To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Could not open template config file

nme - 19-08-2005, 19:07

A możesz mnie poratować i podać mi adres admina? :mrgreen:
daroo - 19-08-2005, 19:09

wejdz jako gośc i sobie skopiuj!!!! :evil:
nme - 19-08-2005, 19:10

Z automatycznym logowaniem chyba nie da rady :/
:arrow: dało radę spod innej przeglądarki.
Dzięki za pomoc.

daroo - 19-08-2005, 19:14

Wejdz przez IE albo usuń hasła!
Balbiś - 20-08-2005, 17:32

Po pierwsze witam wszystkich po raz pierwszy :) Bład wyskoczył identyczny jak u tego user'a:

Golecpl napisał/a:
Nio dobra u mnie co? takiego:

Kod:
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open Aeolus template config file

DEBUG MODE

Line : 1639
File : /home/www/golecpl.freeprohost.com/includes/functions.php

Je¶li nie potrafisz znale¼æ rozwiązania tego problemu,
mo¿esz spróbowaæ poszukaæ, lub zadaæ pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum

Po wypróbowaniu wszystkich Waszych metod forum nadal nie dziala i wyskakuje nowy blad
Kod:

Could not get theme data for themes_id [1]
Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

irekk - 20-08-2005, 18:17

najpierw to sciagnij styl do wersji przemo :x
oleg - 22-08-2005, 14:24

Błagam pomóżcie mi. Sziedzę już nad tym trzeci dzień i nie kumam. Wydaje mi się, że zrobiłem wszystko o pisane w tym temacie, ale nie wiem już....Zapytanie UPDATE phpbb_users SET user_style = 1 też dawalem, a nadal jest to zobaczcie
MakArios - 22-08-2005, 15:46

Widać masz błędy w stylu subSilver, wgraj go jeszcze raz, sprawdź duże/małe litery w nazwach folderów.
oleg - 23-08-2005, 11:38

Dziękuję. JUz dziala. Bardzo mi pomogles!
MuShu - 24-09-2005, 19:46

Nic co jest napisane w tym tmeacie mi nie pomagała. Wiedziałem ze da sie obejsc ten bład ustawiając w PA jeden styl dla wszystkich Uzytkowników, ale żadnego admina w chwili pisania postu nie mialem do pomocy. Musiałem sobie radzić sam a nie wiedziałem jak gdyż miałem całkowicie zablokowany dostep do forum. Interwencje w phpMyAdmin nic nie dawały. Wiec gdzie znajduje sie odpowiedz w tym temacie na moj problem?? :|
ORI - 24-09-2005, 20:41

W 2 poscie ktory zostal napisany przez Przema...
mori0220 - 14-10-2005, 23:46

Mam problem ze swoim forum... zainstalowałem i ustawiłem jako główny styl 'skyLineGrey' nie od wersji phpBB2 Przema. Po tym zabiegu nie mam panelu admina, gdy usunąłem katalog z tą templatą pojawił się błąd podczas otwierania forum :( ten który opisywany był w tym topicu 10 razy
Cytat:

Could not open skyLineGrey template config file

DEBUG MODE

Line : 1681
File : functions.php

Je¶li nie potrafisz znaleĽć rozwi±zania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum

Co mam zrobić i co pozmieniać żeby odzyskać ten podstawowy styl subSilver i panel admina ??? Stosowałem te polecenia Przema i żadne nie działa :( Co robić ... ???? HELP (Jestem zielony i niech ktoś mi wyjaśni co i gdzie mam pozmieniać w phpmyadminie żeby wrócił do stylu podstawow.)

ORI - 15-10-2005, 06:02

mori0220 napisał/a:
Co robić ... ????

Przeczytać drugi post w tym temacie ?
Szczyt lenistwa nie przeczytac calego tematu :x

Crash_3d - 31-10-2005, 10:25

A ja źle przerobiłem styl (w rezulatcie nie było PA:P) I musiałem zmienić styl, ale jak jak nie ma PA?:)
I probowałem z bazie tak jak przemo pisał tylko mi nie wychodziło.
To wlazłem do phpbb_themes i usunełem style o ID > 1, a Styl o ID 1 dopisałem jako nowy rekord tylko o ID właściwym :)

Kevin Guderian - 07-01-2006, 11:03

Could not open subBlack template config file

DEBUG MODE

Line : 1681
File : functions.php

Je¶li nie potrafisz znaleĽć rozwi±zania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum

nie znam się zbytnio na php :(

nie wiem co zrobić, wiem że to kolejny głupawy post ale właśnie rozwaliłem forum na którym jest trochu ludzi :(

jak to naprawić konkretnie ?

ps. poszukuje kogoś kto by zrobił sty forum specjalnie dla mnie - może być za kase