Hosting - [Opinie] hekko.pl
zypolek - 14-08-2013, 13:32
Płać od razu za rok - wychodzi taniej, chyba że dopiero zaczynasz i nie wiesz jak ci wyjdzie, ale jeśli masz stronkę która zarabia i chcesz ją przenieść, to raczej płać z góry za rok.
Master93 - 14-08-2013, 14:26
dopiero zaczynam projekt forum, wiec opłacam na miecha.
zypolek - 15-08-2013, 07:08
EasyPack na miesiąc to całe 4,4 zeta Działaj - ale jeśli strona będzie przynosiła dochody to zapłać od razu za cały rok - szkoda tracić kasy, może strata nie jest jakaś wielka, ale zawsze jakaś tam jest.
Scooby?! - 10-09-2013, 10:55
Tak sobie patrzę na ten hosting i nie rozumiem.
Kupując u nich domenę i hosting na rok w EasyPack ile będę płacić za: 1 rok i potem za 2 rok?
Natomiast kupując u nich domenę i hosting na rok w EasyPack+ ile będę płacić za: 1 rok i potem za 2 rok?
luk19952 - 10-09-2013, 18:54
Scooby?!, przecież masz tam opisane ile za rok a ile za dwa lata itd.
Wchodzisz na tą stronę http://www.hekko.pl/hosting_www.html
Następnie klikasz w "Kliknij, aby sprawdzić, ile zapłacisz w kolejnych latach »"
Jeśli chodzi Ci o domenę w cenie hostingu tutaj masz opisane na jakich to jest warunkach.
http://www.hekko.pl/promo...enie_konta.html
Cennik domen masz tutaj.
http://www.hekko.pl/domeny_cennik.html
Nie wiem czego tutaj nie rozumieć.
Pozdrawiam.
Scooby?! - 10-09-2013, 20:17
Nie rozumiem tego:
"Opłacając konto hostingowe na 12 miesięcy z góry dostajesz możliwość otrzymania w cenie pakietu rejestracji wybranej domeny polskiej."
Na jaki czas, więc dostanę tą domenę? Na rok i potem będę musiał ją odnowić za: 54,12 zł z VAT *?
luk19952 - 10-09-2013, 21:39
Tak.
zypolek - 11-09-2013, 14:05
Tak, ale w sumie domena kosztuje cię przez 2 lata 54 złote - nie widziałem jeszcze oferty w Polsce, która dawałaby taką możliwość.
Scooby?! - 11-09-2013, 19:15
zypolek napisał/a: | Tak, ale w sumie domena kosztuje cię przez 2 lata 54 złote - nie widziałem jeszcze oferty w Polsce, która dawałaby taką możliwość. |
Oferta jest całkiem kusząca nie powiem. Zastanawiałem się tylko nad pakietem, ale wezmę jednak ten droższy. W sumie wychodzi w miarę tanio patrząc na ogólne stawki jakie teraz są. A podobno hosting nie jest jakoś strasznie awaryjny czy coś. Dzięki za odpowiedzi.
vianne - 08-11-2013, 17:15
jak już są opinie to i ja się wypowiem.
Jestem z Hekko rok - właśnie przedłużyłam ważność konta o kolejny. Przez ten czas dłuższa awaria była 1 raz (ok 5h) o czym zostałam wcześniej poinformowana. Tak więc jestem w pełni zadowolona. Ceny przystępne i w pełni adekwatne do parametrów jakie oferują. W połączeniu z rabatami to prawie darmo, a jednak pomoc techniczna, kopie wszystkiego, reklamy etc
Za samo ściągnięcie reklam na niektórych bezpłatnych hostingach płaci się więcej niż tutaj
zypolek - 14-11-2013, 15:29
W stosunku ceny do jakości to najlepsze z hostingów jakie testowałem, a było ich kilkanaście. Największym problemem zawsze były dla mnie limity obciążenia procesora/pamięci ram. Tutaj takich problemów nie ma.
gothan - 17-11-2013, 21:52
Hekko - świetnie działą hosting, nie jest drogo, ja mogę zdecydowanie ich polecić. Hekko wprowadza także limity, ale są dość wysokie, więc jest bezpiecznie pod tym względem.
zypolek - 29-11-2013, 15:16
Nie ma hostingów bez limitów, nawet jeśli jest napisane, że tych limitów nie ma. Są zawsze, ale akurat u nich przez kilka lat trzymania serwisów nie dostałem żadnego powiadomienia o tym, że przekraczam narzucone wskaźniki.
dawid656 - 16-12-2013, 00:35
To prawda nie jest drogo i mają szybkie serwery.
zypolek - 19-12-2013, 15:39
yyy... a skoro piszesz to możemy się dowiedzieć jaki ty masz u nich serwis? Bo bardziej mam wrażenie, że chodziło ci o jakieś władowanie linka w stopce ;P
|
|
|