Wersje 1.9 i starsze - Jakie znalezliscie bledy w wersji 1.7 ?
Andre - 29-02-2004, 21:15
Forum ma domene .com ale na koncu jest dopiek /4um/ może to od tego ludzie sie rejstruja a nie moga sie zalogowac albo teraz znowu sie zaloguja i jak cosik napisza wychodzi ze pisal gosc a konto nie jest na lycosie Prosze Was o Pomoc
Widmo - 29-02-2004, 21:33
No u mnie dziala...
zarejestrowany i zalogowany
Przemo - 29-02-2004, 23:11
domena w twoim przypadku to: www.mp3traxx.com i przez www. trzeba wchodzic
Andre - 29-02-2004, 23:37
Dziekuje Przemo bo z ludzmi to tak jest jeden wejdzie i powie ze dobrze ale 2gi napisze ze wchodzil i jest zle a naprawde weszedl na mp3traxx.com/4um/
Ece - 01-03-2004, 12:17
Zrobilem update z 2.0.6. i... Musialem albo kasowac ludziom napisy skad sa, albo wylaczyc ich pokazywanie przy postach, poniewaz tekst dlugi i mi sie nie zawija, tylko robi sie kolumna szeroka.
Nie ma czegos takiego jak Suermoderator, czy Junior Admin jako dodatkowa drupa obok administratora i moderatora.
Problem z wyswietlaniem- nie moge zmienic zeby wyswietlalo wiecej niz 15 postow na strone.
No i mod statystyk- cos nie pokazuje tak, jak mi sie wydaje ze powinien z usmieszkami- pokazuje ze ": p" jest najwiecej, a ": P" nie pokazuje w ogole. Czy to dlatego ze nie rozroznia wielkich literek, a malych, czy jak ?
Ogolnie forum fajne, tylko niektore rzeczy przeszkadzaja, a ja nie umiem ich wylaczyc, chociaz to pewnie banalne, jak np to, ze jak najade kursorem na jakies pole, robi sie ciemniejsze. Nie wiem tez jak to jest z junior adminem, bo może jak dalem poprawke, to juz jest OK, ale dalem uprawinienia do wszystkiego, a jak ktos chcial edystowac uzytkownika, to ze nie ma uprawinien.
Tak gwoli scislosci to forum mi sie podoba, zeby nie bylo ze przychodze i krytykuje
Przemo - 01-03-2004, 12:28
na 15 postow juz odpowiedzialem. Mozna ograniczyc pole "Skąd" w panelu admina ustawic maks ilosc znakow
Ece - 01-03-2004, 12:33
No tak, ale w oryginalnym np bylo ze zawijalo tekst- no szkoda, poradzilem sobie wylaczajac widok pod avatarem.
Co do statystyk, to czy mi sie wydaje, czy one tak maja z tymi malymi i wielkimi literkami ?
Przenoszenie- no tak, sorki.
Przemo - 01-03-2004, 12:43
z htmla nie jestem zbyt dobry, w oryginalnym cala boczna kolumna miala stala szerokosc i pozwalala na lamanie tekstu, ale jak doszedl mod płci to brzydko wygladalo jak ikonka płci była pod nickiem, dlatego zablokowalem tą kolumne i dalem ograniczenie ilosci znakow w lokalizacji. Pewnie da sie to lepiej rozwiazac.
Jakie statystyki z jakimi literami?
Ece - 01-03-2004, 12:55
Statystyki- wchodze i widze, ze najwiecej uzyto usmieszka, ktory ma kod ":p" co juz mnie dziwi, a za to w ogole nie uzywano usmieszka ":P". Dodatkowo pokazuje pierwsze 10 uzywanych usmieszkow, z czego ten dziesiaty zostal uzyty raz, a tak naprawde wiekszosci usmieszkow nie widac. Moze ja cos zle ustawilem i np nie wyswietla usmieszko uzytych wiecej niz iles tam razy...
Wyglada to tak http://www.xforum.transweb.pl/smiles.jpg chociaz sa to naprawde rzadko uzywane usmieszki na moim forum.
nilhir - 01-03-2004, 19:28
Podczas instalacji jeśli prefiks zostawi się pusty to wyskakuje błąd. Wie ktoś co zrobić żeby było bez prefiksu i się dobrze zainstalowaćo ?
Gracek - 02-03-2004, 15:58
Możesz jeszcze dać taki rotatorek buttonów, jak sie pojawil u Ciebie w prawym gornym rogu.
azazello - 02-03-2004, 16:54
standardowo przy przenoszeniu jest zaznaczona opcja pozostaw odnosnik,
aj by proponowal standardowo by to było odznaczone
locohamster - 02-03-2004, 17:08
popieram i prosze o uwzględnienie...
Chyba częstsz? opcję jest nie zostawianie odnośnika...
Przemo - 02-03-2004, 19:06
bez urazy ale na obydwa ostatnie pomysly wpadlem wczesniej od Was
rew2 - 02-03-2004, 21:04
pomyslalem przemo o mozliwosci dodawania linkow edk tych do emule zeby byly rozpoznawane przy wprowadzaniu jak te z html
jak to za duzo roboty to zapomnij ale jakby byly pewnie by sie przydaly
|
|
|