HydePark - [OffTopic] czarna lista for ??
Anonymous - 27-08-2009, 00:01
Rusek, ale ja uwazam tak samo, ale naznaczanie takich osob czy ganianie
ich to dziecinada. Kazdy kto odpowiada tutaj na forum i chce cos takiego
stosowac to jego sprawa. Ja tez jestem przeciwko, co juz napisalem
wczesniej, kasowaniu stopki. Nie jest duza, nie przeszkadza w niczym, nie szpeci i
nalezy sie tworcy jakis szacunek.
INIM - 27-08-2009, 00:17
Meon, no, ale na co wtedy taki temat?
Tavaro - 27-08-2009, 00:52
CyberDuck napisał/a: | naznaczanie takich osob czy ganianie ich to dziecinada |
A dlaczego? Osoby nie szanujące czyjejś pracy powinno się naznaczać, choćby przez fakt nieudzielania im pomocy. Skoro ktoś jest wystarczającym super-haksiorem by usunąć stopkę, to powinien potrafić sobie poradzić z ewentualnymi problemami i błędami skryptu.
RuseK, ja pisałem o tym skrypcie sprawdzającym - ale mam teraz pracę i z wolnym czasem kiepsko.
Meon - 27-08-2009, 15:01
INIM, wlasnie chodzi o to, ze taka czarna lista jest na nic, i że to sprawdzanie w zupełności wystarczy
joli - 27-08-2009, 15:42
INIM napisał/a: | Pomysł słaby. Nikt gdy odpisuje komus w temacie nie będzie szukał tej listy by sprawdzić czy ten link się tam nie znajduje. | absolutnie popieram. akurat mi sie chce jeszcze listy przeglądac, jakby mało bylo roboty. Propozycje -
lista warezów
lista bez stopki
lista głupich, głupszych
i do czego w koncu dojdziemy?
Moze od razu załozyc grupe osob, ktorym pomagamy, a reszte zabić?
Proponuję, aby kazdy pomagał lub nie pomagał według własnego osadu problemu. Jestem absolutnie przeciw usuwaniu stopek, dla mnie to dziecinada i chamstwo, ale cóz. Jesli ktos nie chce sie przyznac, choc wszyscy doskonale wiedzą skąd ma skrypt i na jakim silniku pomyka, to nie jest dla mnie oszustem. Jest totalnym bezmózgiem. Żal i tyle.
Anonymous - 27-08-2009, 16:53
Podpisuje sie pod tym co napisala Joli wszystkim czym moge
To samo ja napisalem ... ale co niektorzy nawet tego nie zrozumieli
MagicalFire - 27-08-2009, 17:53
joli napisał/a: | . Jesli ktos nie chce sie przyznac, choc wszyscy doskonale wiedzą skąd ma skrypt i na jakim silniku pomyka, to nie jest dla mnie oszustem. Jest totalnym bezmózgiem. Żal i tyle. |
no tak ale jak przemo modyfikował phpBB to sie dopisał
jak ktos jest super programista
robi mody to niech zrobi stopke
Powered by phpBB modified by Przemo & xxxxx
a nie wywala całkiem
jak widzialem w tym temacie
http://www.przemo.org/php...ghlight,#468143
Kod: | Powered By ArtCOP Group 2008 / 2009 |
przecież to widać ze to skrypt Przema
joli - 27-08-2009, 18:04
No własnie. Widac doskonale. Tylko idiota sie chwali ze cos zrobil sam, nie potrafiac nawet sladów zatrzec.
MagicalFire - 27-08-2009, 18:08
i strasznie mnie to boli ze obsługa pomaga takim zamiast ich gnębić
xandersky - 27-08-2009, 18:55
MagicalFire, ciebie to wogóle chyba życie boli.. Masz płacz że nikt Cię nie chce i każdy ma Cie za kretyna i swoje frustracje przelewasz na beznadziejne pomysły a w głębi duszy żal Ci tyłek ściska.. Miałem swoje powodu na usunięcie stopki przema - jednym z wielu powodów byli własnie tacy idioci jak ty co zalewali i spamowali administratorom po skrzynkach jak to zrobić jak tamto zrobić jak sramto zrobić.. Ze skryptu przema nie pozostał nawet jeden czysty plik, niestety skrypt bez wielkiej integracji w pliki nie nadaje się do użytku przy 200 osobach on-line.. Nie powiem już o 400 czy 500 gdzie forum wczytywało się po kilkanaście sekund.. Dlaczego mam trzymać coś co w orginale nie nadaje sie do użytku ?? Ogarnij się chłopie i zejdź z naszej firmy bo publiczne wyzywanie od idiotów może zakończyć się dla Ciebie przykrością...
pozdrawiam.
joli, nie skomentuje.. administracja pff
Polaczek - 27-08-2009, 19:05
xandersky, no bardzo dużo zmieniłeś w skrypcie. Fakt. Ale może lepiej gdyby została stopka phpBB by Przemo i dopisać np. optimized by xxx czy coś Żeby nie było takich akcji
xandersky - 27-08-2009, 19:14
Polaczek, bardzo chętnie bym zostawił.. w pierwszej opcji pozostał zapis iż silnik forum oparty o..
Jednakże nie ustały skamlenia o kod o plik o modyfikacjo o to o tamto etc.. jak zrobiłes to jak zrobiłeś tamto od kilkudziesięciu użytkowników tegoż forum..
Dopiero po całkowitym usunięciu stopki nagle cisza........
Pisałem w sprawie usunięcia stopki do przema na maila gdyż uwazam iż odpłatnie powinna być możliwość wykonania takiej operacji, tak jak to się ma np. w vB niestety żadnej informacji do dziś nie otrzymałem..
Oczywiście macie racje co do for dzieciaków co to kasują se dla idei stopke nic nie zmieniając jednakże ładowanie wszystkich do jednego wora to troche przesada a wypowiedź joli i magical_f ajera pod adresem naszej firmy to już poniżej krytyki..
joli - 27-08-2009, 19:16
xandersky, wiesz co.. szkoda słów. Zmieniłes kilka plikow i porzadnie poszalałes ze stylem, to Ci sie chwali. Ale w dalszym ciagu masz forum na silniku phpbb i na przemie. A nie na Powered By ArtCOP Group 2008 / 2009
Moze i dobrze, ze usunąłes te stopke, nie ma się czym chwalic. Tak samo, jak chełpisz się warezem i pośredniczysz/zezwalasz na udostepnianie/ściąganie plików chronionych prawem autorskim, tak samo bez skrupułów i w tym wypadku przywłaszczasz sobie czyjąś prace.
Cytat: | joli, nie skomentuje.. administracja pff |
wybacz, ale możesz sobie pisac co chcesz. Nie interesuje mnie Twoje zdanie, jesteś dnem socjalnym.
Cytat: | a wypowiedź joli i magical_f ajera pod adresem naszej firmy to już poniżej krytyki.. | firma paser się nazywa? Możesz mnie podac do sądu, zobaczymy jak będziesz śpiewał.
MagicalFire - 27-08-2009, 19:24
wiedziałem ze tu napisze
xandersky napisał/a: | głębi duszy żal Ci tyłek ściska. |
scyska dlatego ze nie i tylko tobie policja w koncu zrobi najazd na chatę ?
twoje forum jest oparte na skrypcie Przema nie powinieneś usuwać stopki xandersky napisał/a: | skrzynkach jak to zrobić jak tamto zrobić jak sramto zrobić.. |
no i co jak zadadza pytanie tu to im z checia odpowiemy
poza tym nikt nie jest taki tępy i widzi ze to skrypt przemka nie wasz autorski
[ Dodano: 27-08-2009, 20:25 ]
xandersky napisał/a: | Ogarnij się chłopie i zejdź z naszej firmy bo publiczne wyzywanie od idiotów może zakończyć się dla Ciebie przykrością...
pozdrawiam. |
ciekawe co policja powie na warez
joli - 27-08-2009, 19:30
xandersky napisał/a: | Pisałem w sprawie usunięcia stopki do przema na maila gdyż uwazam iż odpłatnie powinna być możliwość wykonania takiej operacji, tak jak to się ma np. w vB niestety żadnej informacji do dziś nie otrzymałem..
| a wcale się nie dziwię, bo Przemo nie może sprzedawać czegoś, co według licencji nie jest na sprzedaż. Choć Ty takich rzeczy nie rozumiesz, dla Ciebie nie ma zasad.
|
|
|