1.12.7 i starsze - Topics Rate System v. 10.2
Crok - 09-02-2008, 19:15
joli napisał/a: | W pierwszym poście jest załacznik |
WIELKIE DZIEKI wkoncu jakis konkret:)
siekierzynski - 09-02-2008, 19:59
Jak widać autor hacka nawet nie raczy zajrzeć jak userzy oceniają jego dodatek.
Cytat: | Dobra, to kto mi powie co mam zrobić że jak kliknę na [ Oceń temat ] , to mi strona nie będzie jechać do góry? trochę to denerwuje. |
arcy - 09-02-2008, 20:08
siekierzynski napisał/a: | Jak widać autor hacka nawet nie raczy zajrzeć jak userzy oceniają jego dodatek. | siekierzynski, daruj sobie takie komentarze. Pomysl przez chwilę, że może autor miał wypadek samochodowy i lezy w szpitalu z połamanymi nogami i ani mu w głowie modyfikacja. Albo zwyczajnie nie ma czasu, bo musi zarobić na chleb. Albo 1000 innych przyczyn losowych. Takie teksty nie dość, że są niemiłe to jeszcze niezbyt przemyślne...
Crok - 09-02-2008, 20:11
w ktorym miejscu powinno pojawic sie ocen temat bo zmienilem chyba wszystko ok i nic widze stare forum
a moze ktos ma przerobione pliki i moze wrzucic
arcy - 09-02-2008, 20:20
Crok, w pierwszym poście są screeny.
Właczyłeś modyfikację w Panelu Admina?
siekierzynski - 09-02-2008, 20:54
arcy, racja, nie pomyślałem.
Zastanawia mnie to w jaki sposób został napisany dodatek, jak nigdzie nie mogę znaleźć tego "#", który przesuwa stronę na górę.
nathan - 10-02-2008, 12:19
Po wybraniu oceny i wciuśnięciu "Głosuj" nic się nie dzieje, nie dodaje oceny. Sprawdzałem pod Operą, IE, FF i nic. Oceny nie działają ani w widoku prostym, ani pełnym
Jak poradzić sobie z tym problemem?
Crok - 11-02-2008, 08:24
arcy napisał/a: | Crok, w pierwszym poście są screeny.
Właczyłeś modyfikację w Panelu Admina? |
prosze podowiedz gdzie sie wlacza w PA ten modul bo myslalem , ze trzeba tylko pliki podmienic
arcy - 11-02-2008, 08:35
Crok, nie wiem dokładnie gdzie, bo nigdy tej modyfikacji nie uzywałem. W PA powinieneś mieć odpowiedni moduł do zarządzania. W pierwszym poście jest też screen z PA. Poszukaj.
I musisz go włączyć, bo z tego co czytałem to modyfikacja jest domyślnie wyłączona.
Crok - 12-02-2008, 14:50
Panowie jeszcze jedna prosba - jak zmusic do dzialania Topic Rate System aby byl widoczyny przez Topic Anywhere ? zeby Topic Anywhere wyswietlal gwiazki z Z TRS-a.
prosze o pomoc
Colorion - 07-03-2008, 03:43
Po wykonaniu wszystkich instrukcji na forum wyskakuje błąd za każdym razem gdy chcę wejść na podforum i zobaczyć listę tematów:
Kod: | Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /home/t/i/b/tibia4u/www/phpBB2/viewforum.php on line 1100 |
w załączniku jest mój plik viewtopic.php
proszę o pomoc
Sunchine - 08-03-2008, 02:02
u mnie nic nie ma zaznacza żeby było włączone i nic..ma ktoś lekarstwo na to ?
kaszubek92 - 21-03-2008, 21:27
Prosze o pomoc, autor tematu nie może go ocenić co zrobić z tym fantem???
KryQ - 24-03-2008, 12:59
Hejka jestem nowy na forum więc muszę potruć dupe ważnej osobie
Do rzeczy mam problem z twoją modyfikacją Topics Rate System zainstalowałem ją pomyślnie wszystko gites ale gdy chce wysłać ocenę zaznaczam którąś nie ważne klikam głosuj i po prostu nic się nie dzieje okienko znika a ocena nie jest dodawana oczywiście zmieniłem link w trs.js i zainstalowałem skrypt
Link do forum smuzyka.com
Z góry dzięki za pomoc
rzuffon - 26-03-2008, 19:43
u mnie to samo, wszystko ok, ale nie wysyla sie nic ;/
|
|
|