1.12.7 i starsze - Diamenty MOD
Warmix - 15-10-2011, 14:38
Dekke, nooo ciekawe... Trzeba będzie zrobić do tego jeszcze deklarowanie, za ile diamentów przejdzie się na kolejny poziom, no i może też nazwy, ale to się zobaczy...
No i może też wyłączenie tego, gdyby ktoś nie chciał...
piotrekziomek12 - 15-10-2011, 19:20
Dekke, xDnie rozumiem twojej modyfikacji
szymon1051 - 15-10-2011, 19:37
Warmix, można było by zrobić kanto że można było by zamieniać np punkty z "Points System" na diamenty lub zrobić że zamiast diamiętów kupuje się za np punkty od "Points System" tylko oczywiście jakoś to przeliczyć że zamiast np 1 diament = 1000 punktów.
piotrekziomek12 - 15-10-2011, 20:44
szymon1051, e tam .. ja proponuję hmm nic nie proponuję
Warmix - 16-10-2011, 10:48
Dekke, zaraz zacznę to robić, może masz jakieś pomysły na dalsze nazwy? I ja sądzisz, lepiej będzie, jak tylko w profilu będzie widoczny ten napis, czy może i w profilu i w widoku tematu, chociaż nie wiem, czy jest sens, aby było w widoku tematu, bo będzie to tylko zaśmiecać... ale jak sądzisz?
[ Dodano: 16-10-2011, 11:50 ]
PS. No i jak to ogólnie nazwać xd?
marcin7848 - 20-10-2011, 14:00
fajna modyfikacaj dobrze dziala mi na forum ;p
Warmix - 20-10-2011, 14:03
Wersja 2.5
Zmiany:
- dodano osobną tabelę w zarządzeniu diamentami do ustawień Loterii
- poprawiono ukrywanie ilości diamentów i poziomu konta (do tej aktualizacji po zaznaczeniu, że nie chcesz pokazywać diamentów, ukrywało Tobie ilość diamentów, ale i innym użytkowników - w tej aktualizacji zostało to poprawione)
- dodano "Diamentowe rangi" dzięki pomysłowi Dekke (Ten dodatek pozwala na ustawienie nazw 5 rang diamentowych oraz na ustawienie, od ilu diamentów ma być przyznawana dana ranga; diamentowe rangi wyświetlone są w widoku profilu; oczywiście dodano także możliwość wyłączenia całego dodatku)
- usprawniono sprawdzanie wersji modu
Jeśli instalowałeś wersję v2.4 pobierz plik Diamenty MOD v2.5 i zapoznaj się z plikiem "Aktualizacja z v2.4 do v2.5"
Plik z aktualizacją znajduje się w pierwszym poście.
Dekke - 20-10-2011, 19:08
Warmix, świetnie!
Mam masę pomysłów co do tego Diamenty Mod'a, ale więcej Ci opisze na GG / PW.
Niespodzianki także są mile widziane dla użytkowników.
Warmix - 23-10-2011, 12:10
Wersja 2.6
Zmiany:
- komunikaty - zamiast wyświetlania komuników "Zmieniłeś nick", "Błąd, posiadasz za mało diamentów", "Zdobyłeś pierwszy poziom" itd. po przeładowaniu w "nowym wyglądzie", teraz dzieje się o wiele szybciej, poprzez wyświetlenie komunikatu nad logiem diamentów itd. Pokazywana informacja jest zawarta w ramce - tę ramkę deklarujemy w PlusMinus - ramka z ostrzeżeniem - błąd w diamentach, ramka z plusem - sukces w diamentach
- jeśli nic nie wpiszesz w pole "Otrzymany kod" to wyświetla komunikat "Nie podałeś kodu", a nie "Błąd, kod "" nie istnieje lub źle go przepisałeś"
Jeśli instalowałeś wersję v2.5 pobierz plik Diamenty MOD v2.6 i zapoznaj się z plikiem "Aktualizacja z v2.5 do v2.6"
Dekke - 23-10-2011, 17:19
Warmix, działa bez zarzutów. Dzięki dobra robota. ^^
Warmix - 28-10-2011, 17:46
Wersja 2.7
Zmiany:
- inteligentne osoby mogły wyróżnić swój post, bez posiadania 25 poziomu konta - w tej aktualizacji zostało to uniemożliwione
Jeśli instalowałeś wersję v2.6 pobierz plik Diamenty MOD v2.7 i zapoznaj się z plikiem "Aktualizacja z v2.6 do v2.7"
KrYssTeeK - 28-10-2011, 18:03
Ty no zwolnij, ja mam 2.4 jeszcze xd
Modyfikacja zajebistaa
Przydałoby się rozbudować bardziej ;>
Np, dostajesz ileś tam diamentów za post/temat jak w cashmodzie ;>
Warmix - 28-10-2011, 18:07
KrYssTeeK, takiego czegoś chyba nie zrobię... od tego masz Cash Mod'a. Można by ewentualnie zrobić takie coś, że będziesz mógł wymienić ileś tam kasy z cash moda na diamenty...
emiloski94 - 28-10-2011, 21:04
Warmix napisał/a: | Można by ewentualnie zrobić takie coś, że będziesz mógł wymienić ileś tam kasy z cash moda na diamenty... |
UU to by było dobre
yngwie - 29-10-2011, 14:40
Problemy
Kiedy ktoś ma warna/ZP, a przy tym ma 0 diamentów albo nie wystarczającą ilość diamentów przy próbie zdjęcia pojawiają sie 2 komunikaty na raz, ze jest za malo diamentów oraz warn/ZP został zdjęty. Rzeczywiśćie warny/ZP zostają zdjęte, z tym że wartość w ostrzeżeniach wynosi 0 ale powody warnów zostają. Również można zmienić maila/nick bez posiadania odpowiedniej ilości diamentów.
Następny problem to poziomy. Gdy kilkam w Awansuj (1 poziom) to pojawia się wiadomość, że mam już ten poziom( choć tak naprawdę nie mam). Czy mialebym odpowiednią ilość diamentów czy też nie problem się pojawia zawsze
|
|
|