To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Archiwum - smeitnik z 29 lutego

They2 - 29-02-2008, 01:43

heh co ja robilem ???

patrzylem blad u siebie na forum, szykuje w pliku i szukalem przyczyne i nic, za kilka minut blad zniknal.

a tu pisze jasno ze w tym miesiacu luty mamy 29 dzien, a w pliku 28.
ale ze mnie slepy :/

Widmo, Ty hmmm, dziekuje za poprawke. :roll:

Widmo - 29-02-2008, 01:43

Jesus, zmien wszystko tak jak bylo przed poprawkami i zastosuj ostanią.
masz dobrze do nastepnego przeczyszczenia CACHE.

Mysti - 29-02-2008, 01:48

Widmo,
Blagam o pomoc!Jestem nowa w internecie,mam jakis blad ogolny na moim ulubionym Forum Alphaville.pl.Czytam tu Was,wiem,ze piszecie jak to naprawic ale jak w to wejsc??Jak to zaczac?W nic nie da sie kliknac!Jestem zalamana,nie wiem do kogo sie zwrocic o pomoc.Mysti

MacDyller - 29-02-2008, 01:48

Wielkie dzięki za naprawienie tego errora. Szkoda, że nie wszystkie problemy są rozwiązywane tak expresowo... A nawet - w ogóle.

@Mysti - trzeba mieć dostęp do FTP, czyli plików na serwerze z forum. Należy znaleźć wymieniony plik, ściągnąć, zmienić, wysłać. Ale to jest problem webmastera tego forum, a nie userów, którzy nie mogą nic w tej sytuacji zrobić.

Mysti - 29-02-2008, 01:53

Widze,ze mam ten sam problem co Seba 123(ten sam tekst mam)
marzenna79 - 29-02-2008, 01:56

nicon- napisał/a:
No, wszystko bardzo ładnie chodzi, dzięki (:

Ja również dziękuję za szybkie naprawienie błędu. 8)
Pozdrawiam wszystkich. ;) :)

Mysti - 29-02-2008, 01:57

Dzieki za informacje ale teraz to juz kompletnie sie zalamalam,ja nic nie rozumiem,dla mnie to sa wszystko nowosci!Nie wiem co to sa pliki,serwer,webmaster,user czy FTP! ;(
Jesus - 29-02-2008, 01:57

Ja rowniez bardzo dziekuje :)
Pozytyw z tego tez taki, ze w koncu zarejestrowalem sie na tym forum :)

Jesus - 29-02-2008, 02:00

Mysti, jesli nie Ty prowadzisz to forum, to nic nie poradzisz ;p musisz poczekac, az administracja tamtego forum to poprawi
_ImPuLs_ - 29-02-2008, 02:16

I ja ze swojej strony (oraz użytkowników mojego forum) dziękuję za szybkie usunięcie problemu.

Szczerze mówiąc to myślałem że same poszukiwania zajmą mi o wiele dłużej, a tu taka niespodzianka ;-)

Dziękuję i pozdrawiam
_ImPuLs_

Mysti - 29-02-2008, 02:25

Dzieki :( ;(
krzychunh86 - 29-02-2008, 05:45

Jak komuś się nie chce szukać lub ma problem

podmień plik tu masz poprawke [ tu byl link www, w zwiazku z bezpieczenstwem został usuniety ] w folderze includes

m@rcin... - 29-02-2008, 06:43

Po zastosowaniu tej łatki pokazuje mi sie biała strona i nic nie można zrobić :roll:
krotom - 29-02-2008, 07:11

proponuje wstawić Szarlus'owi, że pomógł :!: .
Zrobiłem jak sugerował i forum hula jak gdyby nigdy nic 8) .

Zaznaczam że jestem tylko adminem "figurantem" bez prawa możliwości grzebania w plikach :!:

halohalo - 29-02-2008, 07:16

Mi po zastosowaniu tej porawki na jednym z for nic się nie zmieniło, moze źle wkleiłem, niewiem później sprawdzę.

Dla tych wszystkich, którzy się nie znają albo chcą to usunąć szybko, polecam wejśc do panelu admina i odłączyć to pokazywanie: kto ma dziś urodziny i też problem znika.

Rozumiem, że jak jutro sobie ponownie włączę to też będzie ok, poprostu jeden dzień przerwy z wysyłaniem życzń. ;)