To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Problem z modyfikacją - [Mod] Assistant Mod

Damianmyst - 29-04-2005, 19:35

<body onload="help_tag()"> :?: Mówie odrazu, że na Java Scripts się nie znam :)
Pasja - 01-05-2005, 21:38

Damian-Mysterio, eee czyli to juz jest bez bugow?
i przy okazji wszystkie mody z http://kbk.sytes.net/index.php?id=workstation sa przystosowane do 1.9.4 ? :mrgreen:

Damianmyst - 01-05-2005, 23:15

Pasja napisał/a:
Damian-Mysterio, eee czyli to juz jest bez bugow?

ja tego hacka nie "zarejestrowałęm" tu tylko Thunder, ja jedynie assistans.php poprawiłem :) . A co do kbk.sytes.net....probelmy mogą być jedynie z modułami.... :)

~Wiatr~ - 02-05-2005, 15:18

Cracker001 napisał/a:
Kod:
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------------
#
includes/page_header.php
#
#-----[ FIND ]------------------------------------------------
#
    'L_WHOSONLINE_MOD' => sprintf($lang['Mod_online_color'], '<span style="color:#' . $theme['fontcolor2'] . '">', '</span>'),

Nie mam w page_header.php linijki 'L_WHOSONLINE_MOD' =>...

:shock:

Blad na gorze strony

Kod:
function mpFoto(img) { foto1= new Image(); foto1.src=(img); mpControl(img); } function mpControl(img) { if ( (foto1.width != 0) && (foto1.height != 0) ) { viewFoto(img); } else { mpFunc = "mpControl('"+img+"')"; intervallo = setTimeout(mpFunc,20); } } function viewFoto(img) { largh = foto1.width + 20; altez = foto1.height + 20; string = "width="+largh+",height="+altez; finestra = window.open(img, "", string); } function setCheckboxes(theForm, elementName, isChecked) { var chkboxes = document.forms[theForm].elements[elementName]; var count = chkboxes.length; if ( count ) { for (var i = 0; i < count; i++) { chkboxes[i].checked = isChecked; } } else { chkboxes.checked = isChecked; } return true; } var selectedText = quoteAuthor = ''; // Support for browsers other like IE by Logeen [www.kurshtml.boo.pl] function quoteSelection() { theSelection = false; if (selectedText) theSelection = selectedText; else if (document.selection && document.selection.createRange) theSelection = document.selection.createRange().text; // Get text selection if (theSelection) { // Add tags around selection emoticon( (document.post.message.value ? '\n' : '') + '[quote' + (quoteAuthor ? '="' + quoteAuthor + '"' : '') + ']' + theSelection + '[/quote]\n'); document.post.message.focus(); selectedText = quoteAuthor = theSelection = ''; return; } else { alert('Zaznacz najpierw tekst który chcesz cytowa?'); } } function notepad() { window.open('notepad.php', '', 'HEIGHT=410,resizable=yes,WIDTH=210');; } //-->

No właśnie, jak pozbyc sie owego błędu na górze strony? Bo reszta funguje bez zarzutu. Choć bardziej byłbym za rozbudowaniem Asystenta ; )

wrona13 - 04-05-2005, 20:59

tez mam taki tekst na gorze strony.. chociaz jak wpisze

http://www.vengeance.com....o/assistant.php

to mi sie włącza asystent.. tyle ze nie chce sie odpalic normalnie wraz ze strona glowna w okienku...

wiec co dalej mam zrobic? :)

smitu - 17-05-2005, 15:53

ja mam pytanie, jestem laikiem i sie wszystkiego powoli ucze, jezeli ktos z was moglby mi tak po chlopsku jak zainstalowac tego asystenta, bo jezeli chodzi o informacje w pliku install, za bardzo nie jarze gdzie mam wlozyc te skrypty, w ktorym dokladnie miejscu, a nie chce czegos na forum zepsuc :?

adres forum www.forum.epilka.pl

dzieki i licze na was 8)

Pasja - 18-05-2005, 14:05

smitu, http://www.przemo.org/php...pic.php?t=10014
NetJaroPL - 23-06-2005, 15:33

Ehh. Ludzie, dajcie tutaj wersję która działa na 100% :)
Littlefinger - 27-06-2005, 08:57

A czy ktoś z Was ma może pliki do podmiady pod ten mod ? ;) Jeśli tak byłby wdzięczny. Szczególnie chodzi mi o overall_header.php...
rytek90 - 23-01-2007, 20:05

Mam mały problem: po wyborze opcji w asystencie nie wyświetla mi nazw userów, tylko "Array". :/
Pomóżcie!

Supernatural - 26-01-2007, 09:38

rytek90 napisał/a:
Mam mały problem: po wyborze opcji w asystencie nie wyświetla mi nazw userów, tylko "Array". :/
Pomóżcie!

i have the same problem. please help...

rytek90 - 01-04-2007, 14:59

Pomoże ktoś wreszcie? Proszę!