To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Mass PW

wolek - 15-09-2010, 18:17

Tak, działał mass pw dobrze 2 x a za 3 razem po 2 tyg nie działa
ty27mek - 10-11-2011, 15:43

Jak zrobić html wiadomość?
Czaston - 26-01-2012, 15:19

Tak szukałem w tym wątku i w plikach do edycji odpowiedzi na moje pytanie - jak w widoku PA zmienić napis z Mass PW na np. Korespondencja PW?
xlesiu - 26-01-2012, 16:53

Jeżeli w menu to w admin/modules_data.php
Kod:
'Mass PW' => array("admin_mass_pw.$phpEx", 12),
jak na belce to templates/NazwaStylu/admin/user_pw_body.tpl
Kod:
{L_MASS_PW}

Czaston - 26-01-2012, 19:35

xlesiu, czyli zamiast:
Kod:
'Mass PW' => array("admin_mass_pw.$phpEx", 12),

wpisać po prostu:
Kod:
'Mass PW' => Korespondencja PW

dobrze rozumiem?

[ Dodano: 26-01-2012, 19:50 ]
// już sobie poradziłem:
Kod:
'Korespondencja PW' => array("admin_mass_pw.$phpEx", 12),

kfak - 29-03-2012, 01:37

Pico napisał/a:
Cytat:
Siemanko
Jak moznaby zrobic, aby wyswietlany nadawca, byl aktualnei zalogowanym adminem?
Mam wielu administratorow na forum i chcialbym, aby kazdy wysylal w swoim imieniu

w pliku admin_mass_pw.php
znajdź
Kod:
$sql = "INSERT INTO " . PRIVMSGS_TABLE . " (privmsgs_id, privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES ('$idx', '1', '$temat', '$bot_id', '$UserId', " . $data . ", '0', '1', '1', '0')";

i zamień na
Kod:
$sql = "INSERT INTO " . PRIVMSGS_TABLE . " (privmsgs_id, privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES ('$idx', '1', '$temat', " . $userdata['user_id'] . ", '$UserId', " . $data . ", '0', '1', '1', '0')";

nie testowałem, ale powinno działać
Działa elegancko, ale w powiadomieniu mailowym o prywatnej wiadomości nie podaje informacji od kogo :(

[ Dodano: 30-03-2012, 11:47 ]
kfak napisał/a:
Pico napisał/a:

Cytat:
Siemanko
Jak moznaby zrobic, aby wyswietlany nadawca, byl aktualnei zalogowanym adminem?
Mam wielu administratorow na forum i chcialbym, aby kazdy wysylal w swoim imieniu

Kod:
znajdź
Kod:
$sql = "INSERT INTO " . PRIVMSGS_TABLE . " (privmsgs_id, privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES ('$idx', '1', '$temat', '$bot_id', '$UserId', " . $data . ", '0', '1', '1', '0')";

i zamień na
Kod:
$sql = "INSERT INTO " . PRIVMSGS_TABLE . " (privmsgs_id, privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES (' ', '1', '$temat', " . $userdata['user_id'] . ", '$UserId', " . $data . ", '0', '1', '1', '0')";

nie testowałem, ale powinno działać

Działa elegancko, ale w powiadomieniu mailowym o prywatnej wiadomości nie podaje informacji od kogo :(

dokonałem takiej modyfikacji, która uwzględnia najprawdopodobniej (bo jeszcze nie wysyłałem na całej grupie) - błąd statystyk w postaci zapychania bazy privami i wyświetla administratora, który wysyła priva.
Kod:
znajdź
Kod:

i zamień na
Kod:
$sql = "INSERT INTO " . PRIVMSGS_TABLE . " (privmsgs_id, privmsgs_type, privmsgs_subject, privmsgs_from_userid, privmsgs_to_userid, privmsgs_date, privmsgs_enable_html, privmsgs_enable_bbcode, privmsgs_enable_smilies, privmsgs_attach_sig) VALUES ('$idx', '1', '$temat', " . $userdata['user_id'] . ", '$UserId', " . $data . ", '0', '1', '1', '0')";

Łatuś - 25-03-2013, 19:10

Witam,
mam profil-bota, który siedzi u nas na forum.

W którym miejscu zmienić tak, aby nadawcą wiadomości nie był Mass Pw Info tylko właśnie ten profil-bot?

MagicalFire - 25-03-2013, 23:43

admin_mass_pw.php

Kod:
    $sql = "SELECT user_id, username FROM " . USERS_TABLE . " WHERE username = 'Mass Pw Bot'";
    if ( !( $result = $db -> sql_query( $sql ) ) )

było na pieszej stronie tematu :oops:

kraszul - 22-09-2013, 11:46

Powiedzcie mi co zrobi ze powyżej 3000 użytkownik przy wysyłce mass pw z zaznaczeniem na powiadom o wiadomości na e-miala użytkownika wysyłką w po pewnym czasie wysalania wywala błąd i wysala 2 wiadomo sci na pw o takiej samej treści?
Charmer - 11-01-2014, 22:26

ciekawa modyfikacja mi działą poprawnie polecam :)
BoRii - 07-02-2014, 21:54

Co do instalowania w wersji 1.12.8
Pojawia się błąd, gdy instaluję tą modyfikację i wysyłam wiadomość, cały czas w profilu mam napisane że mam jedną nieprzeczytaną wiadomość, a tak nie jest, wie ktoś w czym problem?

Lechotek - 14-03-2014, 14:13

Mam ten sam problem co kolega wyżej... ;-(
adi32 - 29-08-2014, 19:34

BoRii, Lechotek, synchronizowaliście nieprzeczytane PW w checkfiles? U mnie pomogło
Lechotek - 22-10-2014, 15:04

Tak, synchronizowałem i nadal ten sam problem
FarmerPL - 28-12-2014, 15:52

Ten sam problem mam co panowie wyżej, ciągle jedna nieprzeczytana wiadomość na przemo 1.12.8