To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/

arcy - 16-06-2009, 07:45

A teraz każdy w piaskownicy bierze w rękę łopatkę i naparza kolegę obok. Śmiało, mocniej, nie wstydźcie się!

" Plose pani, bo Wojtuś mi sypnoł piaskiem w oczy :( "
" Wojtuś, KURWA! Do kąta! "

Woytec - 27-06-2009, 20:26

arcy napisał/a:
Wojtuś

Zostawcie mnie w spokoju :) :lol:

wojok040 - 28-06-2009, 09:42

Woytec napisał/a:
arcy napisał/a:
Wojtuś

Zostawcie mnie w spokoju :) :lol:

I mnie też! Wypraszam sobie! Fajne teksty ;)

kermit - 13-07-2009, 22:12

a mi przestali przeszkadzać od kiedy przestąłem udzielać pomocy na forum. niby proste ale jak skuteczne. wyciągasz trybik i machina nie działa!
pozdrówki po długiej przerwie

bulion - 09-11-2009, 20:28

kermit napisał/a:
a mi przestali przeszkadzać od kiedy przestąłem udzielać pomocy na forum. niby proste ale jak skuteczne. wyciągasz trybik i machina nie działa!
pozdrówki po długiej przerwie

coś w tym jest ;)
u mnie podobnie - zależnie od częstotliwości działań tutaj.

ehhh temat założyłem w lutym 2005... :roll:
i wciąż aktualny :/

nicon - 10-11-2009, 00:46

bulion napisał/a:
u mnie podobnie - zależnie od częstotliwości działań tutaj.

Czyli powiadasz, że masz kryzys, że wróciłeś? ;-]]

Lisu15 - 10-11-2009, 17:12

A ja tego nie rozumiem. Nie znam się dobrze na programowaniu itp. i widac to po moich postach, ale ludzie jakby nie było i tak piszą. Trochę to jest wkurzające, bo niestety mam Dośc słabego kompa i przy każdej nowej wiadomości, gdzie jest na max wrąbanych emotów to lami że szok...
croco - 13-11-2009, 15:10

Znam rozwiązanie twojego problemu...
Usuń numer gadu-gadu z profilu!

Albo ci pasują te wiadomości (podajesz numer) albo nie, jeśli nie to usuń ten numer i nie rób z siebie męczennika... :roll:

Gilu - 13-11-2009, 16:25

Mnie interesują zlecenia w sprawie których ludzie piszą na GG, interesują mnie kulturalne rozmowy na poziomie z użytkownikami, czy ekipą.
A nie jęczenie i spamowanie via GG, email, PW.
I co?

Lisu15 - 13-11-2009, 16:41

croco napisał/a:
Albo ci pasują te wiadomości (podajesz numer) albo nie, jeśli nie to usuń ten numer i nie rób z siebie męczennika...

Ja nic nie mam przeciwko wiadomościom, lecz jak mam dość słabego kompa i przylatuje koleś który robi coś takiego:
Kod:
XXXXXX [DATA]
yo, ja z przemo :D :D :D :D :D :D :D

XXXXXX [DATA]
pomorzesz mi ?? ?? ?? ?? ??

XXXXXX [DATA]
to jak ?? ?? ?? ?? ??

XXXXXX [DATA]
<prosi> <prosi> <prosi>
i przy takiej wiadomości to kompa lami na max. Ale jeśli ktoś napisze spokojnie, to jest dobrze.

mrooweczka - 08-01-2010, 13:00

A ja Wam powiem dlaczego ludzie szukają pomocy, na swoim przykładzie.

Nigdy nie miałam doczynienia z żadnym forum jako admin czy jako moderator.
Po prostu się logowałam i pisałam sobie posty.
Aż pewnego dnia forum na którym pisałam stało się nie do zniesienia przez głównego administratora i kilku modów.
Kilka użytkowników się przeniosło, założyli nowe forum. Ale sytuacja się powtórzyła, kiedy przyszło kilku osób za dużo.
Wtedy ja się wkurzyłam , bo pomyślałam sobie, że otworzenie nowego forum nie może być takie trudne i założyłam swoje. Przeliczyłam się bo okazało się to trudniejsze niż mi się to wydawało.
Ale kiedy miałam jakiś problem i zwróciłam się o pomoc nikt mi nie odpisywał. Potem się dowiedziałam, że nikt tam już nie pomaga.
Problem był banalny, ale ja z poziomu administratora nie mogłam tego zmienić, bo potrzebny był główny admin całego serwisu, że się tak wyrażę.
Skrypt był bardzo biedny, użytkownicy zaczęli się skarżyć.

Założyłam nowe forum tutaj. Ale nie przeniosę użytkowników tu, bo mam jeden głupi problem, który dla mnie jest za trudny do rozwiązania. Dlatego szukam pomocy.
Bo mi nie chodzi o jakieś modyfikacje, zmiany, html czy coś, bo ja się na tym nie znam. Chodzi mi o mała bzdurę i nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania.

Gwoli ścisłości- naprawdę doceniam pracę Przemo i Waszą, bardzo się ucieszyłam kiedy tu trafiłam, chciałam nawet wspomóc, bo im więcej o tym czytam tym większym fenomenem mi się to wydaje, ale nie będę się wkupywać na siłę, żeby tylko mieć szybszą pomoc albo jakieś względy. Bo skoro nikt mi nie może pomóc w jednej pierdole, to jeśli będą miała poważniejszy problem to nikt już nawet nie będzie czytał moich postów- bo znając życie nawet nie będę umiała nazwać problemu.

więc póki co czytam tą książkę, którą napisaliście, może stamtąd się dowiem się jak rozwiązać mój problem.

Szron - 27-01-2010, 21:35

Oj biedni, biedni. Dobrze, że ja nie mam takich numerów.
INIM - 27-03-2010, 13:06

Zwykle się nie chwale wiadomościami prywatnymi ani tymi wysłanymi na gg, ale te pw mnie zabiło:
Cytat:
Witam, mógłby pan mi pomoc w tym .? Ponieważ bardzo mi zależy na tym.

Dokładnie taką wiadmość dostałem, czystą, bez bbcode, odnosników. ;]

MooFix - 27-03-2010, 14:24

Dużo osób też do mnie pisze o pomoc ale nie chwale się tym tutaj bo to śmiech na sali no ale co poradzisz :) :D
Mich@ł - 28-03-2010, 17:28

A ten temat nadal żywy... ;)