To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - Za którym razem? :>

shqvarny - 12-09-2005, 19:32

odnośnie rowerzystów to polecam pojechać do Ciechocinka jako kierowca auta... szlag może trafić :]
niedzwiedz_2 - 12-09-2005, 20:48

mi tam jeszcze troche do prawka (notabene od ilu lat można jest teraz mieć??); mam nadzieje, że zdam za 1. (marzenia ;) )
MakArios - 12-09-2005, 21:07

niedzwiedz_2 napisał/a:
notabene od ilu lat można jest teraz mieć??

16 lub 17, dokładnie nie pamiętam, ale wtedy dostajesz tylko B-1, czyli osoba pełnoletnia z prawem jazdy musi siedzieć na siedzeniu pasażera, żebyś mógł prowadzić zgodnie z prawem. Czyli w sumie masz prawko, ale w praktyce tylko na drugiego kierowce w trasy ;) .

Widmo - 12-09-2005, 23:26

shqvarny napisał/a:
odnośnie rowerzystów to polecam pojechać do Ciechocinka jako kierowca auta... szlag może trafić :]

a to wszystko zalezy jakie masz auto :D

MaciekP - 12-09-2005, 23:30

szkoda że nie ma opcji 'jeszcze to przede mną' :D
shqvarny - 13-09-2005, 10:42

Cytat:
a to wszystko zalezy jakie masz auto

jadą często grupkami, całą szerokością ulicy, a że ulice wąskie to nijak ich wyprzedzić jak ktoś jedzie z drugiej strony :? trąbisz, podjeżdżasz, nic sobie dziadki nie robią...
chociaż jakby miał monster trucka, to by przejechał nad nimi (i po samochodach z drugiego pasa).

Widmo - 13-09-2005, 13:33

dzis sobie stalem w malym koreczku swoja furą,
( jak odpalam silnik to zamki sie same zamykaja wiec byly zamkniete )

podchodzi babcia jakas i za klamke, otwieram okno, to ona zeby ja podwiezc kilka ulic dalej bo ona sie spieszy i za klamke i za klamke - malo jej nie urwala...

rece opadają...

chociaz... tak sobie mysle... ze moglem ją przewieźć... :twisted:
tylko by mi jeszcze na zawał zmarła...

kyle - 13-09-2005, 14:13

Widmo napisał/a:
jak odpalam silnik to zamki sie same zamykaja wiec byly zamkniete

Centralny zamek to i ja mam, nie chwal się tak 8)
Ale na drugi raz przewieź, zobaczymy Cie na żywo w wiadomościach może jak serducho nie wytrzymie :D

shqvarny - 13-09-2005, 14:21

babcie lubią Widma, ale twierdzenie odwrote nie zachodzi :P
shqvarny - 13-09-2005, 22:17

niedzwiedz_2 napisał/a:
Tak mi się przypomniało, jka mi ojciec opowiadał jak był raz z kumpelm na piwie. Ojciec mało wypił, ale kumpel miał kaca; Ojciec odwiózł go do domu. Gdy wysiaął powiedział( kumpel): WIesz co, dzięki Tobie już kaca nie mam
Skok adrenaliny najwyraziej naprawde leczy kaca

dobrze, że w taki sposób podał adrenalinę, a nie tak jak np. w Pulp Fiction :twisted:

ps. czemu w poście wyżej są cytaty kajlusia, a nie widmusia :?: :P

Radek - 15-09-2005, 14:11

bo ten mod do cytowania selektywnego nei zawsze dbrze wybiera nicki :mrgreen:
ORI - 12-10-2005, 20:05

No nic odkopie watek :mrgreen: i sie pochwale ze godzinke temu zdalem za pierwszym razem :mrgreen:
Kris85 - 12-10-2005, 22:20

gratulejszyn, ja juz mam od poltora roku prawo jazdy, ale jak widze meczarnie moich kumpli zdajacych po 2-6 razy, to gratuluje kazdemu, ktory przez to przeszedl
ja osobiscie zdalem za pierwszym, ale to byl jedyny dzien w styczniu, kiedy snieg nie padal w ciagu dnia :)

bulion - 12-10-2005, 22:24

a ja od jutra zaczynam jazdy :mrgreen:
jakoś wczesniej czasu nie było....

zobaczymy co to będzie sie teraz działo na Lubuskich drogach 8)

Kris85 - 12-10-2005, 22:28

bulion, mieszkam na Śląsku, wiec chyba nie musze sie bac wychodzic na drogi, co? :)
zartuje,
tak na marginesie, to ile macie teraz godzin teorii i praktyki?
bo dwa lata temu mialem 20 godzin praktyki i chyba 10 teorii, jak dobrze pamietam