Wersje 1.9 i starsze - Moderatorzy działów pogrubioną czcionką
**PrZeMo** - 18-07-2004, 08:36
Wielkie dzięki
VoDK4 - 18-07-2004, 10:16
co do chrapki na jakis team to musze was rozczarowac BO NIE ... nie mam czasu tzn teraz troche ...
co do podpisu to moglem go inaczej w tedy ustawic ;P a avatar ma przypominac uzytkownikom forum o opcji SZUKAJ... szkoda ze nie ma tu jakiegos fajnego oczojebnego czerwonego bo w tedy by sie bardziej w oczka zucal
Lwie_Serce_ - 18-07-2004, 11:06
Elektra napisał/a: | krew mnie zalewa jak takie cos widz? |
a mnie szlak trafia jak ktos jest taki wscibski...po to jest to forum zeby tu opisywac swe problemy i liczyc na pomoc innych. Jesli bym mial sie meczyc z opcjami "szukaj" to bym się do ??nckiego roku z tym nie wyrobil
Widmo - 18-07-2004, 11:12
Cytat: | a mnie szlak trafia jak ktos jest taki wscibski... |
gdzie i kto jest tu wscibski?
Cytat: | po to jest to forum zeby tu opisywac swe problemy i liczyc na pomoc innych. |
ta.... cos na zasadzie: "Przynie?, podaj, pozamiataj...
Przecież tu same takie posty typu "Kto napisze moda, kto mi zrobić"
Cytat: | Jesli bym mial sie meczyc z opcjami "szukaj" to bym się do ??nckiego roku z tym nie wyrobil |
Ja?nie pan chrabia od siedmiu bolesci...
Lwie_Serce_ - 18-07-2004, 11:27
Widmo napisał/a: | gdzie i kto jest tu wscibski? |
Wielmozny Pan VoDK4 w swym podpisie daje mi jakies pouczenia...poprostu czepil sie mnie jak rzep psiego ogona
Widmo napisał/a: | ta.... cos na zasadzie: "Przynie?, podaj, pozamiataj... |
NO niestety kazdy tu o cos sie wypytuje i oczekuje na pomoc Wasza - czyli ZNAWCOW bo tu sami ZNAWCY
I nie tylko ja tu oczekuje pomocy bo takich jest tu wsio
[ Dodano: 18-07-2004, 13:01 ]
Co do tego bajeru zmieniajacego kuryswe w napisie "moderator" to dla leniwych odemnie powiem ze gotowy plik znajduje sie w language->lang_english->lang_main.php ktory nalezy przekopiowac tudziez nadpisac do lang_polish->lang_main.php i tez dziala o dziwo
BPL - 18-07-2004, 12:17
Lwie_Serce_ napisał/a: |
Wielmozny Pan VoDK4 w swym podpisie daje mi jakies pouczenia...poprostu czepil sie mnie jak rzep psiego ogona |
widac ze nie przegladasz forum dokladnie
Cytat: |
NO niestety kazdy tu o cos sie wypytuje i oczekuje na pomoc Wasza - czyli ZNAWCOW bo tu sami ZNAWCY
I nie tylko ja tu oczekuje pomocy bo takich jest tu wsio |
Ciekawe czy tobie by sie chcialo pisac kazdemu to samo w kolko. Samemu mozna znalesc bardzo wiele.
lewy2 - 18-07-2004, 12:50
Do czego ma prowadziś ten "bujny" off-topic. Stopka oraz avatar jest sprawę użytkownika, i ma zaupełne prawo, aby mieć w tym wypadku sygnature, oraz avatar który nie raz zapewne was na tym forum przystopowa? od napisania nowego temat, tylko poszukania gdzień na forum. Więc koniec off-topicu, i najlepiej by było, gdyby temat zamkna?, gdyż problem został rozwiązany.
Widmo - 18-07-2004, 13:04
ja celowo zostawiam otwarty, może Lwie_Serce_ wypowie sie jeszcze ze dwa razy i dostanie warna za poglądy moralne
They - 18-07-2004, 13:06
eehkm to napiszcie w hydeparku !
VoDK4 - 18-07-2004, 13:55
lwie serce poszukaj na forum dlaczego cie mecze twoim nickiem w podpisie... jak bys czesciej uzywal opcji szukaj to może by to pomoglo ...
i dlaczego uwazasz ze jestem wscibski?? dlatego ze was staram sie nauczyc kozystac z opcji SZUKAJ
poprostu wszystkie wasze pytania sa przerabiane na okraglo co 3-4dni... zostawiam bez komentarz...
pozdro
i nie jestem wscibski
|
|
|