1.12.7 i starsze - Losowanka & Konkurs
skala00 - 19-09-2010, 22:33
no ok, ale ten plik tam jest
venres - 19-09-2010, 22:36
skala00 napisał/a: | no ok, ale ten plik tam jest |
Coś musi być nie tak, sprawdź czy przy wysyłaniu nie zmieniło nazwy na małe litery, lub zobacz czy przypadkiem nie wgrałeś do innego katalogu.
skala00 - 19-09-2010, 22:36
OK, już jest dobrze, poprostu hosting zmienia litery z wielkich { L } na małe { l } heh sorka za kłopot ;P
venres - 19-09-2010, 22:39
skala00 napisał/a: | hosting zmienia litery z wielkich | '
W to akurat wątpię, raczej zaznaczyłeś opcje ''Zamień na małe litery'' przy wysyłaniu pliku na serwer.
skala00 - 19-09-2010, 22:53
a to może w ustawieniach klienta ale nie róbmy spamu dzięki za pomoc i tak leci pomógł
japi55 - 22-12-2010, 15:22
yY ja znalazłem niedopatrzenie. Mianowicie nie ma żadnego linku do losowania, trzeba dorobić własnoręcznie link. Tylko ja nie wiem jak zrobić, aby link był widoczny od x postów oraz czy mozna by dorobic "wyłączenie" modyfikacji w PA?
Mgkus - 26-12-2010, 17:21
Zainstalowałem i polskie znaki mi się "rozkodowały" Pomoże ktoś?
tartut - 11-01-2011, 22:32
Scoobany napisał/a: | Jest błąd w rankingu trzech największych farciarzy. Gdy chcemy kliknąć w profil któregoś z farciarzy pokazuje, że nie można znależć użytkownika a to dlatego, że Obrazek kończy się na =u jednak nie dodaje ID użytkownika. |
jak to poprawić?
i mam błąd, gdy chcę wejść w lucky.php wyskakuje mi:
Cytat: | Could not get topka Table 'fucksharplko.LUCKY_MAIN' doesn't exist |
wszystkie zapytania wykonałem, wyczyściłem cache
Warmix - 25-01-2011, 14:00
Mam problem z tą modyfikacją:
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=96755
Gdy za edytuję plik lang_admin.php to w PA wywala mi błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/pzsserve/public_html/language/lang_polish/lang_admin.php on line 1161
Co w tym jest nie tak, że jest błąd?
Daję tutaj zawartość, jaką trzeba wkleić do lang_admin.php
Kod: | $lang['luckyAdmin_paTitle'] = 'Panel konkursów (losowań)';
$lang['luckyAdmin_Title'] = 'Konfiguracja systemu losowań';
$lang['luckyAdmin_Desc'] = 'W tym panelu możesz skonfigurować ustawienia modyfikacji "Lucky" oraz rozpocz±ć proces losowania.<br />Pamiętaj, że edycja danych (tytuł/opis) jest dostępna w szczegółach konkursu.';
$lang['luckyAdmin_TOP'] = 'Pokaż TOP3 szczę¶ciary';
$lang['luckyAdmin_Pagination'] = 'Limit wyników na stronę';
$lang['luckyAdmin_PagiDesc'] = 'Ile rekordów ma wy¶wietlić się podczas paginacji na pod stronie "Archiwum losowań" (proponowana warto¶ć: <strong>10</strong>)';
$lang['luckyAdmin_UserJoin'] = 'Zezwól na doł±czanie do losowania';
$lang['luckyAdmin_JoinDesc'] = 'Podczas startu nowego losowania użytkownik niezaproszony będzie mógł wysłać pro¶bę o doł±czenie do losowania.Pro¶ba o wstęp do losowania będzie wysyłana po przez <strong>PW do użytkownika (ID) ustawionego pole niżej</strong>.';
$lang['luckyAdmin_AdminDesc'] = 'Wpisz <strong>ID</strong> administratorów, do których ma dochodzić wiadomo¶ć o pro¶bie doł±czenia do konkursu.<br />Identyfikatory użytkowników wpisuj w postaci: <strong>2,24,52</strong> (po przecinku)';
$lang['luckyAdmin_idx'] = 'ID Administratorów,<br />którzy będ± przyjmować użytkowników do losowań';
$lang['luckyAdmin_wrongIdx'] = 'ID to LICZBA, nie login użytkownika - popraw dane dla pola "ID Administratora"';
$lang['luckyAdmin_startLucky'] = 'Otwarte losowania';
$lang['luckyAdmin_insert'] = 'Dodaj nowe losowanie';
$lang['luckyAdmin_insertDesc'] = 'Pamiętaj użytkowniku, pole <strong>TYTUŁ</strong> jest polem <strong>OBOWIˇZKOWYM</strong>.';
$lang['luckyAdmin_inserTitle'] = 'Nazwa dla konkursu/losowania';
$lang['luckyAdmin_insertDesc2'] = 'Opis (nieobowi±zkowe)';
$lang['luckyAdmin_emptyPlayers'] = 'Je¶li konkurs nie posiada uczestników (minimum 2) to nie możesz rozpocz±ć losowania.';
$lang['luckyAdmin_winner'] = 'Losowanie wygrał użytkownik: <strong>%s</strong>.<br />Wiadomo¶ć PW została wysłana.';
$lang['luckyAdmin_redir'] = 'Kliknij %sTutaj%s aby przej¶ć do profilu konkursu';
$lang['luckyAdmin_pwTitle'] = 'Gratulacje wygrałe¶ losowanie !';
$lang['luckyAdmin_pwContent'] = 'Witaj, <b>%s</b><br /><br />Z przyjemno¶ci± informuje, że wygrałe¶ losowanie <b>%s</b>.<br />Więcej informacji %sTutaj%s';
$lang['luckyAdmin_closed'] = '\n\n[i]Konkurs zamkn±ł użytkownik [b]%s[/b], %s[/i]';
|
kevin_ - 25-01-2011, 14:50
Warmix, załącz cały lang_admin.php (spakuj i do załącznika)
Warmix - 25-01-2011, 16:23
Już znalazłem odpowiedź, ale dzięki xd...
Ale mam drugie pytanie... Da się tak zrobić, aby po wciśnięciu "Dołącz do losowania" zabierało punkty z cash modu?
kevin_ - 25-01-2011, 16:29
Podaj mi adres linku, który prowadzi do 'Dołącz do losowania' to Ci pomogę - akurat bawiłem się ostatnio funkcjami Cashmoda to coś skleję.
Warmix - 25-01-2011, 16:49
http://pzs-server.xaa.pl/lucky.php?sendpm&t=1
Chyba o to chodzi. Czekam na efekty pracy
Warmix - 25-01-2011, 17:19
Szkoda... no cóż, trudno...
Może ktoś inny się tym zajmie?
A może znacie jakieś inny skrypt na loterie/losowania, aby za udział zabierało kasę z cash mod?
minimar - 02-08-2013, 16:58
Zainstalowałem te modyfikację i wywala mi taki komunikat:
Cytat: | Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/limbus/public_html/forum-kaktusy/cache/tpl_subSilver.admin.page_header.php:2) in /home/users/limbus/public_html/forum-kaktusy/includes/functions.php on line 1750 |
Czy pomoże ktoś rozwiązać ten problem?
|
|
|