To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Ogłoszenia - Sprostowanie do tematu ostatniej krytycznej poprawki

kermit - 19-12-2006, 22:36

heh dobrze że przez to nie wpieprzyli mi się na forum z 1600 userami :)
prezesonline - 19-12-2006, 22:43

Czy zmiana haseł admin/mod jest konieczna? Obecnie plik ma pojemność 9 091, choć nadpisywałem po mailingu. Znów nadpiszę. Ale czy naprawdę jest ryzyko, że ktoś może mieć hasło uzyskane do tej pory? Pozdrawiam

dodane: już chyba nieaktualne pytanie, jest info "Jeżeli ściągałeś pakiet przed 19.12.2006 musisz zastosować tą poprawkę.", czyli MUSZĘ to nadpisać, bo ściągałem wcześniej, niż dziś:)

dodane: a jednak plik miał prawidłową wielkość - gdy użyłem "szczegóły" w katalogu na komputerze. Po prostu Total Commander pokazuje inną pojemność pliku na dysku i serwerze.

irekk - 19-12-2006, 22:58

ludzie przestancie tu pisac bo wystarczy przeczytac ze ktos czegos nie umie / nie moze i sie zegna z forum :roll:
Przemo - 19-12-2006, 23:05

anonimka85 napisał/a:
Jezeli to zrobiłem to musze kazać moderom nadal zmieniać hasło??
Chodzi o to, ze jak w forum byla dziura (byl stary plik) to ktos mogl wyciagnac haslo admina i sobie je zostawic (pewnie nie czekalby dlugo aby sie wlamac, tydzien, dwa?) chodzi o to ze jak twoje forum bylo dziurawe kilka dni temu to jest duza szansa ze ktos ma hasla. Jak ktos nie wie czy zmieniac hasla czy nie to niech sprawdzi czy w komentarzach downloadu sa gdzies zakodowane hasla i jak sa to koniecznie trzeba zmienic przynajmniej te ktore tam sa (no, chyba, ze maja 10 znakow) to wtedy nikt ich nie odkoduje.

Jak miales dziurawe forum miesiac temu to pewnie przez ten czas ktos by sie wlamal (no chyba, ze sie wlamuje ale nie robi nic groznego, nie zawsze wlam oznacza skasowanie danych, moze np. tylko czytac posty) Tak wiec raczej proponowalbym zmienic hasla. Przynajmniej dopisac do niego jeden znak na koncu albo na poczatku.

bemol - 19-12-2006, 23:58

a jeśli mimo napisania pliku problem z wylogowywaniem nadal istnieje to co wtedy? ;(
irekk - 20-12-2006, 00:06

to nie ma zwiazku z tym!
RuFiK - 20-12-2006, 01:40

kermit napisał/a:
heh dobrze że przez to nie wpieprzyli mi się na forum z 1600 userami :)

szkoda ze ja tak nie moge powiedziec :(

Cent - 20-12-2006, 08:47

Witam

A ja mam problem ze ściągnięciem tej poprawki, pisze, że to jest plik: poprawka_1_do_1.12.5.zip
, a ja mam download.php i jak to rozpakować?

Proszę o pomoc.

Norbert1992 - 20-12-2006, 08:51

No właśnie wiem, że było coś nie tak bo już ze 3 razy wgrywałem tą poprawke a i tak miałem dużo włamań na forum i się zastanawiałem dlaczego. 18.12, też zainstalowałem sobie forum no i też było włamanie. Dobrze, że przeczytałem ten temat
Przemo - 20-12-2006, 09:12

Cent napisał/a:
A ja mam problem ze ściągnięciem tej poprawki, pisze, że to jest plik: poprawka_1_do_1.12.5.zip
, a ja mam download.php i jak to rozpakować?
Trzeba zmienic rozszerzenie na ZIP i rozpakowac.
baldi - 20-12-2006, 10:32

Przemo, coś musiało się stać z plikami na serwie w międzyczacie, bo ja u siebie miałem dobrą wersję pliku ... a podmieniałem go 16-go września, zaraz po mailu z informacją od Ciebie.
Pozdro
B.

raf.PAKuS - 20-12-2006, 12:55

a a ja potrzebuję aktualizacja ale nie potrafię
to robić pakrze ja nimam jeszcze ja niemam jeszcze tej nowej wersji

piepia - 20-12-2006, 13:01

Uff... na szczescie mi nikt nie wbil sie na forum... A mojego znajomego juz zhaczyli...
rahim - 20-12-2006, 13:08

raf.PAKuS napisał/a:
a a ja potrzebuję aktualizacja ale nie potrafię
to robić pakrze ja nimam jeszcze ja niemam jeszcze tej nowej wersji

Powinni ci shaczyć forum, żeby zamiast niego pojawiało się so.pwn.pl...

Heniu Migacz - 20-12-2006, 13:17

ixdude.com napisał/a:
anonimka85, http://eti.fks.pl/dload.php?action=file&id=1 jesli w komantaryach widzisz login administratora i dziwny ciag znakow (hash) to tak ;)

A podobno md5 nie można rozszyfrować, chyba, że przemo stoi na innym md?