HydePark - [OffTopic] czarna lista for ??
Tavaro - 27-08-2009, 19:31
xandersky, jeśli masz jakieś sprawy do MagicalFire, to załatwiaj je na PW. Nie dość, że robisz offtopa, to jeszcze kłamiesz i wyzywasz innych od idiotów. Za każdy kolejny, offtopiczny post napisany takim tonem możesz spodziewać się ostrzeżenia.
MagicalFire - 27-08-2009, 19:35
joli napisał/a: | a wcale się nie dziwię, bo Przemo nie może sprzedawać czegoś, co według licencji nie jest na sprzedaż. Choć Ty takich rzeczy nie rozumiesz, dla Ciebie nie ma zasad. |
poza tym wydaje mi sie ze nie mógł by sprzedać bo skrypt jest tez na licencji czystego phpBB
Tavaro,
dziekuje
ps ja nie wyzwałem nikogo od idiotów tylko zacytowałem wypowiedz Joli
z mała edycja
Polaczek - 27-08-2009, 20:05
xandersky napisał/a: | Jednakże nie ustały skamlenia o kod o plik o modyfikacjo o to o tamto etc.. jak zrobiłes to jak zrobiłeś tamto od kilkudziesięciu użytkowników tegoż forum.. |
Tak to jest wkurzające.
xandersky napisał/a: | Pisałem w sprawie usunięcia stopki do przema na maila gdyż uwazam iż odpłatnie powinna być możliwość wykonania takiej operacji, tak jak to się ma np. w vB niestety żadnej informacji do dziś nie otrzymałem.. |
Tak przydałaby się taka opcja.
Do reszty się nie wtrącam, a taka czarna lista for... hm... no sam nie wiem
Meon - 27-08-2009, 20:13
Ale offtop się robi...
A co do tego tłumaczenia:
xandersky napisał/a: | Miałem swoje powodu na usunięcie stopki przema - jednym z wielu powodów byli własnie tacy idioci jak ty co zalewali i spamowali administratorom po skrzynkach jak to zrobić jak tamto zrobić jak sramto zrobić.. |
Podałeś jeden, niewiarygodny. Są większe, dużo większe fora i jakoś nie dostają administratorzy maili od dzieciaków, jeśli dostają, to ignorują.
Napisz mi może na PW resztę powodów, ciekawy jestem
xandersky - 27-08-2009, 20:17
tak joli, tak.. znasz mnie jesteś moją koleżanką i popłakałem się bo wiesz więcej na mój temat niż ja sam tym samym możesz wypowiadac się i oceniac mnie ..
MagicalFire, j.w. szkoda że chodzić i błagasz moich moderatorów żeby Ci bana zdjęli.. żałosne..
Tavaro, z całym szacunkiem Twoja administratorka zaczęła wyzywać od idiotów..
kłamię ?? powiedz gdzie chyba że umiesz tak jak pozostali tylko pustymi słowami na wiatr rzucać..
Ton wypowiedzi nawiązuje do wypowiedzi innych które pisane były podobnym tonem. Miejże oczy i traktuj wszystkich równo, tak chyba powinna wyglądać moderacja tak?
Żeby nie było temat chyba jest w HydeParku to gdzie tu widzisz offtop?
Polaczek napisał/a: | a taka czarna lista for... hm... |
Zbyteczne.. Ktoś bardzo mądrze napisał ktoś kto potrafi sobie usunąć stopkę ten ma w poważaniu wasz oficjalny support.. W ogóle nie wiem czemu sprawa zeszła na nasze tory, nie proszę Was o pomoc a macie problem.. Zabawne?
Tym samym zakończe swoją wypowiedź w Waszym temacie. Pozdrawiam
Ps. Joli prosiłbym o sprostowanie posta z określeniem idioci kierowanym w kierunku firmy ArtCOP. Dziękuję..
Polaczek - 27-08-2009, 20:25
xandersky napisał/a: | Ktoś bardzo mądrze napisał ktoś kto potrafi sobie usunąć stopkę ten ma w poważaniu wasz oficjalny support.. |
W sumie racja. Skoro usunął stopkę to chyba zdaje sobie sprawę, że musi sobie sam radzić Jednak jest to nieprzyzwoite gdy nie zmodyfikował chociażby 30% modyfikacji phpBB by Przemo. Ale wiem xandersky, że Ty zmodyfikowałeś dużo, widać po Twoim forum. Chociaż ja bym stopki nie usuwał
joli - 27-08-2009, 20:29
Nigdzie nie napisałam w jednym zdaniu idioci i jakies xandersky napisał/a: | firmy ArtCOP | . Napisałam tylko:
joli napisał/a: | Zmieniłes kilka plikow i porzadnie poszalałes ze stylem, to Ci sie chwali. Ale w dalszym ciagu masz forum na silniku phpbb i na przemie. A nie na Powered By ArtCOP Group 2008 / 2009 |
Nie musze nic zmieniac, bo to co napisałam, to mysle.
Napisałam ogólnie, ale skoro wziąłeś to do siebie, to Twój problem, nie mój.
xandersky - 27-08-2009, 20:31
Polaczek napisał/a: | Ale wiem xandersky, że Ty zmodyfikowałeś dużo, widać po Twoim forum. |
Celem wyjaśnienia nie ja.. Programiści przed którymi chylę czoła
80% głównych plików forum została całkowicie przebudowana.. uważam to za wystarczający powód do usunięcia stopki.
Polaczek - 27-08-2009, 20:44
xandersky napisał/a: | Celem wyjaśnienia nie ja.. Programiści przed którymi chylę czoła |
No dobrze - no więc na zlecenie Twoje
xandersky napisał/a: | 80% głównych plików forum została całkowicie przebudowana.. uważam to za wystarczający powód do usunięcia stopki. |
No to dużo plików przebudowano. Za pewne chodziło o optymalizację bo forum zamulało pamiętam kiedyś... ? Co do usunięcia stopki to ja na prawdę nie wiem o co cała sytuacja się rozchodzi. Nie możecie jakoś się dogadać? A nie od razu awantury, kłótnie?
Meon - 27-08-2009, 20:51
xandersky napisał/a: | 80% głównych plików forum została całkowicie przebudowana.. uważam to za wystarczający powód do usunięcia stopki. | Wystarczający powód, abyś miał swoją stopkę, to twój własny skrypt.. Może i zmodyfikowany, ale to dalej phpBB modified by Przemo. To tak jak by Przemo napsał "Powered by PrzemoBB"...
Polaczek napisał/a: | Co do usunięcia stopki to ja na prawdę nie wiem o co cała sytuacja się rozchodzi. Nie możecie jakoś się dogadać? A nie od razu awantury, kłótnie? |
Rozchodzi się o to, że staramy się koledze wytłumaczyć, że stopka tam jednak powinna być
Polaczek - 27-08-2009, 21:04
Cytat: | Rozchodzi się o to, że staramy się koledze wytłumaczyć, że stopka tam jednak powinna być |
Nie można tego załatwić normalnie a nie awanturą?
xandersky - 27-08-2009, 21:11
Meon napisał/a: | Może i zmodyfikowany, ale to dalej phpBB modified by Przemo. To tak jak by Przemo napsał "Powered by PrzemoBB"... |
Przekonałeś mnie ^^
MultiBB, MiniBB i inne odmiany czystego phpbb tak właśnie zrobiły ? Jaki problem żeby nazwać PrzemoBB ?
stopka moja nie ma wskazywać że forum korzysta ze skryptu o jakiejś dziwnej nazwie artcop group.. Nigdy nie odcinałem się od skryptu przema i nigdy tego nie zrobię.. Mógłbym spokojnie kupić sobie IPB czy vB aczkolwiek nie kupuje a czemu ? Odpowiedz sobie sam.. Przekonałeś mnie do zmiany stopki gdyż faktycznie może być błędnie interpretowana co w najbliższym czasie uczynię.
Meon - 27-08-2009, 21:39
xandersky napisał/a: | MultiBB, MiniBB i inne odmiany czystego phpbb tak właśnie zrobiły ? Jaki problem żeby nazwać PrzemoBB ? | Chodziło mi o to, jak by Przemo wykasował link do phpbb.com A zauważ, że MultiBB ma link do phpbb.com, a przecież też modyfikowali 80% plików
Cytat: | Powered by Multi phpBB © 2007, 2008 phpBB Group |
Polaczek napisał/a: | Nie można tego załatwić normalnie a nie awanturą? |
A kto jest nie kulturalny?
edit: sorry, chodziło mi o to, kto się awanturuje Posta nie będę kolejnego pisał, z wiadomych przyczyn
Polaczek - 27-08-2009, 21:53
Meon napisał/a: | A kto jest nie kulturalny? |
Meon a czy ja pisałem, że ktoś jest tutaj niekulturalny? Zapytałem się tylko czy nie można tego zwyczajnie załatwić, nie awanturą.
Anonymous - 28-08-2009, 01:59
Ales sie namodyfikowal Ja myslalem, ze tam pol strony plikow zobacze ...
... a tu w check_files.php ledwie kilka, w tym 3 powyzej 4000 znakow
Co do zamulania to zmien sobie serwer. Mam duzo wieksze forum i zamulania jakos
nie zauwazylem, a zmienialem duzo ... duzo mniej.
Poza tym to tak myslalem, ze wlasnie czyms takim sie ten temat skonczy.
To byla tylko kwestia czasu.
|
|
|