F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Jak ustawia? Cookies? Cz?sty powód b??dów na forum.
melisa - 16-02-2007, 00:11
Kicek_hondaCC7 napisał/a: | meliso, daj znać jak ci już odpowiedzą.
też czekam z niecierpliwością żeby móc znowu zainstalować forum Przema |
Właśnie dostałam odpowiedź, że problem z wylogowywaniem i zerowym IP nie powinien się już pojawiać. Przetestowałam i problem się pojawia. Wprawdzie zdecydowanie rzadziej, ale jednak
Kicek_hondaCC7 - 16-02-2007, 11:01 Temat postu: problem z serwerem strefy dzięki z ainfo
ale napisali tylko że "już powinno być ok" ? czy napisali "już powinno być ok, zmieniliśmy to i to..." lub "proszę spróbować ustawić tak i tak...." ?
spróbuję pobawić się moim forum testowym w weekend jak coś się uda ustalić to dam znać.
melisa - 16-02-2007, 11:27
Kicek_hondaCC7 napisał/a: | ale napisali tylko że "już powinno być ok" ? czy napisali "już powinno być ok, zmieniliśmy to i to..." lub "proszę spróbować ustawić tak i tak...." ? |
Napisali tak: "Opisany przez Panią problem z forum nie powinien już występować.
Prosimy o sprawdzenie"
Kicek_hondaCC7 - 17-03-2007, 08:26 Temat postu: SERWER STREFY a PHPBB by PRZEMO jeśli chodzi o serwer STREFY (Interia) to już wszystk działa jak należy. Nie wywala z panelu admina, nie trzeba się tysiąc razy logować itp... NARESZCIE
wszystkich tych którzy z powodu serwera strefy mieli standardowe PHP wzywam do podkręcenia sobie forum do wersji Przema. Naprawdę warto
Pozdrawiam.
WOJTEKZAGŁĘBIE - 11-04-2007, 10:06
Dzień dobry!
Mam spory problem (jestem laikiem). Otóż: założyłem forum. Po jakimś czasie przenieśliśmy adres z kibicezaglebia.home.pl na kibicezaglebia.net . Wtedy pojawiły się problemy z logowaniem użytkowników. Ja na przykład logowałem sie automatycznie a inni musieli za każdym razem ręcznie to robić, jeszcze inni musieli powtarzać tą czynność. Próbowałem to zmienić zgodnie ze wskazówkami ale... coś źle zrobiłem i teraz nikt nie może się dostać na forum. Nawet ja nie mogę wejść do panela administracyjnego. Dostawałem komunikat: "nie masz uprawnień administratora". Teraz pojawia się konieczność ponownej rejestracji bo po wpisaniu danych w polu ZALOGUJ nic się nie dzieje.
Pytania: jak się dostać na forum w tym wypadku by to w panelu zmienić i co zmienić w panelu by zniknęły problemy z logowaniem. Pozdrawiam serdecznie!!
Brand - 28-05-2007, 15:43
przy zmianie adresu forum strasznie obsysa. Mam ten problem z autologowaniem od pół roku i dalej nic.
mikrobart - 24-06-2007, 10:12
Kod: | Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php on line 250
Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php on line 250
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/sessions.php on line 546
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/sessions.php on line 547
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/sessions.php on line 546
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/sessions.php on line 547
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/functions.php on line 1737 |
Takie otrzymuję błędy, co mam na to zrobić?
joli - 24-06-2007, 10:15
mikrobart, cache wyczysc
mikrobart - 24-06-2007, 10:47
joli, wczoraj czyściłem i dzisiaj znowu te same błędy. Muszę to co parę godzin czyścić, czy jest jakieś inne wyjście?
INIM - 24-06-2007, 11:00
http://mody.lastinn.info/...p7330.html#7330
mikrobart - 24-06-2007, 11:26
A to, ta modyfikacja na to pomoże:
Kod: | Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php on line 250
Warning: main() [function.include]: Failed opening './cache/board_config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php on line 250
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php:250) in /home.1/g/n/o/gnome/www/includes/sessions.php on line 547 |
INIM - 24-06-2007, 11:28
Pomaga na board_config. Nie wiem jak na reszte.
[ Added: 24-06-2007, 12:29 ]
Chociaż dopiero teraz przeczytałem te błędy... chodzi o coś innego, ale możesz spróbować.
mikrobart - 24-06-2007, 11:42
Nie mam nawet na serwerze takiego pliku jak functions.php. Co mam poradzić na te błędy?
Kod: |
Warning: main(./cache/board_config.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home.1/g/n/o/gnome/www/common.php on line 250
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row |
[ Dodano: 24-06-2007, 17:56 ]
Błagam, pomóżcie mi
daris_ - 24-06-2007, 17:00
mikrobart napisał/a: | Nie mam nawet na serwerze takiego pliku jak functions.php |
Jesteś pewien? Bo ja jakoś go widzę w /includes
mikrobart - 24-06-2007, 18:44
No teraz już znalazłem. Zamieniłem te wpisy, ale niestety nic się nie zmieniło. Dalej wyskakują błędy.
|
|
|