To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/

pietrex - 12-04-2005, 15:33

SouND napisał/a:
Szkoda ze jeszcze nie zaczna nas pytac o php-nuke, jportale, IPB i inne :D

Uwałaj, bo zapeszysz i zaczn? :D :mrgreen: :roll:

Widmo - 12-04-2005, 16:48

SouND, zapytaj sie go czy jak pojedzie do serwisu mercedesa polonezem i poprosi o wymiane oleju to mu wymieni? :D
Chavez - 12-04-2005, 17:00

Widmo, wymienia, ale niekoniecznie w samochodzie ;)
kermit - 12-04-2005, 17:18

wymienia mu podwozie i poprosza o dużą ba?k?, olej masz gratis:)
shqvarny - 12-04-2005, 22:18

http://www.przemo.org/php...ail&userid=4832

kolejny idiota :?: w dziale hosting panuj? 4 zasady, w przeciągu tygodnia 3 razy je złamać i to za każdym razem inną :| czysty debilizm, chamstwo, z?ożliwość :?: :evil:

patrick - 14-04-2005, 16:52

SouND napisał/a:
Taki poziom ma user Radmin Smile

Kurwa mac ten pierodlony laps napisal mi takie cos na gg ( zmienil nr) w sprwie tematu http://www.przemo.org/php...ighlight=#75974 :twisted:

Kod:
ty cwelu jebany twoje forum jest do dupy jebany w dupe moderatorku na zywo bym cie pierdolnal w ten glupi leb to bys sie oduczyl cioto pajacowac w necie chuj ci przeszkadzal ten temat palancie pierdolony chuj klade na grob twojej starej !!

i co takiemu zrobic :twisted:

Sluchaj jezeli myslisz ze siedzac na tym forum jestem jakims leszczem czy czym takim to sie stary przeliczyles ...
Na live to wiesz co mi możesz zrobic nie :lol:

Przeciez jak ja bym Cie znalazl to by cie koledzy niepoznali ..

A piszac o mojej rodzinie i omnie niewiesz z kim zadarles ...

Sylwia - 14-04-2005, 16:58

patrick napisał/a:
Kurwa mac ten pierodlony laps napisal mi takie cos na gg ( zmienil nr) w sprwie tematu

A nie lepiej nie zniła? się do takiego poziomu? Ola?, to zawsze jest najbardziej wkurzające ;D

Anonymous - 14-04-2005, 16:59

Patrick wynajmnij ten gang motocyklistow(albo jakis innych) co mieli Widma szukac :P
They - 14-04-2005, 17:02

usuniete
maxis - 14-04-2005, 17:06

Kod:
ty cwelu jebany twoje forum jest do dupy jebany w dupe moderatorku na zywo bym cie pierdolnal w ten glupi leb to bys sie oduczyl cioto pajacowac w necie chuj ci przeszkadzal ten temat palancie pierdolony chuj klade na grob twojej starej !!

Buhahahahha... jak to mowi moj kumpel "ludzie to mają kasiore" :mrgreen: Dramat... jak taki koles prowadzi jakiekolwiek forum... DRTAMAT... my?li, ze jak z przedszkola wczesniej wyszed? to może takie pierdoly pisać... a to jedno "zdanie" z?ozone...42 wyrazy... i do jeszcze bez przecinków dramat... jakis dres to mu chyba pisać bo sam nie umie :mrgreen:

DRAMAT...

patrick - 14-04-2005, 17:08

Sylwia, wiesz popieram Cie ale abrdzo nielubie jak 15 latek mnie wyzywa i moja mame.

Araadan napisał/a:
Patrick wynajmnij ten gang motocyklistow(albo jakis innych) co mieli Widma szukac Razz

Nie swoje potrafie teraz zapisuje They, sie na boks .. niemusze na 15 latka :mrgreen: They, to jest tragiczne :x

Ale tak serio to co zrobic takiemu zbunotwanemu dziecku. Mieszka na drugim koncu polski i zgrywa cwaniaka na gg no szok ..

Anonymous - 14-04-2005, 17:27

BANA mu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
maxis - 14-04-2005, 17:48

Strachu napisał/a:
BANA mu!

Po co się znizac do jego poziomu?! Niech sobie ?yje "młody gniewny" :D (choć ban mu się nalezy) niech sobie tam pisze pierdo?, zawsze mozna go zablokował a na forum "ignorowa?" Ban niczego nie załatwi... a może nawet pogorszyc sprawe... przecierz może zebrac swoich kolegów z przedszkola i nas pobi? :mrgreen: albo pobawi się w "chaker'a" :mrgreen:

kermit - 14-04-2005, 17:51

ech tylko nie bany, czym potem będziemy ?ywi? ten temat?? hihihii :mrgreen:
Sylwia - 14-04-2005, 17:51

No nie, ban to dobre wyjęcie, jeżeli ktoś nie chce banowa? ale nie ma sięy na ignorowanie to instaluje powergg z jedn? z wtyczej które umożliwiaj? danie bana tak że osoba zbanowana nawet o tym nie będzie wiedziała a człowiek ma spokój ;D