To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Losowanka & Konkurs

skala00 - 19-09-2010, 22:33

no ok, ale ten plik tam jest :?
venres - 19-09-2010, 22:36

skala00 napisał/a:
no ok, ale ten plik tam jest

Coś musi być nie tak, sprawdź czy przy wysyłaniu nie zmieniło nazwy na małe litery, lub zobacz czy przypadkiem nie wgrałeś do innego katalogu.

skala00 - 19-09-2010, 22:36

OK, już jest dobrze, poprostu hosting zmienia litery z wielkich { L } na małe { l } :/ heh sorka za kłopot ;P
venres - 19-09-2010, 22:39

skala00 napisał/a:
hosting zmienia litery z wielkich
'

W to akurat wątpię, raczej zaznaczyłeś opcje ''Zamień na małe litery'' przy wysyłaniu pliku na serwer.

skala00 - 19-09-2010, 22:53

a to może w ustawieniach klienta ale nie róbmy spamu :P dzięki za pomoc i tak leci pomógł :P
japi55 - 22-12-2010, 15:22

yY ja znalazłem niedopatrzenie. Mianowicie nie ma żadnego linku do losowania, trzeba dorobić własnoręcznie link. Tylko ja nie wiem jak zrobić, aby link był widoczny od x postów oraz czy mozna by dorobic "wyłączenie" modyfikacji w PA?
Mgkus - 26-12-2010, 17:21

Zainstalowałem i polskie znaki mi się "rozkodowały" Pomoże ktoś?
tartut - 11-01-2011, 22:32

Scoobany napisał/a:
Jest błąd w rankingu trzech największych farciarzy. Gdy chcemy kliknąć w profil któregoś z farciarzy pokazuje, że nie można znależć użytkownika a to dlatego, że Obrazek kończy się na =u jednak nie dodaje ID użytkownika.

jak to poprawić?

i mam błąd, gdy chcę wejść w lucky.php wyskakuje mi:
Cytat:
Could not get topka Table 'fucksharplko.LUCKY_MAIN' doesn't exist

wszystkie zapytania wykonałem, wyczyściłem cache

Warmix - 25-01-2011, 14:00

Mam problem z tą modyfikacją:
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=96755

Gdy za edytuję plik lang_admin.php to w PA wywala mi błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/pzsserve/public_html/language/lang_polish/lang_admin.php on line 1161

Co w tym jest nie tak, że jest błąd?
Daję tutaj zawartość, jaką trzeba wkleić do lang_admin.php
Kod:
$lang['luckyAdmin_paTitle']    =    'Panel konkursów (losowań)';
$lang['luckyAdmin_Title']    =    'Konfiguracja systemu losowań';
$lang['luckyAdmin_Desc']    =    'W tym panelu możesz skonfigurować ustawienia modyfikacji "Lucky" oraz rozpocz&#177;ć proces losowania.<br />Pamiętaj, że edycja danych (tytuł/opis) jest dostępna w szczegółach konkursu.';
$lang['luckyAdmin_TOP']        =    'Pokaż TOP3 szczę&#182;ciary';
$lang['luckyAdmin_Pagination']    =    'Limit wyników na stronę';
$lang['luckyAdmin_PagiDesc']    =    'Ile rekordów ma wy&#182;wietlić się podczas paginacji na pod stronie "Archiwum losowań" (proponowana warto&#182;ć: <strong>10</strong>)';
$lang['luckyAdmin_UserJoin']    =    'Zezwól na doł&#177;czanie do losowania';
$lang['luckyAdmin_JoinDesc']    =    'Podczas startu nowego losowania użytkownik niezaproszony będzie mógł wysłać pro&#182;bę o doł&#177;czenie do losowania.Pro&#182;ba o wstęp do losowania będzie wysyłana po przez <strong>PW do użytkownika (ID) ustawionego pole niżej</strong>.';
$lang['luckyAdmin_AdminDesc']    =    'Wpisz <strong>ID</strong> administratorów, do których ma dochodzić wiadomo&#182;ć o pro&#182;bie doł&#177;czenia do konkursu.<br />Identyfikatory użytkowników wpisuj w postaci: <strong>2,24,52</strong> (po przecinku)';
$lang['luckyAdmin_idx']            =    'ID Administratorów,<br />którzy będ&#177; przyjmować użytkowników do losowań';
$lang['luckyAdmin_wrongIdx']    =    'ID to LICZBA, nie login użytkownika - popraw dane dla pola "ID Administratora"';
$lang['luckyAdmin_startLucky']    =    'Otwarte losowania';
$lang['luckyAdmin_insert']        =    'Dodaj nowe losowanie';
$lang['luckyAdmin_insertDesc']    =    'Pamiętaj użytkowniku, pole <strong>TYTUŁ</strong> jest polem <strong>OBOWIˇZKOWYM</strong>.';
$lang['luckyAdmin_inserTitle']    =    'Nazwa dla konkursu/losowania';
$lang['luckyAdmin_insertDesc2']    =    'Opis (nieobowi&#177;zkowe)';
$lang['luckyAdmin_emptyPlayers']    =    'Je&#182;li konkurs nie posiada uczestników (minimum 2) to nie możesz rozpocz&#177;ć losowania.';
$lang['luckyAdmin_winner']            =    'Losowanie wygrał użytkownik: <strong>%s</strong>.<br />Wiadomo&#182;ć PW została wysłana.';
$lang['luckyAdmin_redir']             = 'Kliknij %sTutaj%s aby przej&#182;ć do profilu konkursu';
$lang['luckyAdmin_pwTitle']            =    'Gratulacje wygrałe&#182; losowanie !';
$lang['luckyAdmin_pwContent']        =    'Witaj, <b>%s</b><br /><br />Z przyjemno&#182;ci&#177; informuje, że wygrałe&#182; losowanie <b>%s</b>.<br />Więcej informacji %sTutaj%s';
$lang['luckyAdmin_closed']            =    '\n\n[i]Konkurs zamkn&#177;ł użytkownik [b]%s[/b], %s[/i]';

kevin_ - 25-01-2011, 14:50

Warmix, załącz cały lang_admin.php (spakuj i do załącznika)
Warmix - 25-01-2011, 16:23

Już znalazłem odpowiedź, ale dzięki xd...

Ale mam drugie pytanie... Da się tak zrobić, aby po wciśnięciu "Dołącz do losowania" zabierało punkty z cash modu?

kevin_ - 25-01-2011, 16:29

Podaj mi adres linku, który prowadzi do 'Dołącz do losowania' to Ci pomogę - akurat bawiłem się ostatnio funkcjami Cashmoda to coś skleję.
Warmix - 25-01-2011, 16:49

http://pzs-server.xaa.pl/lucky.php?sendpm&t=1

Chyba o to chodzi. Czekam na efekty pracy :D

Warmix - 25-01-2011, 17:19

Szkoda... no cóż, trudno...

Może ktoś inny się tym zajmie?

A może znacie jakieś inny skrypt na loterie/losowania, aby za udział zabierało kasę z cash mod?

minimar - 02-08-2013, 16:58

Zainstalowałem te modyfikację i wywala mi taki komunikat:
Cytat:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/users/limbus/public_html/forum-kaktusy/cache/tpl_subSilver.admin.page_header.php:2) in /home/users/limbus/public_html/forum-kaktusy/includes/functions.php on line 1750

Czy pomoże ktoś rozwiązać ten problem?