To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - Karma Hack Advanced

STIRI ! - 13-04-2013, 08:53

a admin_board.php ?
Csysiu - 13-04-2013, 09:53

pewnie dobrze jest a co używasz tej samej modyfiacji?
STIRI ! - 13-04-2013, 10:12

wła¶nie j± wgrywam
Na t± chwile mam ustawienia Karmy w PA ---> Ogólne ---> Konfiguracja ----> Strony głównej
na samym topie

(Swoja drog± nie podoba mi się umiejscowienie tego moda w tym miejscu , mogła by być osobna tabela po lewej stronie w panelu administracyjnym)

Umiejscowienie tego moda dokładnie robisz w tym pliku :
templates/TWÓJ_STYL/admin/board_config_body.tpl

Csysiu - 13-04-2013, 15:04

tak to u mnie wygl±da, czy to jest dobrze pokazane?

Ustawienia Reputacji Włącz Karma Hack
Włącza lub wyłącza hacka Tak Nie Pokazuj wypadkową reputację
Pokazuje sumę negatywnych i pozytywnych punktów reputacji. Tak Nie Czas między jednym punktem a drugim
Okres czasu, w którym użytkownik nie może dać kolejnego punktu (w godzinach) Zezwól adminowi na karmowanie
Działa jeżeli blokada wysyłania kilku punktów na raz jest włączona Tak Nie Minimalna liczba postów
Minimialna liczba postów jaka jest wymagan aby użytkownik mógł dodawać punkty karmy. Blokuj osobę, która dodaje punkt reputacji.
Give time lag to a person who gives karma points. If set to no the person who receives the points will be lagged Tak Nie Zezwól na komentarze
Zezwala użytkownikom na zostawienia komentarza podczas dawania punktu. Tak Nie Użytkownik musi zostawić komentarz
Użytkownik nie może zmienić karmy bez pozostawienia komentarza. Działa tylko, gdy komentarza są włączone. Tak Nie Maksimum komentarzy
Maksymalna liczba komentarzy nt. usera przechowywana w bazie

STIRI ! - 15-04-2013, 11:59

tak