Rangi - Rangi by pafflick
Rain - 27-09-2007, 17:43
Ładne, przejrzyste rangi
Tylko czarna ramka ciut za gruba
9/10
Ps. Gdybyś miał chwilę mógłbym prosić o rangę: Modder -w odcieniu takim jak ta ranga--> a zamiast "tarczy" obrazek "koła zębatego" ?
Pozdrawiam.
pafflick - 28-09-2007, 16:49
Rain napisał/a: | Tylko czarna ramka ciut za gruba |
Dobra rada - dzięki! Nie przyjrzałem się temu wcześniej tak dokładnie, ale rzeczywiście masz rację. Nie chce mi się przerabiać już tych rang, ale w następnj wersji będę o tym pamiętał.
Rain napisał/a: | Ps. Gdybyś miał chwilę mógłbym prosić o rangę: Modder -w odcieniu takim jak ta ranga--> Obrazek a zamiast "tarczy" obrazek "koła zębatego" ? ) |
OK. W drodze wyjątku mogę zrobić. Ale jak będę u siebie na kompie, bo akurat nie jestem w domu...
brzeczekmatthew - 03-10-2007, 15:01
Pafflick jak tam prace nad rangami o które ja prosiłem ? Kiedy mniej-więcej będą wykonane? 2-tygodnie? 3-tygodnie? ?
Pozdrawiam
theqkash - 03-10-2007, 23:16
psd załatwiłoby sprawę...
trystek - 04-10-2007, 18:17
ja też bym prosił o psd
pafflick - 05-10-2007, 09:41
trystek napisał/a: | ja też bym prosił o psd | Ja też bym poprosił, tak do każdej rangi. Przydałby mi się...
brzeczekmatthew
Zrobiłem część rang:
• Na randze nie zmieści się napis "Dowódca Fallen Angels";
• W rangach procentowych ma być szare tylko tło, czy obrazki też?
I jeszcze jedna ranga dla Rain'a
/// Rangi v. 1.0 do pobrania z pierwszego posta w temacie... ///
brzeczekmatthew - 05-10-2007, 13:54
Swietna robota Pafflick rangi są cudo
Jeśli chodzi o procentowe to chodzi mi o to, żeby były one w tym stylu takim:
tyle, żeby ikonki tych karteczek były w róznych kolorach w zalezności od ilości % tak jka w rangach procentowych twoich orginalnych
trystek - 05-10-2007, 14:46
pafflick napisał/a: | Ja też bym poprosił, tak do każdej rangi. Przydałby mi się... |
starczyłby tylko jeden psd
Friend - 05-10-2007, 15:42
NoNo! Świetna robota.. Wszystkie rangi zaje*****
sennin - 05-10-2007, 17:38
Najlepsze jakie do tej pory spotkałem 9,5/10 ta mała rezerwa dla osoby która będzie w stanie wykonać lepsze
Prośba o jedną: Redaktor, osoba pisząca poradniki i artykuły więc może pióro jako grafikę, kolor rangi granatowy idealnie pasowałaby przeróbka tej :
pafflick - 05-10-2007, 19:32
sennin napisał/a: | Najlepsze jakie do tej pory spotkałem 9,5/10 ta mała rezerwa dla osoby która będzie w stanie wykonać lepsze | Może dla mnie?
sennin napisał/a: | Prośba o jedną: Redaktor, osoba pisząca poradniki i artykuły więc może pióro jako grafikę, kolor rangi granatowy idealnie pasowałaby przeróbka tej : (...) |
Zrobiłem w dwóch wariantach - nie wiem, który lepszy...
spam-killer - 05-10-2007, 21:13
pafflick, w tej randze redaktor, tło jest chyba trochę zbyt blade...
Friend - 05-10-2007, 21:17
To taki efekt świetlny... nieczepiaj sie bo niema do czego
pafflick - 05-10-2007, 21:22
Friend napisał/a: | To taki efekt świetlny... nieczepiaj sie bo niema do czego |
Właśnie.
A ja mam nowe rangi
Tym razem postawiłem na prostotę - wykonałem je tak, żeby pasowały do jakiegoś stylu w tonacji lightblue...
Tylko mi się tu ich nie czepiać - w założeniu miały być proste - tylko tekst, na jednym tle.
Jeśli macie pomysły, co by zmienić, to piszcie...
Oto pierwsze trzy (ver. 2.0)
sennin - 07-10-2007, 15:35
pafflick napisał/a: | sennin napisał/a: | Najlepsze jakie do tej pory spotkałem 9,5/10 ta mała rezerwa dla osoby która będzie w stanie wykonać lepsze | Może dla mnie? |
Nie widze przeszkód, z chęcią obejrze kolejne style rang, te nowe są również bardzo dobre, pasowałyby pod forum o literaturze, poezji itp. Jakoś nei wyobrażam sobie forum o takiej tematyce z masa grafiki, hitech stylem itd, a raczej prosty, estetyczny a te pasują jak ulał
pafflick napisał/a: |
Zrobiłem w dwóch wariantach - nie wiem, który lepszy... |
drugi chyba lepszy, samo pióro jest mało widoczne. Wielkie dzięki.
|
|
|