Hosting - [sponsoring] 100MB, CPanel
Monstrual - 11-03-2005, 12:58
No, to ja też się dośćcz? do koncertu życze?. Mam forum (chyba jasna sprawa) www.ogame.abc.pl tyczące mojego klanu z gry jak?e popularnej, OGAME (www.ogame.pl). Mam użytkowników ponad 100, ponad 2 tys. postów, a to tylko forum klanowe. To co chciałbym umieścić na serwerze sponsorowanym, nazwijmy konkurencj? dla forum Ogame.pl, na ktorym dane statystyczne wyglądają tak:
Nasi użytkownicy napisali 18004 wiadomości
Mamy 4323 zarejestrowanych użytkowników
na forum jest jeszcze sporo gości, ja zamierzam te dane powyżej jeszcze przebi?, tworz?c konkurencyjne (zarazem lepsze) forum. Uwazam, ze forum, co teraz nazwane zostalo Forum Ogame.pl jest nieprofesjonalne. Nie ma żadnych styli, żadnych ciekawych funkcji (cała zabawka opiera sie na zwyklym phpbb), a facet od serwerow nie dba o to, by forum bylo aktualne. Moje forum ma byc przeciwienstwem tego, a wiec dobrze zorganizowane, aktualne, dopracowane.
P.S. Może z powyższego nie wynika, ale chciałbym zamieścić na servkach sponsorowanych 2 Fora (jedno już jest, coraz bardziej popularne), drugie bedzie .
Mateusz099 - 14-03-2005, 18:39
Monstrual napisał/a: | No, to ja też się dośćcz? do koncertu życze?. Mam forum (chyba jasna sprawa) www.ogame.abc.pl tyczące mojego klanu z gry jak?e popularnej, OGAME (www.ogame.pl). Mam użytkowników ponad 100, ponad 2 tys. postów, a to tylko forum klanowe. To co chciałbym umieścić na serwerze sponsorowanym, nazwijmy konkurencj? dla forum Ogame.pl, na ktorym dane statystyczne wyglądają tak:
Nasi użytkownicy napisali 18004 wiadomości
Mamy 4323 zarejestrowanych użytkowników
na forum jest jeszcze sporo gości, ja zamierzam te dane powyżej jeszcze przebi?, tworz?c konkurencyjne (zarazem lepsze) forum. Uwazam, ze forum, co teraz nazwane zostalo Forum Ogame.pl jest nieprofesjonalne. Nie ma żadnych styli, żadnych ciekawych funkcji (cała zabawka opiera sie na zwyklym phpbb), a facet od serwerow nie dba o to, by forum bylo aktualne. Moje forum ma byc przeciwienstwem tego, a wiec dobrze zorganizowane, aktualne, dopracowane.
P.S. Może z powyższego nie wynika, ale chciałbym zamieścić na servkach sponsorowanych 2 Fora (jedno już jest, coraz bardziej popularne), drugie bedzie . |
napisz do mnie na gg 8482205
pozdr
Mateusz
|
|
|