Propozycje modyfikacji - [beta] (beta) Panel Kontrolny
TES - 06-09-2010, 17:12
RiceSilver napisał/a: | Raczej to drugie tak?Bo pierwsze za czcionkę odpowiada,czy coś podobnego tak?:) | no może pójść za drugie RiceSilver napisał/a: | TES, W wersji finalnej będzie coś nowego? | tak, kilka nowych opcji, oraz np. pw w obrębie panelu
RiceSilver napisał/a: | A i możesz zrobić też taki jakiś podobny panel dla moda:D | mam to w planach po skonczeniu tego
RiceSilver - 06-09-2010, 17:28
TES, ok,więc czekam na wersję finalną,bo ta wersja coś nie działa;/Wywala jakiś błąd w pliku page header bodajże
TES - 06-09-2010, 17:33
RiceSilver napisał/a: | TES, ok,więc czekam na wersję finalną,bo ta wersja coś nie działa;/Wywala jakiś błąd w pliku page header bodajże |
rzeczywiście:
zamień:
Kod: | 'U_PANEL' => append_sid('panel_kontrolny.$phpEx") |
na
Kod: | 'U_PANEL' => append_sid('panel_kontrolny.$phpEx"), |
[ Dodano: 06-09-2010, 17:47 ]
paczka uaktualniona
Miecio. - 06-09-2010, 17:56
Mod fajny moje propo odnosnie jego :
- zeby pokazywało się obok jak sie kliknie w coś w nemu po lewej stronie
- edycja sygnatury + podgląd jej
TES - 06-09-2010, 18:02
Miecio. napisał/a: | - zeby pokazywało się obok jak sie kliknie w coś w nemu po lewej stronie | w trakcie
Miecio. napisał/a: | - edycja sygnatury + podgląd jej | do zrobienia
Woytec - 06-09-2010, 18:02
HardROoZi napisał/a: | jakby na przemo działało "Dodaj temat do Ulubionych" ( w sumie nie wiem czemu to nie działa a jest taka opcja w każdym temacie..)to też moża by dodać liste ulubionych tematow |
Ona służy do dodawania do ulubionych w przeglądarce!
TES - 06-09-2010, 18:05
Miecio. napisał/a: | - zeby pokazywało się obok jak sie kliknie w coś w nemu po lewej stronie | w trakcie
Miecio. napisał/a: | - edycja sygnatury + podgląd jej | do zrobienia
RiceSilver - 06-09-2010, 19:54
NineX napisał/a: | RiceSilver, "jakiś" czyli jaki? |
nie pamiętam,bo moda usunąłem:D
Edit: Znów zainstalowałem,z uwzględnieniem poprawki TES,ale wywala błąd:
Kod: | Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /virtual/c/e/centrum-gsm.ugu.pl/includes/page_header.php on line 442 |
Daję page_header w załączniku...niech ktoś powie co źle;P
TES - 06-09-2010, 20:46
look
RiceSilver - 07-09-2010, 13:53
No i niestety;/Teraz błędu nie wywala,ale nie widać linka do tego panelu(screen)
tepe15 - 07-09-2010, 14:48
-brak opcji konfigurowania w PA
*tworzenie bloków
*dodawanie linków
szczególnie przydatne przy integracji z doinstalowanymi przez administratora modami, błyskawiczne dodanie odnośnika do panelu kontrolnego użytkownika bez grzebania w kodzie
...
TES - 07-09-2010, 15:24
Woytec napisał/a: | HardROoZi napisał/a: | jakby na przemo działało "Dodaj temat do Ulubionych" ( w sumie nie wiem czemu to nie działa a jest taka opcja w każdym temacie..)to też moża by dodać liste ulubionych tematow |
Ona służy do dodawania do ulubionych w przeglądarce! | ale jest modyfikacja o ulubionych tematach i zostala ona dołączona
NineX - 07-09-2010, 15:36
RiceSilver, sprawdź.
Możliwe, że zadziała, choć nie jestem pewny, gdyż nie wgłębiałem się w kod.
TES - 07-09-2010, 16:33
RiceSilver, Sorrka, nawet teraz popełniłam błąd... zamieszana jestem.
BTW. jeśli nie widać linku, znaczy się, że nie dodałeś langu, lub odniesienia do niego
Miecio. - 07-09-2010, 16:34
TES, zrób takie panel usera / kontrolny jak w phpBB3
|
|
|