To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Moderatorzy działów pogrubioną czcionką

**PrZeMo** - 18-07-2004, 08:36

Wielkie dzięki
VoDK4 - 18-07-2004, 10:16

co do chrapki na jakis team to musze was rozczarowac BO NIE :P ... nie mam czasu :P tzn teraz troche ;-) ...
co do podpisu to moglem go inaczej w tedy ustawic ;P a avatar ma przypominac uzytkownikom forum o opcji SZUKAJ... szkoda ze nie ma tu jakiegos fajnego oczojebnego czerwonego :P bo w tedy by sie bardziej w oczka zucal ;-)

Lwie_Serce_ - 18-07-2004, 11:06

Elektra napisał/a:
krew mnie zalewa jak takie cos widz? :?

a mnie szlak trafia jak ktos jest taki wscibski...po to jest to forum zeby tu opisywac swe problemy i liczyc na pomoc innych. Jesli bym mial sie meczyc z opcjami "szukaj" to bym się do ??nckiego roku z tym nie wyrobil :lol: :wink:

Widmo - 18-07-2004, 11:12

Cytat:
a mnie szlak trafia jak ktos jest taki wscibski...

gdzie i kto jest tu wscibski?

Cytat:
po to jest to forum zeby tu opisywac swe problemy i liczyc na pomoc innych.

ta.... cos na zasadzie: "Przynie?, podaj, pozamiataj...

Przecież tu same takie posty typu "Kto napisze moda, kto mi zrobić"

Cytat:
Jesli bym mial sie meczyc z opcjami "szukaj" to bym się do ??nckiego roku z tym nie wyrobil

Ja?nie pan chrabia od siedmiu bolesci... :x

Lwie_Serce_ - 18-07-2004, 11:27

Widmo napisał/a:
gdzie i kto jest tu wscibski?

Wielmozny Pan VoDK4 w swym podpisie daje mi jakies pouczenia...poprostu czepil sie mnie jak rzep psiego ogona :wink: :mrgreen:

Widmo napisał/a:
ta.... cos na zasadzie: "Przynie?, podaj, pozamiataj...

NO niestety kazdy tu o cos sie wypytuje i oczekuje na pomoc Wasza - czyli ZNAWCOW bo tu sami ZNAWCY 8) :lol: :mrgreen:
I nie tylko ja tu oczekuje pomocy bo takich jest tu wsio :!: :P

[ Dodano: 18-07-2004, 13:01 ]
Co do tego bajeru zmieniajacego kuryswe w napisie "moderator" to dla leniwych odemnie powiem ze gotowy plik znajduje sie w language->lang_english->lang_main.php ktory nalezy przekopiowac tudziez nadpisac do lang_polish->lang_main.php i tez dziala o dziwo :roll: :wink: :mrgreen:

BPL - 18-07-2004, 12:17

Lwie_Serce_ napisał/a:

Wielmozny Pan VoDK4 w swym podpisie daje mi jakies pouczenia...poprostu czepil sie mnie jak rzep psiego ogona :wink: :mrgreen:

:lol: :mrgreen: widac ze nie przegladasz forum dokladnie :D

Cytat:

NO niestety kazdy tu o cos sie wypytuje i oczekuje na pomoc Wasza - czyli ZNAWCOW bo tu sami ZNAWCY 8) :lol: :mrgreen:
I nie tylko ja tu oczekuje pomocy bo takich jest tu wsio :!: :P

Ciekawe czy tobie by sie chcialo pisac kazdemu to samo w kolko. Samemu mozna znalesc bardzo wiele.

lewy2 - 18-07-2004, 12:50

Do czego ma prowadziś ten "bujny" off-topic. Stopka oraz avatar jest sprawę użytkownika, i ma zaupełne prawo, aby mieć w tym wypadku sygnature, oraz avatar który nie raz zapewne was na tym forum przystopowa? od napisania nowego temat, tylko poszukania gdzień na forum. Więc koniec off-topicu, i najlepiej by było, gdyby temat zamkna?, gdyż problem został rozwiązany.
Widmo - 18-07-2004, 13:04

ja celowo zostawiam otwarty, może Lwie_Serce_ wypowie sie jeszcze ze dwa razy i dostanie warna za poglądy moralne :)
They - 18-07-2004, 13:06

eehkm to napiszcie w hydeparku !
VoDK4 - 18-07-2004, 13:55

lwie serce poszukaj na forum dlaczego cie mecze twoim nickiem w podpisie... jak bys czesciej uzywal opcji szukaj to może by to pomoglo :P ...

i dlaczego uwazasz ze jestem wscibski?? dlatego ze was staram sie nauczyc kozystac z opcji SZUKAJ

poprostu wszystkie wasze pytania sa przerabiane na okraglo co 3-4dni... zostawiam bez komentarz...

pozdro

i nie jestem wscibski