Rangi - [rangi] Progress Okr?g?e
karol667 - 15-03-2006, 15:23
Kurde nie chce robić żadnego spamu, ani żadnej zadymy więc proszę aby ktoś mi zrobił te rangi, ponieważ jestem początkujący. Być może w przyszłości ja będę robił dla kogoś rangi i nie będę wypisywał jakichś głupot! Dopiero mam 17 lat więc dużo czasu na nauke przede mną. Wiec proszę jeszcze raz zróbcie mi te rangi
Falcone - 15-03-2006, 15:27
spinaczsoft napisał/a: | Adobe PS2 |
Photoshop CS2 jak już. Nigdy nie włączałem nic starszego niż PS 6. ;<
W miarę możliwości będę dodawał dodatkowe rangi. ; p
[ Dodano: 15-03-2006, 15:37 ]
Do małych nie dałem .psd z warstwami, bo go po prostu nie mam...
Tutaj większe i z zieloną obwódką. Admina masz na 1 stronie.
kylo_15 - 15-03-2006, 15:27
hmmm :] proszę
a co do otoczki to nie chce mi się z tym bawić z reszta mam psd bez warst :p
ja mam 16 lat i chyba sporo umiem :p więc nie widze powodu dla którego ty byś już nie miał się za to wziąść :] nie sądzisz że łatwiejsamemu i przyjemniej :]
karol667 - 15-03-2006, 15:41
No nareszcie. Bardzo wam dziękuje. sorki za kłopot
[ Dodano: 15-03-2006, 16:00 ]
Drogi przyjacielu Falcone prosiłbym o taką samą rangę ale admin jesio
Pozdrawiam
Falcone - 15-03-2006, 16:13
karol667, proszę.
Btw, dorobiłem parę nowych. Są w załączniku.
LeWuSeK - 16-03-2006, 19:43
Jak na mój gust są troche za BIG
Balcar88 - 17-03-2006, 05:48
Moglbys mi zrobic rangi takie jak w zalaczniku podalem
Potrzebuje rangi Moderator (tlo takie jak w zalaczniku tylko pomaranczowe), Newsman (tlo zółte), Vip respect (tlo kolor 3399FF) , User (jasny pomaranczowy), Zbanowany (czarny)
Jesli bylaby mozliwosc to prosilbym o plik psd
Z gory wielkie dzieki
shqvarny - 18-03-2006, 09:26
LeWuSeK napisał/a: | Jak na mój gust są troche za BIG |
słyszałeś o czymś takim jak zmiana rozmiarów obrazka za pomocą jakiejkolwiek przeglądarki graficznej (chyba poza standardowym programem do przeglądania grafiki w Windowsie)
Cytat: | Potrzebuje rangi Moderator (tlo takie jak w zalaczniku tylko pomaranczowe), Newsman (tlo zółte), Vip respect (tlo kolor 3399FF) , User (jasny pomaranczowy), Zbanowany (czarny) |
nie rozumiem tego zupełnie :-/ ktoś się stara, robi rangi, a potem ludzie go jak podnóżek traktują... "zrób mnie takie, zrób mnie owakie..."
wszystkie takie zmiany zrobicie wykorzystując choćby IrfanView. w kwestii napisów jedynie musi autor fonta podać i jak ktoś nie będzie umiał zrobić, to niech odbędzie pokutną pielgrzymkę do Częstochowy, niech się zbiczuje i kliknie w banner Pajacyka.
faq działu
postawcie się w odwrotnej sytuacji chcielibyście, żeby codziennie ktoś "truł Wam dupę" i to sprawami, które wymagają od proszącego najczęściej conajwyżej 5-10 minut (absolutne max) roboty
nasedo - 18-03-2006, 14:49
lock.
rangi i psd macie w pierwszym poscie, sami sobie dorabiajcie nastepne
|
|
|