Archiwum - Publikacja wersji 1.12.2
SouND - 29-01-2006, 14:59
Testowalem to juz na 2 forach.
Jedno to 1.12.0 dla ST, drugie to 1.12.2 które było dostępne
Konfiguracja:
Włącz aktywację kont: Admin
Objawy
Daje użytkownikowi test junior admina z prawami dostępu do Nieaktywni użytkownicy
W pa zostaje znaznaczone, dostaje komunikat Zezwolenia zostały zapisane.
Aczkolwiek ma on dostęp tylko do tej sekcji. Widzi cały spis nieaktywnych userów, przeglądać może wszystko jednak przy próbie kliknięcia w Aktywuj pokazje że nie ma on uprawnień.
Dzieje się tak że pewnie może aktywować wg opcji Admin a JR juz nie... Chociaż teoretycznie powinno działać skoro można przeglądać liste użytkowników
SouND - 29-01-2006, 15:22
W shoutboxie jak napiszemy tekst i dajmy na to zamiast wyslij kilkniemy R to zamiart tylko odświeżyć to wysyła tą wiadomość i odświeża
PHOENIX - 29-01-2006, 15:23
SouND napisał/a: | W shoutboxie jak napiszemy tekst i dajmy na to zamiast wyslij kilkniemy R to zamiart tylko odświeżyć to wysyła tą wiadomość i odświeża |
Było już zgłaszane
SouND - 29-01-2006, 15:39
PHOENIX, ale nie zostalo poprawione wiec zglaszam jeszcze raz... w tym temacie tego nie bylo
kermit - 29-01-2006, 16:24
na dodatek brak kolorowania nicków osób należacych do grup w widoku danej grupy
marcinek - 29-01-2006, 17:33
kermit, tego chyba nie powinno byc bo jak user nalezy do roznych grop to by sie mieszalo
kermit - 29-01-2006, 20:25
kolejny błąd znaleziony przez moich userów
Kod: | Hej Kermit
Po pierwsze:
po załadowaniu podpisu dłuższego, niż ustalona nazwa resestuje się data urodzin
po załadowaniu podpisu, który mieści się w normie, system prosi o poprawną datę urodzin. Domyślnie jest na - - i coś tam jeszcze
Olewamy to
Wychodzimy z profilu
Oglądamy go
Mamy nietypową datę urodzenia :oops: :oops: |
sami luuknijcie
32 gru 1986
http://img386.imageshack....zielonef2xt.jpg
chelloPL - 29-01-2006, 20:46
Przemo - obiecałeś
http://www.przemo.org/php...hday+mod#127931
Zaraz tam dopiszę to o co prosiłeś.
Crack - 29-01-2006, 22:03
Paypal nie pozwala na wypłacanie kasy z konta w Polsce :p Przemo co najwyżej może założyć sobie konto na PayU.
moon - 29-01-2006, 22:13
Email jest przycinany do 32 znakow. Sa osoby ktorym u mnie na forum przycielo adres
32 znaki to troche chyba za malo...
szpak - 30-01-2006, 02:02
moze było ... nie wiem
podczas przenoszenia zdjęcia w albumie pomiędzy kategoriami
niczeq - 30-01-2006, 07:35
potwierdzam blad wystepujacy u przedmowcy - u mnie to samo
podczas przenoszenia zdjecia z kategori do innej blad
anielka - 30-01-2006, 11:54
problem w portalu.. albo jestem szalony, albo:
wstawiam 3 menu jedno podstawowe i dwa własne + linki...
widać max dwie z tych rzeczy(dwie pierwsze w kolejności ustawień). pozostałych brak.. podobnie z modułami(próbowałem to obejść, bo stronkę chcę otworzyć 1 lutego o 00:01, ale nie da się i już).. na pw/gg forum i hasła.. dziwna sprawa.. psrawdzćie u siebie proszę
krys121 - 30-01-2006, 12:14
A jak ktoś zaktualizował forum to jak będzie z wersją poprawioną? Będzie można naprawić czy trzeba wracać do starej wersji? Narazie forum testuje:
http://www.test.managerzone.ys.pl/
i jak dziele małe tematy to jest dobrze ale jak próbuje taki z 80 podstronami to wyskakuje biała strona Więcej błędów nie zauważyłem i aktualizacja z wersji 1.8 przebiegła bez problemów
irekk - 30-01-2006, 12:20
mam zapytanie, otoz w ow tabeli mialem zalegly klucz usera o id=116 (logowanie ostatnie w dniu ukazania sie wersji dla ST) i na drugi dzien (mniejwiecej po 24h) ow klucz znikl a odrazu mowie ze nikt nie wylogowywal sie tym userem. tak wiec moje pytanie brzmi: czy logujac sie userem o id=6 przypadkiem nie usuwam klucze innym? zrobilem zintegrowane logowanie w cmsie i ono trzyma, natomiast jak wpadne na forum logowanie idzie juz do historii (na portalu tez) - zakladam ze zawartosc tabel sessions i session_keys jest oprozniana.
|
|
|