HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/
nicon - 29-12-2008, 22:44
JrQ-, na bash.org.pl też takie gnioty wrzucasz?
Tak jak mówi Mich@ł... Ten temat miał kiedyś jakiś klimat. A teraz odzywa się każdy dzieciak, byle by tylko pokazać, że do niego też się odzywają na gadu-gadu i trują dupę. Żałosne.
CMP - 30-12-2008, 00:16
nicon, cały ten temat tak wygląda, tylko przedtem pisali głównie moderatorzy...
nicon - 30-12-2008, 02:19
I wtedy to było w miarę na poziomie.
maniocek - 30-12-2008, 11:39
nicon, nie podoba się? Nie czytaj.
Dodaj do ignorowanych ten temat i po sprawie.
Leone - 30-12-2008, 21:46
nicon, nie rozumiesz?
Przecież każdy użytkownik może tu napisać jaki to on biedny, bo piszą do niego na gg z prośbą o pomoc..
I jeszcze chcą za darmo!
CMP, różnica jest spora. Kiedyś, jak pisali głównie moderatorzy, były jedynie zabawne wpisy. Z tego prostego powodu, że nie była wstawiana każda rozmowa, w której ktoś prosił o coś za darmo, a perełki.
werni - 30-12-2008, 22:31
Leone, przyznaje racje
joli - 04-01-2009, 22:22
A ja posprzatam, albo lepiej. Wkleje milion glupich rozmow z gg.
Tak jakbym codziennie nie miala takich z 50.
Cieszcie sie, ze tylko jeden czy dwoch do Was woła. To zyczenia noworoczne - zeby rodzice odcieli net wszystkim dzieciom neo
I nie skakac na Magica, bo to ciekawostka, ze ma jeszcze cierpliwośc. Tylko pozazdroscic, a nikomu nie przeszkadza. Niech pisze.
Mario14125 - 13-01-2009, 13:25
Oto rozmowa znajomego przez komunikator Gadu-Gadu z pewnym... debilem
Kod: | Tu był głupotozżeracz
Jak masz zamiar wrzucać tutaj takie beznajdziejne, chamskie bzdury to sobie daruj i nie pisz wcale. |
Gilu - 13-01-2009, 14:21
kosmicznie żałosne, cokolwiek to jest.
arcy - 22-01-2009, 11:20
Cytat: | Dlaczego ONI to robią? :-/ |
Wracamy do źródeł.
PW raczej rzadko się zdarzy, bo warny robią swoje Co więcej zdarzają się PW mądre i potrzebne, z prośbami dotyczącymi działania i funkcjonowania forum. I ok.
Ale jako modzi czasem trafimy na tematy, których autorzy wykazują się krańcową głupotą, lenistwem i zerowym poziomem wykorzystania neuronów wielobiegunowych.
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=67114
hubert565 napisał/a: | Skąd mogę ściągnąć php.. takie, jak mam na moim forum? www.dodadiamond.yoyo.pl
Nie wiem jakie to php jest |
Specjalnie bym się nie zdziwił gdyby był to nowy użytkownik. Ale gość ma 53 posty na koncie. I przestaje to być śmieszne gdy się spojrzy jakie.
"Zróbcie mi, zlecę, przenieście ". Ja się nie znam, niech mi to ktoś zrobi.
Człowiek, który nie wie jakiego skryptu używa i na stronie wsparcia tego skryptu pyta skąd go ściągnąć, równocześnie jest Administratorem - czyli odpowiada za funkcjonowanie i bezpieczeństwo swojego forum.
Powiecie, że chłopak się nie zna to zleca. Owszem, ja też zlecałem wiele rzeczy.
Nie znam pełnej mechaniki swojego samochodu, ale do diaska - wiem jak się nazywa i skąd go mam...
Poza wszystkim wystarczyło uruchomić duży czerwony link na górze forum aby w pierwszym zdaniu przeczytać co i skąd...
A takich użytkowników wcale na forum nie brakuje. I to jest ta dołująca strona internetu. Ludzie głupieją.
Pisałem ostatnio dyktando przeznaczone dla 3. klasy liceum. Zrobiłem 12 błędów podczas gdy na maturze (nie tak dawno znowu to było) nie zrobiłem ani jednego.
Za to czytam wiele tekstu, newsów, ogłoszeń, postów ale jakoś dawno nie przeczytałem książki. Też głupieję...
MagicalFire - 22-01-2009, 14:28
arcy, słuchaj tak to jest jak dzieci neo chcą być wielkimi administratorami
nie mając o tym pojęcia
myśląc ze to tylko zabawa ale w rzeczywistości to ciężka praca
Leone - 23-01-2009, 01:52
taa.. lżej jest w kopalni
lui754 - 22-03-2009, 19:12
A ja dla odmiany podam coś sympatycznego
Cytat: | kolega
18:51:49
Witaj lui754 jestem XXXXX, pomogłeś mi w problemie,z PA za co ci bardzo dziekuję
Lui
18:52:05
nie ma za co
kolega
18:53:14
jest , mało jest takich osób co pomagają, ja takich bardzo szanuje.
Za to nienawidzę chamstwa.
Lui
18:53:41
dziękuje, nareszcie pożądny user. |
Pierwszy raz od poczatku mojego pobytu tutaj dostałem taką miła wiadomość Pogadałem z kolegą troche i okazał się spoko gościem. Jednak są w gronie dzieci neo porządni userzy
nicon - 22-03-2009, 21:03
lui754 napisał/a: | [...]pożądny[...] |
lui754 napisał/a: | [...]porządni[...] |
lui754 - 22-03-2009, 21:09
nicon napisał/a: | lui754 napisał/a: | [...]pożądny[...] |
lui754 napisał/a: | [...]porządni[...] |
|
o lol no i co z tego że zrobiłem błąd? Zdarza się
|
|
|