F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Drobne Faq czyli czesto zadawane pytania... :)
gacoperz - 04-08-2007, 11:57 Temat postu: ukryty dział i dymki z informacją co user robi Witam.
Stworzyłem forum "ukryty", w zezwoleniach ustawiłem go na "prywatne" , w zezwoleniach usera ustawiłem mu: "dostep zezwolony".
Czyli wszystko ok (chyba )
A teraz, jeśli ten user siedzi w tym forum i np pisze posta a w tym momencie inny user najedzie na jego nick na dole strony to sie wyświetli ze ejst na forum tyle i tyle minut, oraz w jakim forum (dziale) się znajduje.
Czy jest możliwość aby się nie wyświetlało, że user znajduje się w forum "test"?
pecador - 05-08-2007, 10:56
Syon, masz forum na xad.pl - proś więc o pomoc ich support, tak będzie łatwiej.
Syon - 05-08-2007, 13:50
Na tejstronce jest cos takiego. jak zrobic cos takiego do reszty przyciskow?
A LEONE jako moderator jesteś beznadziejny. Zamiast pomóc to oczywiscie nic nie robisz, dupa siadasz na fotelu i sie smiejesz i mowisz zebym pytal sie na xad.pl. To jest FORUM POMOCY w modyfikacji phpBB by przemo, wiec mam PRAWO sie tutaj zapytac. Nie rozkazuj mi, gdzie mam sie pytac, bo sram na Ciebie.
(Przepraszam za tego psota, ale zdenerwowales mnie).
Z (Brakiem) szacunku Syon
pecador - 05-08-2007, 15:10
Syon napisał/a: | A LEONE jako moderator jesteś beznadziejny. Zamiast pomóc to oczywiscie nic nie robisz, dupa siadasz na fotelu i sie smiejesz i mowisz zebym pytal sie na xad.pl. To jest FORUM POMOCY w modyfikacji phpBB by przemo, wiec mam PRAWO sie tutaj zapytac. Nie rozkazuj mi, gdzie mam sie pytac, bo sram na Ciebie. |
tylko że na xad.pl nie masz dostępu do bazy i ftp, więc mało co możesz sam zrobić. my nie jesteśmy wróżkami, nie sprawimy że będzie inaczej - cóż, nie nasza wina, że wybrałeś forum na xad.pl, gdzie tylko oni mogą Ci pomóc.
za ten post dostajesz nagrodę.
Syon - 06-08-2007, 15:24
-.- to jak, wytlumacz mi, jak sie zaloguje zrobilem <wyloguj>? samo sie zrobilo ? da sie zrobic bez FTP.
Dziwie sie, ze osoba co nie wie takiej rzeczy jest Modem tutaj -.-
dadexix - 07-08-2007, 09:44
Syon napisał/a: | -.- to jak, wytlumacz mi, jak sie zaloguje zrobilem <wyloguj>? samo sie zrobilo | niektóre hostingi fur daja możliwość zmiany niektórych plików... w xad jest to możliwe..
Syon napisał/a: | Dziwie sie, ze osoba co nie wie takiej rzeczy jest Modem tutaj -.- | a wiesz ile jest takich hostingów fur?? skąd modowie mają wiedzieć które hosty co oferują? w regulaminie jest chyba napisane że na tym forum się nie pyta o tekie hosty...
pecador - 07-08-2007, 10:16
Syon, raz, że nie wiadomo o co Ci chodzi. Jak w formie tekstowej? O czym Ty u licha gadasz?
A dwa, że to wszystko siedzi w pliku overall_header.tpl, do którego nie masz dostępu, bo jest na ftp.
I tyle. Jak chcesz jakieś inne, durne metody, to pytaj supportu Twojego forum.
djsabos - 07-08-2007, 10:32
Moje forum na www.technodance.yoyo.pl ma tylko strone glowna i kiedy chce np. wlaczyc panel administracyjny to pokazuje sie bialy ekran co mam zrobic?
Gatz - 07-08-2007, 11:12
http://www.przemo.org/php...light,wej%B6cie
pigmejos - 16-08-2007, 23:28
witam, mam problemy z forum a mianowicie gdy chce sie zalogowac wyskakuje mi takie cos
Błąd Ogólny
Couldnt Query value info from warnings table
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT SUM(value) as val FROM phpbb_users_warnings WHERE userid = 2662 AND archive = '0'
Line : 136
File : sessions.php
i prosze o porade co trzeba zrobić zeby działalo. z Góry wielkie dzięki
arcy - 17-08-2007, 02:12
pigmejos,
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje sie w F.A.Q. |
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=31085
Ferson - 17-08-2007, 14:36
hyh...nie wiem nie widzialem a raczej nie chcialo mi się przeglądać wszystkich stron ,
w PA mam zaznaczone 'Pokazuj regulamin przed rejestracją'
ale chciałbym go zmienić
gdzie i w jakim pliku ??
arcy - 17-08-2007, 15:33
Ferson napisał/a: | a raczej nie chcialo mi się przeglądać wszystkich stron | A to już Twój problem
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
"Regulamin"
Odpowiedni temat jest na pierwszej stronie wyników. Nie lubimy leniwców
pigmejos - 17-08-2007, 18:11
byłem i rozmawiałem ze swoim administratorem, lecz on powiedział mi ze oni nie sa za to odpowiedzialini tylko Ci którzy założyli to forum. Zeby mi dziąło poprostu oni msuza zmenic wersje forum.
RazorR - 30-08-2007, 07:19
jak mozna zobaczyc liste ostrzezen wedlug daty? chodzi mi np. o sprawdzenie kto ostatnio dostal warna, nie wchodzac w kazdy profil i panelu ostrzezen po kolei. nie moge nigdzie takiej opcji znalesc, a na pewno gdzies jest.
|
|
|