Hosting - "Mała" - "Wspólna Sprawa" :) - Hosting
Widmo - 02-01-2006, 21:51
Kuna napisał/a: | A jak jest z bazami myql i kontami email? |
Widmo napisał/a: | sa to normalne uzytkowe konta, Cpanel, |
ludzie, weźcie ogarnijcie co pisze wczescniej, są, jest standardowy Cpanel.
mck1964 - 02-01-2006, 22:06
a mozna wziasc np. 200mb i 2GB transferu?? niepotrzebuje weicej
Czytalem w pierwszym poscie ze minimalnie to 10GB transferu i 200mb ale az tyle nie jest mi potrzebne no i post juz dawno pisany... moze sie zmienily warunki??
pozdrawiam
vegetagt - 02-01-2006, 22:20
ale przecież to są śmieszne kwoty... zawsze mozna wziąść te minimum i to co niepotrzebne dać koledze z klasy/podwórka/losowemu
moron - 02-01-2006, 22:35
Widmo napisał/a: | moron napisał/a: | nie powiedzialbym ze to tanio |
a gdzie masz ? | na wynajmij.to jak na razie zadnych problemow :]
niczeq - 03-01-2006, 07:24
czy jest mozliwosc wlaczenia opcji WillCARD / wildcard (nie jestem pewien jak to sie dokladnie pisze:P) ?
Widmo - 03-01-2006, 12:06
niczeq napisał/a: | czy jest mozliwosc wlaczenia opcji WillCARD / wildcard |
nie wiem, bo sam potrzebuje i zapomnialem zapytac
zapytam.
moron - 03-01-2006, 14:23
hehehe
panowie systemy aliasow beda robic
niczeq - 03-01-2006, 16:26
jeszcze jedno wazne pytanko (mam nadzieje ze nic wiecej do glowy mi nie przyjdzie )
czy wlasciciel servera ma mozliwosc wystawienia faktury ?
Widmo - 03-01-2006, 17:32
niczeq napisał/a: | czy wlasciciel servera ma mozliwosc wystawienia faktury ? |
watpie
ale spytaj usera: knebel
Mich@ł - 03-01-2006, 20:26
Widmo, mam jedno pytanie Czy na tym serwerze jest mozliwośc zaparkowania domen? czyli chciałbym zaparkowac 2 domeny i zeby kazda była kierowana na inny katalog?
Musze zaiwestowac w porządny serwer, juz nigdy nie wykupie konta z allegro na ota.pl przez pierwsze 2 miechy był bardzo dobry kontak z adminem a teraz juz prawie od 2 tygodni 0 kontaktu ;/ i nawet biuro nie odpisuje
vegetagt - 03-01-2006, 22:42
Mich@ł napisał/a: | Widmo, mam jedno pytanie Czy na tym serwerze jest mozliwośc zaparkowania domen? czyli chciałbym zaparkowac 2 domeny i zeby kazda była kierowana na inny katalog? |
przecie Widmak pisał że to jest normalne konto gdzie można to co mozna i nie pisał że ograniczał coś ( procz hdd i trafficu oczywiscie )
Mich@ł - 03-01-2006, 23:27
vegetagt, niektóre hostingi zezwalaja tylko na jedna domene głowna i np nieograniczona ilośc podpiętych domen. A miu chodiz czy jest mozliwosc zaparkowania 2 domen bo wtedy mozna zrobic przekierowania na katalogi.
Crash_3d - 04-01-2006, 01:29
Mich@ł napisał/a: | vegetagt, niektóre hostingi zezwalaja tylko na jedna domene głowna i np nieograniczona ilośc podpiętych domen. A miu chodiz czy jest mozliwosc zaparkowania 2 domen bo wtedy mozna zrobic przekierowania na katalogi. |
Mozna chyba 5 podpiac:)
A pozatym jak go poprosisz to i 100 Ci ustawi i bedziesz mogł:) Widmo to spoko gość:) Seryjnie mi dal 5 baz za free:)
no13 - 04-01-2006, 15:58
Czy oferta jest nadal aktualna?
Jestem zainteresowany tym hostingiem na powiedzmy 1 rok.
Powiedzmy 300 MB miejsca i 3 GB transferu.
Od razu kieruję pytanka:
1. Czy w przyszłości będzie można dokupić kilka GB transferu i ew. przestrzeń na www?
2. Czy można zaparkować domenę? I czy podawane są adresy serwerów nazw (DNS)?
3. jakieś konta e-mail wchodza w rachubę?
i ostatnie pytanko...
Kiedy można by załatwić wszystkie formalności?
Chodzi mi o jak najszybsze załatwienie sprawy.
antik - 04-01-2006, 16:39
Crash_3d napisał/a: | Mich@ł napisał/a: | vegetagt, niektóre hostingi zezwalaja tylko na jedna domene głowna i np nieograniczona ilośc podpiętych domen. A miu chodiz czy jest mozliwosc zaparkowania 2 domen bo wtedy mozna zrobic przekierowania na katalogi. |
Mozna chyba 5 podpiac:)
A pozatym jak go poprosisz to i 100 Ci ustawi i bedziesz mogł:) Widmo to spoko gość:) Seryjnie mi dal 5 baz za free:) |
a jeśli zapotrzebowanie = <300 domen ?
bo właśnie szukam jakiegoś reselera co by na nim obsadzić ok 350 domen ?(od kwietnia) a potrzebuje max 5 sql i max 5 @ trafic 50GB/per m a pow nawet 10 MB wystarczy
subdomeny są zbędne..
nie jest łatwo znaleźć stabilny,szybki i tani host .. dlatego śledzę ten topic
|
|
|