To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Porządny styl dla phpBB by Przemo

DiKeyTV - 26-08-2012, 17:31

Coś mi się zdaje że ten twój styl nie zostanie zatwierdzony do. Przema
adrian507120 - 27-08-2012, 22:36

Jak narazie to goły html nic nie jest wdrążone pod forum więc poczekajmy.

[ Dodano: 27-08-2012, 23:38 ]
PS twój styl też się nie nadaje , bo niedosc że przemo powolne , to jeszcze ten twój cukierkowy styl zamula spokojnie przewijanie forum na słabszym sprzecie , a wiele osób nie ma czegoś z górnej półki ;)

MQs - 14-09-2012, 08:59

DiKeyTV napisał/a:
Coś mi się zdaje że ten twój styl nie zostanie zatwierdzony do. Przema

Bo nie ma szans, żeby wyszedł mu czysty styl - modyfikacje skryptu są nieuniknione. A jak już zmodyfikuje skrypt to stanie przed prawdziwym wyborem:
A) zachowanie kompatybilności i sieczka w php - "zamienił stryjek". Co z tego, że html będzie wyglądał (względnie ) ładnie jak serwer będzie często mielił dwa zestawy zmiennych.
B) zerwanie kompatybilności - to już będzie odrębny od Przema skrypt z jednym stylem, ale bardziej elastyczny (teoretycznie) jeśli chodzi o przerabianie go samym css'em.

Zatem diplodocus pytanie podstawowe A czy B? Dopóki sobie nie odpowiesz to Twój projekt ma wartość tylko "szkoleniową" i jedynie dla Ciebie. Życzę powodzenia, albo raczej dobrej zabawy.

paweo - 16-09-2012, 08:27

Cytat:
Wiem, że już było kilku takich co chcieli stworzyć dobre alternatywy dla subSilvera, ale niestety pomysły lub entuzjazm padł.

I tu masz rację ;)
Cytat:
Mogę zapewnić, że mój projekt będzie ukończony.
Zobaczymy :P