Wersje 1.9 i starsze - Poprawka 6
MarX - 20-04-2004, 18:37
Gooner, mam to samo pisalem juz o tym a najlepsze jest to ze innym kumplom dziala ktorym dalem login i haslo.
I wydaje mi sie ze to może jest cos zwiazane z ustawieniami na serwerze dostawcy ??
bo ci kumple nie byli odemnie z sieci i mieli innego dostawce neta a kumpel z tej samej sieci nie mogl wejsc rowniez do PA
Moze sie myle ... Moja teoria ma ktos inna ??
HAPOL - 20-04-2004, 19:08
może napisz Przemo jak ty masz wszystko posutawiane w cookies (a identyfikator sesji ma cos wspolnego z cookies??)
Gooner - 20-04-2004, 19:18
Skoro tak musi byc to bede musial wrocic to poprzedniej wersji :cry: jesli sie jeszcze da
arno - 20-04-2004, 20:42
Przemo ,niewiem czy to wina poprawek ,czy nie ...
ale od jakieko? czasu widze ze nie zgadza sie lio?? postów nie czytanych
a faktycznie pokazywanych
Np:miałem ' 1 nie czytany ... nacislem a tu pisze ze niema takiego posta'
[ Dodano: 20-04-2004, 21:43 ]
oczywiscie uwagi dotycz? tego forum
_FrEzZ__ - 20-04-2004, 23:47
Tez to zauwazyłem .. ale to jest problem chyba bazy danych .. dzis miałem problem z forum bo wogle wejsc nie miałem miałem komunikat..
Kod: | 503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress
|
SpoonMan - 21-04-2004, 10:59
Przemo wiem w czym tkwi problem
Invalid_sesion wywala wtedy jak masz skonfigurowane polaczenie do netu w taki sposob ze masz inne IP zewnetrzne a inne wewnetrzne .. tak jak mam w domu ... jest to czeste rozwiazanie w sieciach za tak zwana maskarada .... dodatkowo odkrylem ze wiaze sie to z cookies ..... i podejzewam ze wiaze sie to ze sprawdzaniem aktywnosci sesji gdzie na lokalnym interface sieciowym masz inne IP niz te ktore rozpoznaje forum podczas zalogowania sie na iego
Przemo - 21-04-2004, 11:05
W?tpie, ja tez mam maskarade i lokalne IP mam 192.168.0.5 i nie mam zadnych problemow.
|
|
|