Hosting - [ opinie] shou.pl
krk - 09-06-2007, 16:42
topmichael napisał/a: | jak dla mnie shou.pl to beznadzieja, co chwile są probelmy z dostępem do servera, ja mysle nad zmianą serwera |
zwykłe złodziejstwo połowę działów na swoim forum sciągnełeś z mojego warezu
[ Dodano: 09-06-2007, 16:46 ]
P.S jak ktoś nie wieży niech wejdzie w mój regulamin i jego wszytko identyczne
arcy - 09-06-2007, 16:59
krk napisał/a: | zwykłe złodziejstwo połowę działów na swoim forum sciągnełeś z mojego warezu | a warez to niby nie złodziejstwo? złodziej oskarża złodzieja o złodziejstwo - takie rzeczy załatwiajcie sobie prywatnie
temat jest o shou.pl - każdy następny post nie na temat będzie odpowiednio nagradzany i usuwany
Meon - 10-06-2007, 11:43
Shou miało przerwy techniczne z powodu uszkodzenia nowego dysku przez kuriera. Sam mam u nich kąta i szczerze polecam. Super support, admin jak ktoś już wcześniej wspomniał gamepad.pl więc pełen professionalizm. Dot. pomocy technicznej mają 2 zatrudnione osoby. Jeszcze nie wystartowali oficjalnie, tylko na allegro żeby sprawdzić moc sprzętu.
zalek - 20-06-2007, 19:42
czyżby koniec SHOU.PL
Na Allegro zobaczyłem dość nietypową aukcję
http://allegro.pl/item208...edaz_firma.html
Co o tym sądzicie ?? czy to Koniec Hostingu ??
boczoslaw - 21-06-2007, 15:50
ta firma wydawała sie podejrzana od samego poczatu jeszcze mają błedy w aukcji pisze że:
Sprzęt:
Procesor: Intel Core 2 Duo
Pamięć RAM: 3 GB
Dysk: 3 x 250 GB
Łącze: 100 mbps
A kawałek dalej :
- łącze 10 mbps
I to miała być wiarygodna firma, co najlepsze sprzedają firme a konta klientów są opłacone do końca roku, a nowy własciciel musi opłacać serwer do końca roku z własnej kieszeni, skasowali kase za cały rok narobili bajzlu i sprzedają głupiemu jeszcze na tym zarabiając. Firma porażka takie moje zdanie !!!
Mich@ł - 21-06-2007, 23:38
szczerze mówiac czasami sprzedaż hostingu przynosi lepszy efekt dla klientów Zapewne nowy właściciel poprawi jakość usług
Sam obserwuje tą aukcje i myslałem nad kupieniem sobie hostingu
assa - 04-07-2007, 01:47 Temat postu: Shou.pl utknął - czy na dobre? Od ładnych paru godzin nie mogę wejść na serwer shou.pl - ale widzę, że jego cena odpowiadała usłudze... Szkoda, bo już tam mam sporo wepchane.
Ale:
http://www.webhostingtalk...300entry65663
czyli:
"Shou kupiła osoba która prowadzi netempire.pl"
Pozostaje odczekać...
lolex - 23-01-2008, 21:58
ostatnio na tym hostingu została wyłonczona funkcja "php" dostałem takiego e-maila:
"Od dnia dzisiejszego register_globals jest wyłączone.
Każdy kto chce mieć je nadal aktywne powinien utworzyć plik php.ini w
swoim katalogu public_html o zwartości register_globals = on
To samo dotyczy innych funkcji php, prosze jednak pamiętać że robicie to
Państwo na własną odpowiedzialność - włączenie register_globals to
ryzyko!!!
Pozdrawiam
shou.pl"
czy ktos wie jak można włączyć ten plik zrobiłem ale klapa " utworzyć plik php.ini w
swoim katalogu public_html o zwartości register_globals = on"
|
|
|