1.12.7 i starsze - Quick Post Edit 4.1
CartaginaFOX - 19-10-2007, 14:46
Cytat: | -> Od teraz każda szybka edycja będzie zapisywana w historii edycji postów (Jeśli opcja ta jest włączona) |
Gdy normalnie edytuję to mam historię edycji postów . Gdy robię to modyfikacją Quick Post Edit to takiej informacji nie widzę , gdzie popełniam błąd .
Pozatym zauważyłem wielką dziurę a raczej błąd w modyfikacji , polega to na tym że na swoim forum mam ustawione że każdy post można edytować tylko 60 minut od napisania . Niestety ta zasada nie działa na modyfikacji szybkiego usuwania postów.
Proszę o pomoc
Knofel - 19-10-2007, 17:28
CartaginaFOX napisał/a: | Pozatym zauważyłem wielką dziurę a raczej błąd w modyfikacji , polega to na tym że na swoim forum mam ustawione że każdy post można edytować tylko 60 minut od napisania . Niestety ta zasada nie działa na modyfikacji szybkiego usuwania postów. |
To nie żaden błąd a tym bardziej nie żadna dziura, ten mod nie korzysta z pliku posting php, wiec wszystkie modyfikacje w tym pliku nie są brane pod uwage.
A co do:
CartaginaFOX napisał/a: | Gdy normalnie edytuję to mam historię edycji postów . Gdy robię to modyfikacją Quick Post Edit to takiej informacji nie widzę , gdzie popełniam błąd . |
Jak znajdę trochę czasu to się tym zajmę
CartaginaFOX - 19-10-2007, 18:45
Cytat: | To nie żaden błąd a tym bardziej nie żadna dziura, ten mod nie korzysta z pliku posting php, wiec wszystkie modyfikacje w tym pliku nie są brane pod uwage. |
czy nie da się nic zrobić aby takie ograniczenie dało się wprowadzić . Cytat: | Jak znajdę trochę czasu to się tym zajmę |
Bardzo proszę o takową zmianę ...
Mam jeszcze jedno ważne pytanie .
Dla mnie modyfikacja działa świetnie , ale moi użytkownicy narzekają że po wybraniu opcji edytuj , że nic się nie dzieje , proszę o pomoc .
[ Dodano: 19-10-2007, 23:27 ]
Mówiąc krócej na moim forum dzięki modyfikacji edytować posty może tylko administracja i użytkownicy którzy nie są w żadnej grupie . co robić ?
Lobezzz - 21-10-2007, 21:28
Cytat: | --> ZNAJDŹ PONIŻEJ: <--
storeCaret(txtarea);
--> DODAJ PRZED: <--
var color = document.getElementById("qpe_color").value;
txtarea.value = txtarea.value.replace(/<qpe_color>/g, color);
--> ZARAZ PONIŻEJ ZNAJDŹ: <--
###########################################
--> Otwórz plik: language/lang_polish/lang_main.php <-- |
nie rozumiem pogrubionej czesci. mam znalezc ciag hashy i co potem?
Knofel - 21-10-2007, 21:36
Mały błąd, tam ma być zapisz i zamknij plik
siekierzynski - 02-11-2007, 14:16
Nie wiem u mnie się też nic nie dzieje. Klikam EDYTUJ i nic.
Soho - 09-11-2007, 23:48
Witam
Nie bijcie za odświeżanie etc, to prośba.
Problem jest natomiast taki: chcę zmienić kolor czcionki, zaznaczam, wybieram kolor czcionki z paska nad edycją i wypluwa mi kod podany poniżej do pola szybkiej odpowiedzi... Posiadam BBCode Menagera, czy to będzie czynnikiem problemogennym?
Kod: | [color=<qpe_color>][/color] |
Edit (12.11)
Nieaktualne, przypadkowo ominąłem jedną instrukcję...
Knofel - 09-11-2007, 23:54
Wykonałeś instrukcję dla pliku images/jsscript.js ??
olol - 25-11-2007, 17:01
to jak, da sie cos zrobic z tym ograniczeniem czasu edytowania postów?
siekierzynski - 01-12-2007, 03:10
działa, tylko trzeba trochę nad wyglądem popracować.
sseven - 23-12-2007, 01:36
wielkie dzięki, działa. żadnych problemów z kolorami
Zumi - 24-01-2008, 20:06
a czy jest możliwość zrobienia czegos takiego jak w IPB ze jak sie kliknie na edytuj to jest do wyboru ? pełna i szybka edycja? bo co do samego moda to bardzo fajny
arcy - 24-01-2008, 20:12
Zumi, była już o tym dyskusja - to bez sensu. Teraz jak klikniesz edycja to się pokazuje ajaxowe okienka, ale masz pod spodem guzik do pełnej edycji. A mod się nazywa w końcu "szybka edycja". Więc co za problem?
Zumi - 25-01-2008, 01:00
co do pliku images/jsscript.js nie wiem czy mi sie to wydaje ale chyba jest błąd bo u mnie w oryginalnym jest images/jsscripts.js
+++++
co zrobić jak przy szbkiej edycji wyskakuje coś takiego
to br a przy pełnej juz tego nie ma jak się tego pozbyć?
snorg - 16-02-2008, 22:56
mozna prosic o nowy download ?
|
|
|