To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Status Steam w widoku tematu / profilu

dinotmrc - 22-02-2011, 20:23

Też tam mam, więc działa. Wrzuciłeś poprawnie pliki? Mogłeś źle coś dodać, przeoczyć.
Daruc - 25-02-2011, 22:04

Ja mam następujący problem:

http://s2.ifotos.pl/img/beztytulu_hrrrewe.JPG
http://s2.ifotos.pl/img/beztytulu_hrrreww.JPG

[ Dodano: 27-02-2011, 23:31 ]
Gdyby ktoś wiedział jak to naprawić to jestem w stanie zapłacić za poradę w postaci SMS xD

Wiewiorek - 28-02-2011, 22:54

moglby ktos jeszcze raz wrzucić plik instal.txt poniewaz nie wyswietla mi odstępów(eneterów)
japi55 - 28-02-2011, 23:59

Wiewiorek, Sciagnij program notepad++, i tylko i wylacznie nim otwieraj instrukcje, edytuj pliki itp.
mercu? - 01-03-2011, 20:32

Witam

zanim nie przeszedłem do rejestracji wszystko było ok żadne błedy nie wyskakiwały

a jak tylko dałem "rejestracja" to wywaliło mi error :

Kod:
 Parse error: syntax error, unexpected '=' in /home/sites/c/cs/cso/csowcy.za.pl/forum/includes/usercp_register.php on line 701

piszę to z tego względu ze dodawanie modów na fora mam już od kilku miesięcy w jednym paluszku i dlatego nie wiem gdzie mogłem popełnić jakiś bład edytując ta linijke :

Kod:
SET " . $username_sql . $passwd_sql . user_email = '" . str_replace("\'", "''", $email) ."', user_steamid = '" . str_replace("\'", "''", $user_steamid) ."', user_icq = '" . str_replace("\'", "''", $icq) . "', user_website = '" . str_replace("\'", "''", $website) . "', user_occ = '" . str_replace("\'", "''", $occupation) . "', user_interests = '" . str_replace("\'", "''", $interests) . "', user_from = '" . str_replace("\'", "''", $location) . "', $sql_custom_fields user_sig = '" . str_replace("\'", "''", $signature) . "', user_custom_color = '" . str_replace("\'", "''", $custom_color) . "', user_custom_rank = '" . str_replace("\'", "''", $custom_rank) . "', user_sig_bbcode_uid = '$signature_bbcode_uid', user_viewemail = $viewemail, user_viewaim = $viewaim, user_aim = '" . str_replace("\'", "''", str_replace(' ', '+', $aim)) . "', user_yim = '" . str_replace("\'", "''", $yim) . "', user_msnm = '" . str_replace("\'", "''", $msn) . "', user_attachsig = $attachsig, user_allowsmile = $allowsmilies, user_allowhtml = $allowhtml, user_allowbbcode = $allowbbcode, user_allow_viewonline = $allowviewonline, user_notify = $notifyreply, user_notify_gg = $user_notify_gg, user_notify_pm = $notifypm, user_popup_pm = $popuppm, user_timezone = $user_timezone, user_lang = '" . str_replace("\'", "''", $user_lang) . "', user_style = $user_style, user_active = $user_active, user_actkey = '" . str_replace("\'", "''", $user_actkey) . "'" . $avatar_sql . $signature_sql . ", user_birthday = '$birthday', user_next_birthday_greeting = '$next_birthday_greeting', user_gender = $gender, allowpm = $allowpm, user_ip_login_check = $user_ip_login_check

jeżeli ktoś gdzieś widzi bład proszę o pomoc :)

japi55 - 01-03-2011, 21:06

mercu?, daj plik usercp_register.php w załącznik.
mercu? - 01-03-2011, 21:14

ok proszę
krystianr - 02-03-2011, 09:00

zobacz :
mercu? - 02-03-2011, 16:17

wszystko dobrze tylko mam pewna funkcje zablokowana jaka ten mod potrzebuje

ale i tak dzieki za pomoc

forum bedzie przeniesione na inny hosting i tam może bedzie to odblokowane

Daruc - 09-03-2011, 13:10

Wie ktoś w końcu jak można to naprawić?
http://s2.ifotos.pl/img/beztytulu_hrrrewe.JPG
http://s2.ifotos.pl/img/beztytulu_hrrreww.JPG

kevin_ - 09-03-2011, 14:45

Daruc, spróbuj w profilu edytować STEAM_0:0:14535762 na 0:0:14535762
Daruc - 09-03-2011, 15:35

To raczej nie ma znaczenia. Po zmianie też nie działa po za tym normalnie działało, ale zrobiło się tak po czyszczeniu folderu cashe. Zależy mi żeby to naprawić, ale nikt nie wie jak.
MirtaX - 19-03-2011, 00:57

Mógłby mi ktoś napisać jak wykonać przeróbkę, aby można było zmieniać SteamID przez PA? Prawie mi się udało, pokazuje numer, ale po wpisaniu nowego stary zostaje wykasowany, a nowy nie jest wprowadzony :/ Pozdrawiam.
mr.czikopl - 23-03-2011, 15:33

zrobiłem all wg instrukcji i wogóle nigdzie mi tego nie wyświetla co zrobić
strona na xaa.pl

japi55 - 23-03-2011, 20:11

Daj w załącznik plik overall_header.tpl