To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [Opinie] hekko.pl

Mich@ł - 16-11-2008, 21:59

MagicalFire, MagicalFire, a nie pomyslałeś że Twoje fora są już stosunkowo duże i nie powinny byc na hostingach współdzielonych?

Hekko.pl to akurat w miare dobra firma ;)

Mysliwy^^ - 02-01-2009, 13:37

mam u nich strone i bardzo polecam ladnie rozbudowany panel przejrzystosc i pomagaja bez problemu ceny male i dobra oferta
tosiek - 03-01-2009, 18:34

Mich@ł napisał/a:
Hekko.pl to akurat w miare dobra firma

Zwłaszcza że klient ma wykres z datami i obciążeniami maszyny dla jego planu taryfowego" i wie keidy przekracza granice a nie jak gdzieniegdzie ni z tego ni z owego blokada konta :)

Adam` - 13-02-2009, 19:42

Jak dla mnie może być, ale oczywiście mogłoby być lepiej ;) Na pewno duży plus za cenę i dobry panel administracyjny, minus to zdarzające sie niestety zbyt często drobne awarie (przez pół roku moja strona nie działała aż trzy razy, z czego raz już dwie godziny po uruchomieniu).
OdYn ^^ - 30-03-2009, 16:20

polceam mam tam stronke i bede robil forum.. spoko pomoc i hosting.. no i ta cena.. ^^ :D
MagicalFire - 30-03-2009, 16:25

Mich@ł napisał/a:
a nie pomyslałeś że Twoje fora są już stosunkowo duże

no ale to nie były moje fora
tylko byłem użytkownikiem jednego małego forum na tym hoście
Mich@ł napisał/a:
Twoje fora są już stosunkowo duże i nie powinny byc na hostingach współdzielonych?

tak wiem dla tego na dniach przenoszę sie na serwer dedykowany

/dev/null - 06-05-2009, 22:14

Witam,
osobiście mam na hekko już 2 hosting.
Jeden do własnych potrzeb - ten najtańszy - jestem z niego zadowolony... Jak na tani, jest super, DirectAdmin spełnia moje wszystkie oczekiwania (cron, wybór wersji php, łatwe podpinanie domen)
Drugi pakiet kupiłem niedawno... Przeszedłem na hekko z (ehhhh) nazwa.pl... Dokładnie tak... Nazwa.pl konto Active (cena promocyjna 300zł/rok)... Wszystko pięknie i ładnie... Forum liczy 500 użytkowników, nagle przychodzi sobie niedziela 3 maja... Serwery padają - moja baza także... Cóż... Mówi się trudno...
Przeszedłem jeszcze tego samego dnia na hekko MediumPack+ bodajże :> . Forum śmiga (póki co nieźle), widać, że stoję na nowej maszynie, bo s4 jestem zadowolony jak zwykle...

Pozdrawiam!

Marecki - 03-02-2010, 16:35

Witam, powie mi ktoś jak jest z ich przepustowością. Chodzi mi czy jest pełna przepustowość, przy domowym łączu.

Np. mam 1Mb = 120kb/s, 6Mb = 650+kb/s itd.

// Lub jaki hosting www, nie będzie mieć problemów z przepustowością. Taki aby było pobieranie plików z full łączem.

poligram - 16-03-2010, 23:14

ja testowalem ich jakis czas temu mialem VPSa kupionego z ich oferty i testowalem sobie z lacza uczelnianego i zapierniczalo jak trzeba. Nie pamietam ile dokladnie ale niezle.
krzysiek-94 - 30-05-2011, 06:20

Mnie ten hosting jak na razie nie wadzi, trochę trzeba optymalizować kod ale da rade przeżyć.
domin1992 - 04-09-2012, 15:23

Co sądzicie o tej firmie? Jest godna polecenia? Są jakieś problemy?
Deotho - 04-09-2012, 15:32

Mam hosting od ponad miesiąca i nie narzekam. Szybki kontakt z supportem, brak problemów, a jeśli się jakieś pojawią to w specjalnym panelu masz informacje.

Warto.

Master93 - 13-08-2013, 15:30

czy jest opcja tu zapłacic za 1 miesiac a nie od razu za cały rok?
xlesiu - 13-08-2013, 15:48

Tak jest http://www.hekko.pl/hosting_www.html
Master93 - 13-08-2013, 16:08

ok, a co to za różnica czy jest localhost czy nie?
bo właśnie na hekko jest :?
nie wiem jako że local to już od początku wgrania forum nie ma PL znaków