To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Poprawka 6

MarX - 20-04-2004, 18:37

Gooner, mam to samo pisalem juz o tym a najlepsze jest to ze innym kumplom dziala ktorym dalem login i haslo. ;)

I wydaje mi sie ze to może jest cos zwiazane z ustawieniami na serwerze dostawcy ??
bo ci kumple nie byli odemnie z sieci i mieli innego dostawce neta a kumpel z tej samej sieci nie mogl wejsc rowniez do PA :? :? :? :? :?
Moze sie myle ... Moja teoria ma ktos inna ??

HAPOL - 20-04-2004, 19:08

może napisz Przemo jak ty masz wszystko posutawiane w cookies (a identyfikator sesji ma cos wspolnego z cookies??)
Gooner - 20-04-2004, 19:18

Skoro tak musi byc to bede musial wrocic to poprzedniej wersji :cry: jesli sie jeszcze da
arno - 20-04-2004, 20:42

Przemo ,niewiem czy to wina poprawek ,czy nie ...
ale od jakieko? czasu widze ze nie zgadza sie lio?? postów nie czytanych
a faktycznie pokazywanych
Np:miałem ' 1 nie czytany ... nacislem a tu pisze ze niema takiego posta' :)

[ Dodano: 20-04-2004, 21:43 ]
oczywiscie uwagi dotycz? tego forum :P

_FrEzZ__ - 20-04-2004, 23:47

Tez to zauwazyłem .. ale to jest problem chyba bazy danych .. dzis miałem problem z forum bo wogle wejsc nie miałem miałem komunikat..

Kod:
503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress

SpoonMan - 21-04-2004, 10:59

Przemo wiem w czym tkwi problem
Invalid_sesion wywala wtedy jak masz skonfigurowane polaczenie do netu w taki sposob ze masz inne IP zewnetrzne a inne wewnetrzne .. tak jak mam w domu ... jest to czeste rozwiazanie w sieciach za tak zwana maskarada .... dodatkowo odkrylem ze wiaze sie to z cookies ..... i podejzewam ze wiaze sie to ze sprawdzaniem aktywnosci sesji gdzie na lokalnym interface sieciowym masz inne IP niz te ktore rozpoznaje forum podczas zalogowania sie na iego

Przemo - 21-04-2004, 11:05

W?tpie, ja tez mam maskarade i lokalne IP mam 192.168.0.5 i nie mam zadnych problemow.