Ogłoszenia - Bezpiecze?stwo i zaufanie
Termo - 01-04-2006, 13:19
MASS napisał/a: |
Uważam ze KLUSKA phpBB by Przemo powinno być płatne! Przykładowo 50zł za KLUSKA. Opłata jednorazowa!
W przypadku kiedy było by nawet 200 for , to Przemo za swoją prace miałby 10.000zł
Pozdrawiam! i dziękuje |
Jest taka zasada - im wiecej wymagasz, tym mniej jest chetnych Gdyby przemo ustalil np kwotę 10zl, to wlasiwie kazdy na taki wydatek moglby sobie pozwoli i przemo zdobyulby wiecej kasiory niz przy 50zl
regua - 02-04-2006, 17:42
Termo napisał/a: | Jest taka zasada - im wiecej wymagasz, tym mniej jest chetnych Gdyby przemo ustalil np kwotę 10zl, to wlasiwie kazdy na taki wydatek moglby sobie pozwoli i przemo zdobyulby wiecej kasiory niz przy 50zl | Albo takie symboliczne 5 zł + VAT SMSem, to by było dobre... aczkolwiek ja wolę, żeby było tak jak jest - bo i tak by ludzie rozprowadzali phpBB by Przemo za darmo
I jeszcze jedno: mam pewną (może trochę off-topicową) uwagę dla Przema: w PA => Wspomóż autora od kilku wersji niezmiennie pisze, że spędziłeś nad tą modyfikacją ok. 2000 godzin. To się chyba zmieniło.... będzie więcej
niczeq - 02-04-2006, 19:08
regua napisał/a: | od kilku wersji niezmiennie pisze, że spędziłeś nad tą modyfikacją ok. 2000 godzin. To się chyba zmieniło.... będzie więcej | pewnie wystarczy 0 dopisac
regua napisał/a: | Albo takie symboliczne 5 zł + VAT SMSem | to juz chyba lepiej wplacic 2-3 zl + koszty przelewu / wplaty na poczcie i przelac kaske na konto Przema
Crash_3d - 03-04-2006, 08:39
regua napisał/a: | Albo takie symboliczne 5 zł + VAT SMSem |
Bylo kiedys to poruszane.
Dobrowolne datki platne smsem... jak sie skonczylo mozesz sobie gdzies poszukac na forum
regua - 03-04-2006, 09:55
Crash_3d napisał/a: | Bylo kiedys to poruszane.
Dobrowolne datki platne smsem... jak sie skonczylo mozesz sobie gdzies poszukac na forum | Tak wiem... ale to Przemo powinien troszczyć się o swój interes, a nie my
Mówi że "nie ma czasu" - trochę grosza pewnie by go zmobilizowało, chociaż już pewnie niezłą kasę zgarnął z VIPów
niczeq - 03-04-2006, 13:56
no i wlasnie jak ktos chce mu podziekowac za robote i w ogole to moze wplacic kase na konto...
czy to naprawde taka filozofia isc na poczte albo do banku wplacic kase ?
(zakladajac ze nie ma sie konta)
budrys - 12-05-2006, 17:10
Cytat: | W przypadku kiedy było by nawet 200 for , to Przemo za swoją prace miałby 10.000zł |
Cytat: | chociaż już pewnie niezłą kasę zgarnął z VIPów |
a jak nie zgarnia kasy to ma dużo użytkowników na forum, duży pagerank i zgarnia kase za płatne reklamy i linki
Dlugi - 13-05-2006, 09:45
wszyscy o kasie ... najwazniejsze ze robi to co lubi, a ze z tego sa profity to duzy plus
szymel - 28-06-2006, 00:33
Dlugi, święta racja! Gdyby było więcej ludzi tak podchodzących do różnych spraw jak Przemo to o ile łatwiej by się żyło na tym świecie...
Hawan - 25-07-2006, 13:36
A ja mam pytanie do przema : czy sprawdzasz najnowsze aktualizacje phpBB2 i jeśli znajdziesz jakąś lukę, której ty niezałatałeś, to wydajesz odrazu jakieś upgrade Czy może jakoś inaczej pracujesz nad aktualizacjami
Gracek - 25-07-2006, 14:16
odpowiem za niego: to pierwsze
Grubas - 15-01-2007, 21:18
Zaufanie zaufaniem, ale otwarty kod broni się po prostu sam. A poruszam temat bo zawsze może się zdarzyć, że będzie jakiś błąd. Dlatego ludzie dzielą się na tych co robią backup i na tych co będą robili. Lepiej być w pierwszej grupie.
KocicaXX - 08-04-2007, 11:25
mój "kolega" (Ivellios) także ma skrypt forum phpbb by przemo i jego forum (forum.paranormalium.pl) zhackowali już pare razy... ja uważam że phpbb by przemo jest najleprze, no ale dziury (może i niewykryte) są.
Venom22 - 20-07-2007, 15:08
jeśli postępuje się według instrukcji i wykasuje z bazy pewne rzeczy to jest wszystko ok. po za tymi 2 dziurami, przez które ktoś z odpowiednim kodem wejdzie na forum przy użyciu Cpp... ale to zajmuje ok 2 dni kto ma na to czas... ja mam... ale nie powiem jak to się robi...
Jezdziec - 20-07-2007, 22:54
Venom22 napisał/a: | ja mam... ale nie powiem jak to się robi... | kolejny, który przechwala się, ze znalazł sposób na włamanie się na forum.
|
|
|