HydePark - Za którym razem? :>
shqvarny - 12-09-2005, 19:32
odnośnie rowerzystów to polecam pojechać do Ciechocinka jako kierowca auta... szlag może trafić :]
niedzwiedz_2 - 12-09-2005, 20:48
mi tam jeszcze troche do prawka (notabene od ilu lat można jest teraz mieć??); mam nadzieje, że zdam za 1. (marzenia )
MakArios - 12-09-2005, 21:07
niedzwiedz_2 napisał/a: | notabene od ilu lat można jest teraz mieć?? |
16 lub 17, dokładnie nie pamiętam, ale wtedy dostajesz tylko B-1, czyli osoba pełnoletnia z prawem jazdy musi siedzieć na siedzeniu pasażera, żebyś mógł prowadzić zgodnie z prawem. Czyli w sumie masz prawko, ale w praktyce tylko na drugiego kierowce w trasy .
Widmo - 12-09-2005, 23:26
shqvarny napisał/a: | odnośnie rowerzystów to polecam pojechać do Ciechocinka jako kierowca auta... szlag może trafić :] |
a to wszystko zalezy jakie masz auto
MaciekP - 12-09-2005, 23:30
szkoda że nie ma opcji 'jeszcze to przede mną'
shqvarny - 13-09-2005, 10:42
Cytat: | a to wszystko zalezy jakie masz auto |
jadą często grupkami, całą szerokością ulicy, a że ulice wąskie to nijak ich wyprzedzić jak ktoś jedzie z drugiej strony trąbisz, podjeżdżasz, nic sobie dziadki nie robią...
chociaż jakby miał monster trucka, to by przejechał nad nimi (i po samochodach z drugiego pasa).
Widmo - 13-09-2005, 13:33
dzis sobie stalem w malym koreczku swoja furą,
( jak odpalam silnik to zamki sie same zamykaja wiec byly zamkniete )
podchodzi babcia jakas i za klamke, otwieram okno, to ona zeby ja podwiezc kilka ulic dalej bo ona sie spieszy i za klamke i za klamke - malo jej nie urwala...
rece opadają...
chociaz... tak sobie mysle... ze moglem ją przewieźć...
tylko by mi jeszcze na zawał zmarła...
kyle - 13-09-2005, 14:13
Widmo napisał/a: | jak odpalam silnik to zamki sie same zamykaja wiec byly zamkniete |
Centralny zamek to i ja mam, nie chwal się tak
Ale na drugi raz przewieź, zobaczymy Cie na żywo w wiadomościach może jak serducho nie wytrzymie
shqvarny - 13-09-2005, 14:21
babcie lubią Widma, ale twierdzenie odwrote nie zachodzi
shqvarny - 13-09-2005, 22:17
niedzwiedz_2 napisał/a: | Tak mi się przypomniało, jka mi ojciec opowiadał jak był raz z kumpelm na piwie. Ojciec mało wypił, ale kumpel miał kaca; Ojciec odwiózł go do domu. Gdy wysiaął powiedział( kumpel): WIesz co, dzięki Tobie już kaca nie mam
Skok adrenaliny najwyraziej naprawde leczy kaca |
dobrze, że w taki sposób podał adrenalinę, a nie tak jak np. w Pulp Fiction
ps. czemu w poście wyżej są cytaty kajlusia, a nie widmusia
Radek - 15-09-2005, 14:11
bo ten mod do cytowania selektywnego nei zawsze dbrze wybiera nicki
ORI - 12-10-2005, 20:05
No nic odkopie watek i sie pochwale ze godzinke temu zdalem za pierwszym razem
Kris85 - 12-10-2005, 22:20
gratulejszyn, ja juz mam od poltora roku prawo jazdy, ale jak widze meczarnie moich kumpli zdajacych po 2-6 razy, to gratuluje kazdemu, ktory przez to przeszedl
ja osobiscie zdalem za pierwszym, ale to byl jedyny dzien w styczniu, kiedy snieg nie padal w ciagu dnia
bulion - 12-10-2005, 22:24
a ja od jutra zaczynam jazdy
jakoś wczesniej czasu nie było....
zobaczymy co to będzie sie teraz działo na Lubuskich drogach
Kris85 - 12-10-2005, 22:28
bulion, mieszkam na Śląsku, wiec chyba nie musze sie bac wychodzic na drogi, co?
zartuje,
tak na marginesie, to ile macie teraz godzin teorii i praktyki?
bo dwa lata temu mialem 20 godzin praktyki i chyba 10 teorii, jak dobrze pamietam
|
|
|