F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Panel admina ignoruje moje ustawienia.
joli - 26-01-2007, 12:33
elee, check_files.php - popraw
kamuii, serwer masz kiepski
alcybiades, http://www.iinf.pwszjar.e...check_files.php popraw , zrob chmody i uzupelnij pliki, a potem pogadamy
Feekcja, udostepnij http://www.iinf.pwszjar.e...check_files.php
Shaggy - 01-02-2007, 17:11
ja mam problem z wyłączeniem gościom możliwości pisania... w dziale Fora - Zezwolenia ogólne. Gdzie oznaczam co kto może robić na forum. Gdy zmieniam w rubryce "pisanie" z 'wszyscy' na 'zarejestrowani' i potem klikam na 'wyślij' to znowu mi się wyświetla że pisać mogą wszyscy. Błagam pomózcie!
joli - 01-02-2007, 18:00
I prawidłowo. Wyloguj sie i sprawdz, czy rzeczywiscie ustawienia sa złe. Tak jest, ze w PA wraca do ustawien, ale zapisuje sie.
Shaggy - 04-02-2007, 18:57
No już jest dobrze... chociaż nie wiem od czego...być może mój junior admin się tym zajął...
Knypolek - 30-05-2007, 15:46
Alden napisał/a: | Ja mam problem z ustawieniem "Zezwoleń ogólnych" Gdy chce ustawic zezwolenia ogóle to PA wogóle ich nie przyjmuje i powracają do takiej samej formy jak byly..Co mam robic ? |
Nadal na to pytanie nie padła odpowiedź..... Czy mógłbym o nią grzecznie prosic??
I przepraszam za odkopanie tematu....
joli - 30-05-2007, 20:40
joli napisał/a: | I prawidłowo. Wyloguj sie i sprawdz, czy rzeczywiscie ustawienia sa złe. Tak jest, ze w PA wraca do ustawien, ale zapisuje sie. |
Knypolek - 02-06-2007, 05:38
Dzięki. Działa to jednak w kratkę - te same ustawienia trzeba powtarzac po kilka razy, aby się zapisały, zaś czasem te w trybie zaawansowanym nie dość, ze się przestawiają, to jeszcze zamiast wyświetlić tak jak powinno, to wyświetla te nowe ustawienia.... (Widzenie - wszyscy, pisanie - zarejestr. etc....)
ziom73 - 23-01-2009, 16:05
Ja mam tak:
Widoczny - WSZYSCY
Czytanie - WSZYSCY
Pisanie - WSZYSCY
Odpowiedzi - WSZYSCY
Edycja - ZAREJSTR.
Usuń - ZAREJSTR.
Przyklejone - MODETAR.
Ogłoszenia - MODERAT.
Ważne ogłoszenie - ADMIN
Głosowanie - ZAREJSTR.
Tworzenie ankiet - ZAREJSTR.
Post załącznika - ZAREJSTR.
Ściągnij załączniki - WSZYSCY
1. Nie da się tego zmienić ;/:
Pisanie - ZAREJESTR.
Odpowiedzi - ZAREJESTR.
Usuń - MODERAT.
Ściągnij załączniki - ZAREJESTR.
2. Coś jest pokręcone, ponieważ piszą że goście mogą też ściągać a na stronie jak dopiero się zerejst. to działa download o_0
arcy - 23-01-2009, 16:08
ziom73, ściąganie to załączniki w postach, a download to zupełnie co innego. Ustawienia downloadu masz oddzielnie w PA.
Co do ustawień
joli napisał/a: | Wyloguj sie i sprawdz, czy rzeczywiscie ustawienia sa złe. Tak jest, ze w PA wraca do ustawien, ale zapisuje sie. |
ziom73 - 23-01-2009, 16:40
Nadal występuję ten problem, po wylogowywaniu się i zalogowaniu
[ Dodano: 23-01-2009, 17:34 ]
Już z 100 razy próbowałem zapisywać i wylogowywać i zalogować...
kunopek - 16-10-2009, 22:05
ziom73 napisał/a: | Nadal występuję ten problem, po wylogowywaniu się i zalogowaniu
[ Dodano: 23-01-2009, 17:34 ]
Już z 100 razy próbowałem zapisywać i wylogowywać i zalogować... |
Czy ktos doszedł do tego jak to rozwiazac? Bo umnie jest identyczna sytuacja
mjr1956 - 21-10-2009, 22:22
U mnie to samo
joli - 21-10-2009, 22:35
mjr1956, to samo? No byc moze.
Kod: | Dostęp do tej części forum wymaga zalogowania się.
Jeżeli nie jesteś jeszcze zarejestrowany, kliknij Tutaj żeby przejść do formularza rejestracyjnego. | To samo , czyli co?
Bo co ma kunopek, to wiadomo. Bałagan w zezwoleniach.
Server - 01-10-2010, 16:56
Sry za odkop, ale kiedy klikam w wyślij w Topic Rate System to wraz Panel Admina ignoruje moje ustawienia (jest 1 przycisk wyślij)... Ktoś pomoże?
|
|
|