Wersja 1.12.0. Beta 7 - Dostępna wersja Beta 7
Acneo - 16-01-2006, 00:59
qbs napisał/a: | ja nie ukrywam ze obecna wersja mi sie podoba, ale to ze wzgledy na moje forum |
Mi się podoba ogólnie i bym nie ruszał. No chyba że by się w panelu dało zmienić albo tak albo tak.
przecinek - 16-01-2006, 15:19
Jak już jest informacja "Przesunięty przez: ", to przydałaby się jeszcze "Wydzielony przez: ".
ORI - 16-01-2006, 16:53
Przemo, to moze mozna by zrobic mala sztuczke Np do gory w tych linkach przenosi do pierwszego postu w danym temacie, a na dole zostaje tak jak jest ?
MrK - 16-01-2006, 19:28
ORI napisał/a: | Przemo, to moze mozna by zrobic mala sztuczke Np do gory w tych linkach przenosi do pierwszego postu w danym temacie, a na dole zostaje tak jak jest ? |
IMHO troche przekombinowane
pecador - 16-01-2006, 19:53
dajcie mi nawet warna za ten post, ale może Przemo odpowie..
Przemo, możesz podać choćby przypuszczalną datę pojawienia się nowej wersji? muszę wprowadzić u siebie na forum parę zmian, wyczyścić wszelki offtop i je ożywić i chciałbym to zrobić aktualizując forum równocześnie do wersji 1.12.
I zależy mi dość mocno na czasie. Można więc prosić o jakiś termin?
chelloPL - 16-01-2006, 19:57
Leone, do końca stycznia - pasuje taki termin?
Radek - 16-01-2006, 20:25
archiwum ostrzezen -> nick usera ktory dostal warninga nie jest linkiem do jego profilu
Gracek - 17-01-2006, 14:59
zainstalowalem bete7 na localu, zrobilem grupe do testow, usunalem kolor admina ze stylu, gdy chce stworzyc druga grupe (Grupy->Zarządzaj) to nie mam panelu do zarzadzania grupami tylko
Cytat: | Nowa grupa została utworzona
Kliknij Tutaj aby powrócić do Administracji Grupami.
Kliknij Tutaj aby powrócić do Indeksu Administracji |
klikalem "tutaj", odswiezalem i nic.. dopiero w nowej sesji moge z powrotem zarzadzac grupami
|
|
|