To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - Dlaczego ONI to robi?? :> :-/

kermit - 05-04-2005, 19:07

od tego jest search, żeby szukać, faq po to aby czyta?, a zieloni to .....tu wol? sie nwypowiada?, chyba, żeby móc zaczłą a czasami jak to bywa na warnie skończy?:(
Dlugi - 05-04-2005, 20:28

SouND napisał/a:
3/4 userów w tym ty ma warna za to ze zadaje pytanie za cos co bylo w FAQ

Zadalem pytanie bo widocznie nie rozumialem FAQ. Zreszta wy tu inaczej podchodzicie do sprawy. Jak ktos czegos nie rozumie nawet po przeczytaniu FAQ to wy to olewacie, odrazu zamykacie temat i warn.

kermit - 05-04-2005, 20:45

Ja nie jestem modem ale trzeba wiedziec jak pisac tematy:) i nalezy sie kierowac zasadami pisania tematów
Chavez - 05-04-2005, 20:46

Jak ktos czegos nie rozumie po przeczytaniu FAQ to szuka na forum. Jak nie znajdzie ani w FAQ ani na forum wtedy pisze. Jak do tego jeszcze napisze madrze, to na pewno ktos sie nim zainteresuje.
A podejscie jest calkiem normalne.

SouND - 05-04-2005, 20:49

http://www.przemo.org/php...ighlight=#72605

ktoś pisze dobrze to i widmo go pochwali :)

-=mrock=- - 05-04-2005, 22:00

Dlugi napisał/a:
Zadalem pytanie bo widocznie nie rozumialem FAQ.

Ale są też wyj?tki przecież, bo jak wytłumaczy? człowiekowi który potrafi włączyć komputer i uruchomić GG (i niewiele więcej), że ma zmienić zawartość tabeli phpbb_config w bazie mySQL? Błd?my poważni, to nie jest forum dla ludzi uczących się HTMLa czy obsługi komputera. To forum specjalizuje się w dość w?skiej dziedzinie i niektóre prośby o pomoc są wr?cz nie na miejscu.
Poza tym, są ludzie którym powie się raz jeden wyraz i ?api? o co chodzi, a są ludzie, którym najprostsz? rzecz można tłumaczy? godzinami i nie załapi? (wiem z własnego do?wiadczenia, bo szkoliłem urządników :P )

Pozdrawiam i w rzadnym wypadki nie miałem zamiaru nikogo urazi? :)

SouND - 05-04-2005, 22:06

-=mrock=- napisał/a:
bo jak wytłumaczy? człowiekowi który potrafi włączyć komputer i uruchomić GG (i niewiele więcej)

Ano da sie... Tylko muszę byc tez checi z drugiej strony i troche zaanga?owania... Wpierw niech poczyta faq itp (dowie sie wielu rzeczy przydatnych) a pozniej ewentualnie pyta...

Tylko ludzie sobie tez utrudniaja zycie darmowymi serwerami.. Lepiej sobie kupic batonika i cole (batonik 1.5z?, cola litrowa 3.5z?) co daje 5 z?. Za 5 z? miesiecznie mozna miec host + panel admina + bazy + phpmy admina + inne przywileje. Support do hosta. Wtedy forum smiga i przewazne bez zmian zadnych nie ma problemow. (rozumiem np mody itp i mozna cos zwalic). Ale za cole i batonika mozna sie naprawde pozbyc problemow i miec pewnosc ze ktos nam nie usunie konta, nie bedzie reklam itp... Od zawsze to twierdzilem i od zawsze mam platne hosty. Przy tem tez pozostane

SouND - 05-04-2005, 22:10

najlepszy tekst dnia

Cytat:
8884911: (23:08)
Czesc moge Ci sprzedac forum by Przemo 1.9.3 za 5zl nie bedziesz musial placic Przemowi 8zl tylko mi 5zl ! Jezeli jestes zainteresowany bede o 24 to podam namary konta zawsze 3 zl w kieszeni teraz ide dalej szukac chetnych i bede o 24 ok
Ja: (23:08)
hahah co ty chceszłą hahahaha

w katalogu publicznym Kamilek lat 13

vegetagt - 05-04-2005, 22:34

hahahah :lol: :lol: :lol:
kole? naprawde czyta ze zrozumieniem ;D
pewno przeczytać ze dobrowolnie można zapłaci? minimum 8z? i dostać dodatkowe mody i pomyslal ze to cena skrytpu forum :D

bulion - 05-04-2005, 22:36

SouND napisał/a:
Kamilek lat 13

dobry jest :lol: :lol:

Sylwia - 05-04-2005, 22:48

-=mrock=- napisał/a:
bo jak wytłumaczy? człowiekowi który potrafi włączyć komputer i uruchomić GG (i niewiele więcej), że ma zmienić zawartość tabeli phpbb_config w bazie mySQL? Błd?my poważni, to nie jest forum dla ludzi uczących się HTMLa

A dlaczego nie? Ja już rok sobie daje rade z forum chociasz kiedy? nie miałam nawet pojęcia co to mysql a i dziś niewiele w nim potrafie zrobić 8)

SouND napisał/a:
w katalogu publicznym Kamilek lat 13

Rośnie nam porządny handlowiec :wink: 8)

Sylwia - też handlowiec 8)

SouND - 05-04-2005, 22:50

Sylwia napisał/a:
Sylwia - też handlowiec Cool

A w publiku
Katalog Publiczny napisał/a:
"Mamqa"
lat 0

Ja w tym wieku chyba jeszcze nie umialem mowic, chodzic itp ;P A ty juz wiesz co to mysql :D tylko gratulowac

// Ja niewiele lepszy bo roczek mam :D

Chavez - 05-04-2005, 22:56

-=mrock=- napisał/a:

Ale są też wyj?tki przecież, bo jak wytłumaczy? człowiekowi który potrafi włączyć komputer i uruchomić GG (i niewiele więcej), że ma zmienić zawartość tabeli phpbb_config w bazie mySQL?

Odeslac do manuala o obsludze komputera a potem dac manuala do MySQLa.
Nie kumam, po co ktos, kto nic nie umie chce od razu byc adminem forum? To tak jakby nie umiejac alfabetu chcialo sie powiesc napisac.

EDIT:
BTW do mnie na GG etz sie ten handlowiec odezwal;P
Kod:

8884911 :: 00:03:23 / S 00:03:01
Czesc moge Ci sprzedac forum by Przemo 1.9.3 za 5zl  nie bedziesz musial placic Przemowi 8zl tylko mi  5zl ! Jezeli jestes zainteresowany bede o 24 to podam namary konta zawsze 3 zl w kieszeni teraz ide dalej szukac chetnych i bede o 24 ok

foruma 1.93 mam na dysku od kolegi a trzeba placic 8zl za niego ja moge sprzedac za 5zl  bede o 24 bo szukam dalej chetnych to pogadamy ok i podam ci numerek konta mamy do wplaty a forumek jest fajny  warto  !!
Chavez :: 00:03:52
glupi czy glupich szukać

SouND - 05-04-2005, 23:06

każdy szanujacy sie admin wiekszego forum albo sam umie rozwiazac problem albo ma ludzi od supportu. Nie przyjdzie tutaj z problemem ze
Kod:
Template->make_filename(): Error - file /forum/templates/subSilver/admin/rysync_body.tpl does not exist

Sylwia - 05-04-2005, 23:07

Chavez napisał/a:
Nie kumam, po co ktos, kto nic nie umie chce od razu byc adminem forum? To tak jakby nie umiejac alfabetu chcialo sie powiesc napisac.

Zawsze można ją komuś podyktowa? ;P

Ide spa? bo już mnie głupawka dorwała ;-)