HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/
pietrex - 12-04-2005, 15:33
SouND napisał/a: | Szkoda ze jeszcze nie zaczna nas pytac o php-nuke, jportale, IPB i inne |
Uwałaj, bo zapeszysz i zaczn?
Widmo - 12-04-2005, 16:48
SouND, zapytaj sie go czy jak pojedzie do serwisu mercedesa polonezem i poprosi o wymiane oleju to mu wymieni?
Chavez - 12-04-2005, 17:00
Widmo, wymienia, ale niekoniecznie w samochodzie
kermit - 12-04-2005, 17:18
wymienia mu podwozie i poprosza o dużą ba?k?, olej masz gratis:)
shqvarny - 12-04-2005, 22:18
http://www.przemo.org/php...ail&userid=4832
kolejny idiota w dziale hosting panuj? 4 zasady, w przeciągu tygodnia 3 razy je złamać i to za każdym razem inną czysty debilizm, chamstwo, z?ożliwość
patrick - 14-04-2005, 16:52
SouND napisał/a: | Taki poziom ma user Radmin Smile |
Kurwa mac ten pierodlony laps napisal mi takie cos na gg ( zmienil nr) w sprwie tematu http://www.przemo.org/php...ighlight=#75974
Kod: | ty cwelu jebany twoje forum jest do dupy jebany w dupe moderatorku na zywo bym cie pierdolnal w ten glupi leb to bys sie oduczyl cioto pajacowac w necie chuj ci przeszkadzal ten temat palancie pierdolony chuj klade na grob twojej starej !! |
i co takiemu zrobic
Sluchaj jezeli myslisz ze siedzac na tym forum jestem jakims leszczem czy czym takim to sie stary przeliczyles ...
Na live to wiesz co mi możesz zrobic nie
Przeciez jak ja bym Cie znalazl to by cie koledzy niepoznali ..
A piszac o mojej rodzinie i omnie niewiesz z kim zadarles ...
Sylwia - 14-04-2005, 16:58
patrick napisał/a: | Kurwa mac ten pierodlony laps napisal mi takie cos na gg ( zmienil nr) w sprwie tematu |
A nie lepiej nie zniła? się do takiego poziomu? Ola?, to zawsze jest najbardziej wkurzające ;D
Anonymous - 14-04-2005, 16:59
Patrick wynajmnij ten gang motocyklistow(albo jakis innych) co mieli Widma szukac
They - 14-04-2005, 17:02
usuniete
maxis - 14-04-2005, 17:06
Kod: | ty cwelu jebany twoje forum jest do dupy jebany w dupe moderatorku na zywo bym cie pierdolnal w ten glupi leb to bys sie oduczyl cioto pajacowac w necie chuj ci przeszkadzal ten temat palancie pierdolony chuj klade na grob twojej starej !! |
Buhahahahha... jak to mowi moj kumpel "ludzie to mają kasiore" Dramat... jak taki koles prowadzi jakiekolwiek forum... DRTAMAT... my?li, ze jak z przedszkola wczesniej wyszed? to może takie pierdoly pisać... a to jedno "zdanie" z?ozone...42 wyrazy... i do jeszcze bez przecinków dramat... jakis dres to mu chyba pisać bo sam nie umie
DRAMAT...
patrick - 14-04-2005, 17:08
Sylwia, wiesz popieram Cie ale abrdzo nielubie jak 15 latek mnie wyzywa i moja mame.
Araadan napisał/a: | Patrick wynajmnij ten gang motocyklistow(albo jakis innych) co mieli Widma szukac Razz |
Nie swoje potrafie teraz zapisuje They, sie na boks .. niemusze na 15 latka They, to jest tragiczne
Ale tak serio to co zrobic takiemu zbunotwanemu dziecku. Mieszka na drugim koncu polski i zgrywa cwaniaka na gg no szok ..
Anonymous - 14-04-2005, 17:27
BANA mu!
maxis - 14-04-2005, 17:48
Strachu napisał/a: | BANA mu! |
Po co się znizac do jego poziomu?! Niech sobie ?yje "młody gniewny" (choć ban mu się nalezy) niech sobie tam pisze pierdo?, zawsze mozna go zablokował a na forum "ignorowa?" Ban niczego nie załatwi... a może nawet pogorszyc sprawe... przecierz może zebrac swoich kolegów z przedszkola i nas pobi? albo pobawi się w "chaker'a"
kermit - 14-04-2005, 17:51
ech tylko nie bany, czym potem będziemy ?ywi? ten temat?? hihihii
Sylwia - 14-04-2005, 17:51
No nie, ban to dobre wyjęcie, jeżeli ktoś nie chce banowa? ale nie ma sięy na ignorowanie to instaluje powergg z jedn? z wtyczej które umożliwiaj? danie bana tak że osoba zbanowana nawet o tym nie będzie wiedziała a człowiek ma spokój ;D
|
|
|