Archiwum - smieci z regulaminu by matrix
PwQt - 03-05-2007, 18:12
SAD, a masz dostęp do phpmyadmin??
Jak tak to tam umieść to zapytanie
SAD - 03-05-2007, 19:35
PwQt, mam
[ Dodano: 03-05-2007, 20:37 ]
ale to zrobiłem juz i działa tylko teraz z modem niewiem innym coś bo nie działa mi jak mam to i daje żeby dodał niby działa jest oki ale jak chce załączyć i wpisze wszystko naciskam wyślij to jest dalej puste rejstruje uswera i nie dostaje pm Kod: | INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('enable_pm_on_register','0');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('enable_pm_bbcode','1');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_subject','');
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('register_pm_text',''); |
z tym też poradziłem sobie Kod: | INSERT INTO phpbb_svdconfig | svd brakowało z mojej bazy
zasit - 05-05-2007, 22:55
A gdzie mozna zmienic tresc regulaminu ktory jest widoczny przy rejestracji?
Mam zainstalowany moda Regulamin by Matrix i chcialbym zeby ten sam regulamin byl widoczny na pocztku rejestracji
Ebi - 06-05-2007, 17:45 Temat postu: Re: Regulamin by Matrix 2.0 A mógłby mi ktoś przesłać gotowe pliki do stylu Tesko bo sam nie zainstaluje
They2 - 24-05-2007, 10:26
Ebi, naucz sie sam grzebac w pliku wedlug instrukcji... bez instrukcji narzekasz sie ze chcesz gotowa. Nikt Ci nie dadza.
zasit, w langach jest tresc rejestracji.
Meon - 25-05-2007, 21:40
Qrde nie mogę sobie z tym poradzić. Macie wszystkie pliki do przerobienia. Proszę pomóżcie mi.
http://www.chomikuj.pl/meon/regulamin.rar
Tutaj wszystko co potrzebne.
jax131 - 26-05-2007, 11:55
Mi przy zapytaniu SQL wywala błąd: Kod: | Server: localhost
Error
SQL query:
INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (
'regulamin', ''
);
MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'regulamin' for key 1 |
They2 - 27-05-2007, 01:35
jax131, Ci nie chciało czytać co pisze niżej ?
jax131 napisał/a: | #1062 - Duplicate entry 'regulamin' for key 1 |
wez slownik angielskiego.
dodales zapytania sql regulaminu drugi raz.
Meon, nie poradzisz sie z instrukcją ? to zapomnij
Meon - 28-05-2007, 11:03
Więc wnioskując jax131, masz wszystko dobrze w SQL
Randall - 05-12-2007, 00:43
Poradziłem sobie....Proszę o kasacje postu.
Majesty - 21-12-2007, 16:54
Prosze zmodfikujcie mi mój overllay
Calineczka - 31-12-2007, 03:00
Witam wszystkich.
Panie i Panowie, długo walczyłem zanim zdecydowałem się zapytać...
Po pierwsze najpierw miałem problemy juz tu opisywane, w PA miałem możliwość dopisania regulaminu ale się on nie zapisywał, okazało się że moje tabele w SQL Adminie maja inny prefix a ten podany w instalacji jest oryginalny, tak więc np. moje zapytanie musiało wyglądać tak:
Kod: |
]INSERT INTO phpbb_3config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin', '');
INSERT INTO phpbb_3config (config_name, config_value) VALUES ('regulamin_enable', '0');
|
teraz mam problem innej natury...otóż pod ikonką regulamin nad forum pokazuje mi się ta treść, którą dopisuję w PA, natomiast w procesie rejestracji jest oryginalna treść, niezmieniona...taka jaka ma zaimplementowany mod by Przemo.
Mój regulamin:
regulamin napisany przeze mnie
Regulamin widoczny w czasie rejestracji:
Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi...
p.s. dokopałem się...dzięki They2 za sugestię, treść jest w pliku lang_profile.php
siekierzynski - 12-04-2008, 18:13
chce, żeby podczas rejestracji był widoczny regulamin, który napiszę. przerobiłem w pliku includes/usercp_register.php coś takiego:
Kod: | 'AGREEMENT' => $lang['Reg_agreement'], |
na:
Kod: | 'AGREEMENT' => ( $board_config['regulamin_enable'] ) ? $board_config['regulamin'] : $lang['Reg_agreement'], |
Ale nie działa. jak zrobić, żeby $board_config[] działało? Jaki plik zincludować?
dario - 14-08-2008, 10:17
Dzieki panowie wszystko dziala , a jak zrobicz zeby napis Regulamin byl na czerwono?.
They2 - 14-08-2008, 10:23
dario, polecam lekture html
Kod: | <font color="red"> link </font> |
|
|
|