Wersje 1.9 i starsze - [Problem] Posty i ich wysyłanie
nasedo - 11-01-2005, 22:50
hmm.. ja mam konto na netlooku i wszystko dziala jak nalezy.. ( nawet przed chwila sprawdzalem ) wiec niewiem czy to wina netlooka..
They - 11-01-2005, 22:52
nasedo, bo nie uzywales IE, tak to wygląda.
nasedo - 11-01-2005, 22:55
Pod IE tez dziala. Sprawdzilem wlasnie.
Sylwia - 11-01-2005, 22:55
They, też nie używam IE
They - 11-01-2005, 22:57
hmmm to nie wina przeglądarki
niemożliwe.
Sylwia - 11-01-2005, 22:59
U mnie użytkownicy są podzieleni tak jak wszędzie: jedni uzywaj? ie inni nie, i wszyscy mają problemy...
zieleniec - 08-03-2005, 11:38 Temat postu: re Nie wiem o co wam chodzi.Forum mam na Netlooku od dłu?szego czasu i nie miałem problemów z tą firm?.Zawsze ?miga, stabilnie chodzi i nie mam z tym problemów, używam IE od zawsze, sprawdzałem też na innych przeglądarkach i nie ma problemu.Nie żałuje że wybrałem Netlloka i wszystkim go polecam.
Cytat: | ...potem przenie?li?my się na netlooka ze stromniutk? bazą danych z forum na Lycosie. Doinstalowywałem jedynie łatki, wszystkie po kolei aż do 9. Nie wiem o co tu chodzi... |
Znam ca?? rzesze zadowolonych ludzi z netlooka, ktorzy maja tam swoje strony i fora i nie narzekaja, a u ciebie jest za duzo kombinacji Ygrek, przenoszenie, dogrywanie, doinstalowywanie, "z baza danych na lycosie" - za duze zamieszanie, jestem pewny na 99% ze to wina tych manewrów.
Ludzie bardzo czesto oskarzaja swoje hostingi, bardzo czesto potem sie okazuje ze problem lezy po stronie strony/forum, gdzie uzytkownicy wprowadzaja jakies modyfikacje i kombinuje zbednie przy bazie danycc, potem wychodza takie problemy, a ze nie wiadomo o co chodzi, wiec najlepiej oskarzyc hosting.
Dziwne Sylwia ze inni nie maja jakos problemow?, tylko ty jedna masz takie problemy, jak to jest?
uzywam forum na netlooku i nie moge narzekac, wszystko smigalo, smiga i chodzi super.
pozdro
They - 08-03-2005, 11:57
zieleniec, zacznij czyta? -> http://www.przemo.org/php...opic.php?t=7702 i będziesz wiedział o co chodzi.
a poza tym powiadomienie GG u ciebie działa na netlooku ?
Ygrek - 10-03-2005, 22:52
No jasne, za dużo kombinacji. łatki są beee, bo trzeba je doinstalowywa?. Można wszystko zwali? na nie, a netlook się cieszy. Skoro jesteś taki mastah, to no problem, daj? dostęp do bazy danych na nock? i robisz co chcesz. Jak będzie ?miga? bezproblemowo po Twojej ingerencji i okałe się, że to wina "manewrów", to polec? do netlooka na kolankach b?aga? o przebaczenie.
PS. Czy wg Ciebie They i Sylwia też robili za dużo "manewrów"?
Sylwia - 11-03-2005, 00:14
Ja niestety chyba się poddam... Przez ostatnie dni u mnie na forum jest katastrofa... Tylko na maila dostaje pełno skarg że nie idzie wysyła? postów...
Testuje czyste phpbb i już wiem że go nie lubie
|
|
|