenie kodu
:arrow: Poprawki w instrukcji

Paczka w pierwszym poście. Co do aktualizacji to najpierw wykonujemy instrukcję z pliku Update.txt a potem odpalamy plus_minus_recount.php

lui754 - 19-08-2008, 13:36

Knofel, Wszystko teraz działa jak najlepiej, Teraz tylko przydałoby się banowanie i zakazywanie pisania userom. Wystarczy jakis przycisk obok ikonek plus/minus.

Np. [+] [-] [ b ] [ZP]

I żeby jeszcze pod avatarem była informacja o tym że user jest zbanowany / ma zakaz pisania.

Np.

Zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 45
Nagan: 3

alan98 - 19-08-2008, 15:42

Knofel, oo bardzo dziękuje :)

lui754, No napewno by to nie zaszkodziło . Gdyby to było to wszystkie główne funkcje plus-minusa zwykłego byłyby w tym plus-minusie ;]

Knofel - 19-08-2008, 15:47

Cały czas nad tym myśle, szukam tylko najlepszego rozwiązania. Nie chce żadnych dodatkowych guzików, chce żeby wszystko odbywało się automatycznie. Nie wiem tylko czy nagany zamieniać na warny czy nie.
adriano666 - 19-08-2008, 15:54

tak zmien , knofel mozesz podac adres forum ? bo chce zainstalowac kilka modow
Knofel - 19-08-2008, 15:58

Cytat:
tak zmien , knofel mozesz podac adres forum ? bo chce zainstalowac kilka modow

Co ?? Mody masz tu na forum

alan98 - 19-08-2008, 15:59

Knofel, Zmień , proszę

A ja teraz mam mały problem . Testowałem modyfiakcję na forum testowym . Miałem wczesniejszą wersję , i jeden user miał 3 nagany . Po aktualizacji , miał niby 0 nagan . Ale jak patrzyło się na jego nagany to miał dalej 3 . No okey , usunąłem je , a teraz pojawiło się : Nagan :-3

Nie jest to dużo problem , dla mnie . Ale niektórym którzy aktualizowali moda może przeszkadzać

Knofel - 19-08-2008, 16:01

alan98 napisał/a:
A ja teraz mam mały problem . testowałem modyfiakcję na forum testowym . Miałem wczesniejszą wersję , i jeden suer miał 3 nagany . Po aktualizacji , miał niby 0 nagan . Ale jak patrzyło się na jego nagany to miał dalej 3 . No okey , usunąłem je , a teraz pojawiło się : Nagan :-3

A plik: plus_minus_recount.php odpaliłeś ??

alan98 - 19-08-2008, 16:05

Tak odpaliłem

Edit : Ale poradziłem sobie już To był mój błąd

eridor - 19-08-2008, 18:16

Kiedy planujesz wydać wersję 5.0?
m@rcin... - 19-08-2008, 19:35

lui754 napisał/a:
Teraz tylko przydałoby się banowanie i zakazywanie pisania userom. Wystarczy jakis przycisk obok ikonek plus/minus.

Np. [+] [-] [ b ] [ZP]

I żeby jeszcze pod avatarem była informacja o tym że user jest zbanowany / ma zakaz pisania.

Np.

Zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 45
Nagan: 3

Dokładnie, cały czas o to apeluje ;)

Cytat:
Kiedy planujesz wydać wersję 5.0?

Wczoraj wydana była wersja 4.5 :roll: co drugi dzień ma być nowa wersja... :?: :o

PiroBoss - 26-08-2008, 21:40

Mam pytanie do autora modyfikacji
Podkreślam, że instaluje tą modyfikacje (4.5) pierwszy raz.

Zrobiłem wszystko, od początku do końca jak w instrukcji. I mam taki problem, że pod postem widać ikonke minusa, ale nie widać plus oraz ikonki troche za bardzo schodzą w dół.

Moje pytania:
1. Co zrobić aby była widoczna ikonka "+"?
2. Jak podnieść ikonki na równo z resztą?

Dla ułatwienia dodaje screen'a

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

Marcinn100011 - 27-08-2008, 00:57

PiroBoss napisał/a:
Mam pytanie do autora modyfikacji
Podkreślam, że instaluje tą modyfikacje (4.5) pierwszy raz.

Zrobiłem wszystko, od początku do końca jak w instrukcji. I mam taki problem, że pod postem widać ikonke minusa, ale nie widać plus oraz ikonki troche za bardzo schodzą w dół.

Moje pytania:
1. Co zrobić aby była widoczna ikonka "+"?
2. Jak podnieść ikonki na równo z resztą?

Dla ułatwienia dodaje screen'a
Obrazek

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

ten sam problem mam. Jako administrator widzi taki minus, a jako użytkownik nie widzi ani plusa ani minusa..

m@rcin... - 27-08-2008, 07:25

Plus widzi tylko autor tematu a minus widzi tylko administrator i moderatorzy

user userow nie może dać ostrzeżenia! plusy dawać może jedynie AUTOR tematu!