1.12.7 i starsze - Tag System Mod - Tagi tematów (chmura tagów)
Maniekxxx - 15-04-2010, 17:10
dzieki
daje piwo
doszedlem tez ale Za wysilek należy Ci się
Powiedz mi jeszcze co mam zrobić jak wysylam wiadomosc/posta
to wyskakuje
Musisz wpisać wiadomość przed wysłaniem
przeciez dalem tresc
PRosze o POmocc
Bella - 01-05-2010, 17:58
Wydaje mi się, że ten mod ma jakiś błąd; kiedy klikam u siebie w jakiś tag, pokazuje się to: http://img96.imageshack.us/img96/3343/screenff.jpg
Czy rzeczywiście jest błąd w tym modzie? b.proszę o odpowiedź.
kevin_ - 01-05-2010, 18:00
Bella, dodałaś wpis do .htaccess ? W ogóle Twój serwer obsługuje mod_rewrite?
[ Dodano: 01-05-2010, 19:02 ]
http://www.linoteka.pl/tags.php?tag=regulamin
działa normalnie, problem leży w braku regułki (jak wspomniałem wyżej) bądź braku obsługi mod_rewrite (ale bardziej obstawiam brak regułki)
Bella - 02-05-2010, 15:19
Już jest wszystko w porządku
refresz666 - 04-05-2010, 13:25
Witam.
Mam problem z tym modem
Wszysto zainstalowałem jak trzeba , dodałem z tag_systems_mod.txt też , dodałem zapytanie do bazy a bład na forum to :
Kod: | Could not obtain user vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
SELECT * FROM phpbb_tags ORDER BY tag_occur DESC LIMIT
Line : 172
File : functions_tags.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
|
Adres mojego forum: www.cs-games.cba.pl (to nie jest reklama!)
Dzilet - 08-05-2010, 16:20
Sorki za off top, ale jak zainstalowalem juz chmure tagow os seby, ktora jest tutaj i teraz chcial bym dodac jednak ta modyfikacje to musze odinstalowac wczesciejsza czy wersja centuriona nie bedzie sie gryzla z wersja seby
MagicalFire - 08-05-2010, 16:29
prosta zasada albo ten mod albo tamten
kevin_ - 08-05-2010, 16:30
Tylko po co Ci 2x tagi?
Wykonaj instrukcje tagów Seby od tyłu, i wykonaj te zapytania sql:
Kod: |
DROP TABLE `phpbb_seotags`;
ALTER TABLE `phpbb_topics` DROP `topic_autotagged`;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_indexcloud' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_indexcloud_num' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_indexcloud_method' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_tagscloud' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_tagscloud_num' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_tagscloud_method' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_forumcloud' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_forumcloud_num' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_similar' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_similar_num' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_tags_separator' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_topics_per_page' LIMIT 1;
DELETE FROM `phpbb_przemo`.`phpbb_config` WHERE `phpbb_config`.`config_name` = 'seotags_posts_words' LIMIT 1;
|
sentinel - 10-05-2010, 14:30
Witam,
Ja mam inny problem, z którym nie mogę sobie sam poradzić.
Skrypt pobrał tag z tytułu, ale wyraz był przedzielony średnikiem (np. open'er festiwal) W tym momencie dla skryptu zapętliły mi się chmura tagów i po kliknięciu w ten tag pojawia się jakby następny ze slashem na końcu. Gdy testowałem crawlerami - zapętlił się rownież. Doszedł do kilkudziesięciu znaków (link/tag/open////////////////////////////////) - google zgłasza ten sam problem.
Próbowałem ręcznie wyedytować tag, usunąłem nawet temat z tagiem, zsynchronizowałem, ale mimo wszystko dalej jakimś cudem crawlery i google znajdują to zapętlenie.
[ Dodano: 11-05-2010, 12:40 ]
No i niestety, jak się obawiałem - google bot wpadł w pułapkę. " Jest na forum godzin: 20,7 ".
kooza - 28-05-2010, 13:51
ej chce napisac posta juz wiadmosc wszystko wpisałem. a wyskakuje
Musisz wpisać wiadomość przed wysłaniem
co zrobic?
Rumcajsik - 30-05-2010, 18:48
Cześć, chciałbym aby mi ktoś troszkę przerobił te tagi. A mianowicie chodzi mi aby ten napis "Tagi tematu: tagi" były pogrubione tak jak na tym screenie ---> http://img179.imageshack.us/i/screentp.png/
hehe - 10-06-2010, 20:15
Witam!
Mam problem z tym modem. Zainstalowalem, wszystko smiga jednak nie taguje...Zamiast wyswietlac tagi w konretnej tabeli to jest takie cos:
Co mam zle?
Moja strona: http://www.csilesia.pl
Pozdrawiam!
They2 - 10-06-2010, 20:38
hehe, on automatycznie nie taguje, ty musisz otagowac sam w temacie w podczas psiania postow
Plati - 10-06-2010, 21:21
Możesz też w ustawieniach chmury tagów w PA dać żeby automatycznie otagowało wszystkie tematy ...
They2 - 10-06-2010, 23:53
Plati napisał/a: | Możesz też w ustawieniach chmury tagów w PA dać żeby automatycznie otagowało wszystkie tematy ... | nie w tej modyfikacji, jak nie wiesz to nie pisz...
automatyczne otagowanie w tutejszej modyfikacji nie ma, jest tylko w drugiej modyfikacji autorstwa seba o nazwie Seo Tags.
|
|
|