Hosting - [opinie] neteasy.pl
maniocek - 19-11-2008, 20:28
raulo, najprawdopodobniej chodzi o chmody
Musisz ustawić odpowiedni chmod na folder Galeria
raulo - 20-11-2008, 14:53
Niestety to nie to
Mich@ł - 21-11-2008, 19:25
raulo, dzieje się tak ponieważ mają takie ustawienia na serwerze i ty na to nie masz wpływu.
możesz jedynie sam zrobić plik index.html
neteasy - 22-11-2008, 20:48
Witam,
każdy użytkownik sam decyduje o tym czy chce listować pliki czy nie:
wystarczy założyc plik .htaccess z treścią: Options +Indexes
..a w przyszłości zapraszam do kontaktu z BOK .
smyku2 - 19-05-2009, 20:14
Kolejna opinia.
Serwer wykupiony już ta mam od prawie dwóch lat (rocznica mija w lipcu).
Ostatnio serwery zmieniły lokalizację (z WLK BR, na PL). Zauważyłem znaczną różnicę w szybkości konta i jego stabiliności.
Ogólnie polecam, najwiekszy plus nalezy sie obsludze, na prawde bardzo pomocni i mili ludzie
maciej123 - 08-07-2009, 07:54
Witam,
mój serwis również stoi na serwerach Neteasy, obecnie, do września mam wykupiony pakiet 30GB transferu/mies., w związku z tym, że forum z downloadem (download na zewnętrznych serwerach) pożera z miesiąca na miesiąc coraz większe zasoby planuję później wykupić większy plan hostingowy (powiedzmy 60GB na pół roku). Serwery są niesamowicie szybkie, widać to nawet przy słabych łączach internetowych (co stwierdziło parę znajomych mi osób). Pracownicy z BOK są uprzejmi i rzetelni, odpowiedź na wszelkie pytania zawsze przychodzi bardzo szybko i generalnie nie ma żadnych problemów w tej kwestii.
Ostatnio zauważalne jest, że raz po raz wyskoczy błąd wynikający z obciążenia serwera, ale myślę o małym konwercie skryptu i odchudzeniu bazy i powinno być ok
Opinia o Neteasy jak najbardziej pozytywna
|
|
|