Archiwum - usuniete
They - 30-12-2004, 14:15
Red, jakiej reklamy ci chodzi ? Podaj screena tutaj.
Chyba sie pomyliles, to byl znaczek z reklam?. W panelu jest taki "znaczek" dodaj i usun itd...
Red - 30-12-2004, 15:17
Nie, chodzi mi o ciąg znaków doklejany pod postem.
mimo, że wykasowałem go, a teraz wkleiłem inny nadal jest ten, który domyślnie ustali? skrypt .
To jest cała wiadomość
I w?a?nie to:
Cytat: | ---------------------------------------------------
Serwis prosiaczki.tanihosting.com zaprasza | jest doklejane mimo, że to wykasowałem .
A tą "reklam?" ustalam w polu przy którym pisze
Kod: | Stopka do każdej wysyłanej ekartki (reklama):
Pozostaw to pole puste, jeżeli nie chcesz dośćcza? do wysłanych e'kartek reklamy. |
Eh, pozostawiam, a i tak dośćcza
Pozatym jest drugi błąd
Jeśli wybior? opcję upiększania kartki następnie podglądu, a potem znów upiększania pojawia się komunikat oznajmiajacy o tym, ze Nie można wyświetli? strony .
They - 30-12-2004, 15:25
hmmm tego ci sie nie podobalo ?
reklama albo bez reklamy ,a ten w emailu to przecież to twój link i to twoja reklama. Co ci przeszkadza ?
dobra skoro chciales wywalic to wywal kody w pliku send.php
Kod: | Serwis $service_url zaprasza |
[ Dodano: 30-12-2004, 15:28 ]
Red napisał/a: | Jeśli wybior? opcję upiększania kartki następnie podglądu, a potem znów upiększania pojawia się komunikat oznajmiajacy o tym, ze Nie można wyświetli? strony . | u mnie dziala !
nadales ustawienia chmodów ?
Red - 30-12-2004, 15:34
They napisał/a: | nadales ustawienia chmodów ? |
Tak, ale spróbuj? jeszcze raz.
Yupi . Już działa ! Dziękuję bardzo No i mam jeszcze dwa pytania:
#1 dałoby się jakoś wywalić też linie ( ---------------------------------------------------
) znajdujące się pod postem?
#2 W każdym mailu pisze : W serwisie http://prosiaczki.tanihosting.com (link do serwisu) . Nie dałoby się tego jakoś przemianowa? na nazwą?
They - 30-12-2004, 15:35
Red napisał/a: | #1 dałoby się jakoś wywalić też linie ( ---------------------------------------------------
) znajdujące się pod postem? | możesz wywalic w tym samym miejscu co wywaliles... wywal ------ .
Red - 30-12-2004, 15:39
Ok, drugi problem już rozwiązałem. A co do pierwszego - też tak pomyślałem, ale usunąłem tamten fragment i nie mogę znaleźć. [po pewnym czasie] znalazłem! Bardzo dziękuję za pomoc
[ Dodano: 30-12-2004, 16:13 ]
Cytat: | Jeśli wybior? opcję upiększania kartki następnie podglądu, a potem znów upiększania pojawia się komunikat oznajmiajacy o tym, ze Nie można wyświetli? strony . |
Zmieniłem chmody, ale i tak błąd występuje .
Paszczak000 - 30-01-2005, 11:15
Próbować ktoś karteczek na netlook.pl? Bo mi wyskakuje:
Kod: | Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/camels/public_html/temp/kartki/index.php on line 26
Warning: main(): Failed opening './../extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/camels/public_html/temp/kartki/index.php on line 26
Warning: main(./../common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/camels/public_html/temp/kartki/index.php on line 27
Warning: main(): Failed opening './../common.' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/camels/public_html/temp/kartki/index.php on line 27
Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in /home/camels/public_html/temp/kartki/index.php on line 29 |
They - 30-01-2005, 11:18
chmody są poustawione ?
Paszczak000 - 30-01-2005, 11:28
jasne. wszystko zrobićem tak jak w instrukcji instalacji karteczek. u mnie lokalni na serwie działa tylko wywyala błąd bo nie zainstalowałem blibliotek GB. Może netlook dać jakieś ograniczenia etc.
They - 30-01-2005, 11:33
Paszczak000 napisał/a: | bo nie zainstalowałem blibliotek GB. Może netlook dać jakieś ograniczenia etc. | u mnie w ustawieniu eCards
Kod: | Korzystaj z bibliotek GD: * TAK NIE | mam NIE
bo wcześniej dałem na TAK ,to one kartki robićy duże obrazki i nie wiem dlaczego. Zaznaczyłem na NIE i sam ręcznie zrobićem obrazki duże i małe.
w?a?nie mam na netlook.pl
Paszczak000 - 30-01-2005, 11:43
W takim razie co to może był za błąd na netlooku? Może zaisnatlować:
FrontPage Extensions
i pomoże......
They - 30-01-2005, 11:51
Paszczak000 napisał/a: | Może zaisnatlować:
FrontPage Extensions
i pomoże...... | hmm tak my?lisz ? sprawdę.
a gdzie wstawiće? katalog "kartki" ? na głównym miejscu jako root/ ?
Paszczak000 - 30-01-2005, 12:08
instalowałem i w głównym i w subdomenie i nie działa. z rozszerzeniami czy bez........ zresztą przekorczyłem limit mego konta na netlooku a strona dalej działa może im się co? popsuło.....
They - 30-01-2005, 12:11
to dziwne...
podaj adres z plikiem kartki.php
Paszczak000 - 30-01-2005, 12:27
ale nie modyfikowałem jeszcze forum, bo sam skrypt ECards mi nie działa i zwraca taki błąd
www.thecamels.org/kartki
|
|
|