Hosting - dhost.info - hostnig za free, niewiele poza tym
patrick - 25-12-2004, 23:45
a niemożesz sie zalogowac i spr napeno pisze tam gdzie sie tworzy lub spr bazy mysql ( nigdy tam niemialem konta )
KarQs - 01-01-2005, 18:25
Hi a tak a propo ohost.de (ktos poruszyl ten temat wczesniej). Bardzo dobry serw, polecam kazdemu. Nie pamietam jego mozliwosci, ale w skrocie:
nielimitowane miejsce, nielimitowany transfer miesieczny, 800KB na plik.
Ja mam tam konto od dawna (szczerze mowiac mam 3 konta) i nie ma problemow. Serwer szybki i praktycznie zawsze online. Jedynie co to mi ostatnio bardzo wolno sie pliki na ftp wrzucaja, ale to chyba wina mojego kochanego ISP, bo caly net wlecze sie ze szok.
Jest tylko jeden problem... od jakiegos czasu konta moga tam zakladac tylko hitlerowcy (ja zalozylem kiedy jeszcze nie bylo tego ograniczenia). Mam dwa konta mi niepotrzebne, wiec moge oddac dla Ciebie Gość
Pozdro
--------edycja-------
Hmm lol wlasnie dostalem mail ze moja prosba o konto na dhost zostala przyjeta. Trwalo to ze 4 dni. Sprawdze jak to konto sie prezentuje i dam znac
Anonymous - 12-01-2005, 00:16
dhost to barany potraktowali je?yk Polski jako chiński, dodaj?c, że jedynie na serverze mogę był języki europejskie co za ?by:(
kermit - 13-01-2005, 21:42
ten wyżej to byłem ja:))
kermit - 16-01-2005, 04:06
nawet dumploader nie pomoże, gdy mimo zainstalowanej bazy danych i poprawnie skonigurowanemu config.php powstaje "critical error - could not connect to database". Kurna straciłem póż noc staraj?? się przenieść tam forum. Co za gówno. !!! :cry:
scioper - 16-01-2005, 16:30
Anonymous napisał/a: | dhost to barany potraktowali je?yk Polski jako chiński, dodaj?c, że jedynie na serverze mogę był języki europejskie co za ?by:( |
brak mi slow
nasi psedo bracia z UE to barany[/list]
kermit - 17-01-2005, 12:27
hmmm a wrzuciłem na konto cms'a mamboo i nawet nie chce się połączyć z bazą danych. Kurna hasło i loginy wpisuj? poprawnie i nadal dupa
teraz doszedłem że jak się u nich instalje fora i cms to hosta trzeba podac "mysql"
co za suchar
Anonymous - 02-02-2005, 14:05
czemu dhost nie dziala
Widmo - 02-02-2005, 20:10
Gość napisał/a: | czemu dhost nie dziala |
ponieważ gdyż.
zdebugowane jadro kernela sie przepelnilo w 0x0324FF na czwartym stosie - zaraz kolo mantysy. Rekomlilacja twa - może serwer wstanie...
... a na serio - skad my to mamy wiedziec?!
shqvarny - 19-02-2005, 16:45
a teraz śmiech na sali nie chcieli dać mi konta, bo polski nie jest językiem europejskim oczywiscie w prosbie do nich informujacej co tam ma byc napisalem ladnie po english, ze since may 2004 polish is official european language (as a UE country), bo stronka miala byc po polsku.
wstyd po prostu :] jakos sie obejde bez dhost.info i plakac nie bede. jeszcze mi sie smiac chce - jacy ludzie sa glupi
bulion - 19-02-2005, 17:42
a podobo otworzyćy sie przed nami wrota Europy
scioper - 19-02-2005, 20:09
bulion napisał/a: | a podobo otworzyćy sie przed nami wrota Europy |
WROTA EUROPY SA OTWARTE DLA POLSKI OD roku pa?skiego 966
bulion - 19-02-2005, 20:16
scioper napisał/a: | WROTA EUROPY SA OTWARTE DLA POLSKI OD roku pa?skiego 966 |
DOK?ADNIE wiem o czym my?lisz i jestem tego samego zdania
Dlatego napisałem z lolem
shqvarny - 20-02-2005, 12:40
marny hosting to i marne traktowanie :] co do braku wiedzy, to dlatego przyłączyłem się do akcji "znajomych po fachu" z MC www.ambasadorzy.pl
Anonymous - 21-02-2005, 01:40
Z tym językiem polski to nic dziwnego. Dla tych "cywilizowanych" zawsze byli?my sto lat za murzuynami więc potraktowali nas jak murzynów. Głupota ludzka nie zna granic!!!
|
|
|