1.12.7 i starsze - Numer użytkownika
Karol1987 - 07-07-2008, 22:25
Widocznie ta modyfikacja nie uwzględnia usuniętych userów i nie bierze pod uwagę kolejności ich występowania na liście: "data przyłączenia rosnąco" tylko uwględnia ich ID
Dj_Majster - 18-12-2008, 21:37
Przeglądałem cały temat ale nikt nie zadał takiego pytania jak ja chcę zadać :] Otóż, czy można przesunąć wyżej informacje "Nr Użytkownika" ?? Tak jak to mniej więcej widnieje na screenie poniżej ??
Bobek_ - 19-12-2008, 22:30
jak zrobić aby modyfikacja pokazywała Numer Użytkownika według daty dołączenia a nie numeru ID ???
joli - 21-12-2008, 14:32
Dj_Majster, w viewtopic_body.tpl wstaw
za:
Kod: | {postrow.POSTER_POSTS} |
Dj_Majster - 21-12-2008, 23:31
joli, niestety nie podziałało to. Znikło Nr Użytkownika i pomieszały się trochę te informacje tak że ilość postów była na samym dole
joli - 21-12-2008, 23:38
No nie wiem
zamiast:
Kod: | {postrow.SPECIAL_RANK}{postrow.POSTER_AGE}{postrow.POSTER_JOINED}{postrow.POSTER_POSTS}<!-- BEGIN poster_beers -->{postrow.poster_beers.POSTER_BEERS}<br /><!-- END poster_beers -->{postrow.POSTER_FROM}{postrow.POSTER_ID}{postrow.POSTER_ONLINE}</span> |
powinienes miec:
Kod: | {postrow.SPECIAL_RANK}{postrow.POSTER_AGE}{postrow.POSTER_JOINED}{postrow.POSTER_POSTS}{postrow.POSTER_ID}<!-- BEGIN poster_beers -->{postrow.poster_beers.POSTER_BEERS}<br /><!-- END poster_beers -->{postrow.POSTER_FROM}{postrow.POSTER_ONLINE}</span> |
Dj_Majster - 23-12-2008, 20:50
joli, elegancko... o to chodziło
Serek_mk - 29-03-2009, 00:29
Przy okazji jak juz tu jestem....
- Czy można do tego dodać coś... aby wyświetłał sie numer użytkownika w jego profilu ?? dobrze by było aby to było w standardzie np: w PA> UŻYTKOWNICY> Dany user
- Czy można to ukryć przed określonmi grupami ??
W tej chwili, jeśli user nie napisze żadnego posta to nie ma jego numerka... Mnie to nie przeszkadza bo wiem jak to sprawdzić taki numer ale....
lui754 - 29-03-2009, 08:41
Serek_mk napisał/a: | - Czy można do tego dodać coś... aby wyświetłał sie numer użytkownika w jego profilu ?? |
Kod: | usercp_viewprofile.php
---[znajdź]---
$template->assign_vars(array(
'USERNAME' => $username,
---[zmień na]---
$userid2 = $profiledata['user_id'];
$template->assign_vars(array(
'ID2' => $userid2,
'USERNAME' => $username1,
templates/nazwaStylu/profile_view_body.tpl
---[znajdź]---
<!-- END advert_person -->
---[dodaj po]----
<tr>
<td valign="top" align="right" nowrap="nowrap"><span class="gen">Numer użytkownika: </span></td>
<td><b><span class="gen">{ID2}</span></b></td>
</tr>
|
Nie sprawdzałem ale powinno działać
Serek_mk - 30-03-2009, 15:03
Chyba zadzialolo.., dzieki wielkie
Pracuje jak trzeba
skala91 - 10-06-2009, 18:37
śmiga aż ładnie popatrzeć , jestem tylko ciekaw dlaczego jao założyciel mam nr.2
matiyarosz - 22-01-2011, 16:41
skala91 napisał/a: | śmiga aż ładnie popatrzeć , jestem tylko ciekaw dlaczego jao założyciel mam nr.2 |
Ponieważ gość ma 1. Od początku przema admin ma numer 2
kiko - 23-03-2012, 21:29
odkopuje- w czym moge miec problem ? bo oczywiscie u mnie nie dziala
|
|
|