Wersje 1.9 i starsze - Problem po zmianie cookies
MarX - 19-04-2004, 18:57
hehehe mam to samo ale innym działa wiec wrozka ... pewnie ci popsuża tak jak mi
_FrEzZ__ - 19-04-2004, 18:59
Jak dla MNie nadal nie ma tej poprawki .. w uzy?es poprawka5.php ??:> i potem 6 ?? czy wrzuciłes jak leci wszystko
cichy24 - 19-04-2004, 19:05
Najpierw wrzuciłem poprawke 5 pu?niej 6 i nie moge wejść do panelu i wyskakuje błąd ogólny Invalid_session
Widmo - 19-04-2004, 19:10
w8
podasz Przmowi hasla do forum ?
cichy24 - 19-04-2004, 19:11
możesz jaśniej
Co to oznacza?
Jeżeli chodzi o hasło jasne że dam ufam wam i tylko powiedz jak czy na Pw Przema?
po poprawkach pojawił się nowy problem nie moge otwo?y? żadnego tematu wyskakuje taki błąd
Kod: | Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_avatar_width' in 'field list'
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.reporter_id, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_msnm, u.user_yim, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 43 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 597
File : /data/members/free/tripod/uk/c/i/c/cichy24/htdocs/forum/viewtopic.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum
|
Ludzie ratujcie
Widmo - 19-04-2004, 19:39
w8 = wait Cytat: | Jeżeli chodzi o hasło jasne że dam ufam wam i tylko powiedz jak czy na Pw Przema? |
w8 for answer...
mopek - 19-04-2004, 19:41
cichy24, czy możesz czyta? co piszę inni i odpowiada? zamiast zadawa? głupie pytania? pytanie było czy użyłeś poprawka5.php? za?o?? się, że nie i powiniene? dostać kolejne ostrzeżenie - zostawić to dla Widma bo ode mnie już dostałeś
cichy24 - 19-04-2004, 19:47
Sorry czekam już tylko na wasze pytania
mopek - 19-04-2004, 19:49
a odpowiedź? gdzień przecież zadałem a w?a?ciwie powtórzyłem po _FrEzZ__...
cichy24 - 19-04-2004, 20:01
Pytanie FrEzZ brzmiało tak
Kod: | Jak dla MNie nadal nie ma tej poprawki .. w uzy?es poprawka5.php ?? i potem 6 ?? czy wrzuciłes jak leci wszystko |
więc odpowiedziałem tak
Kod: | Najpierw wrzuciłem poprawke 5.php póżniej 6 i nie moge wejść do panelu i wyskakuje błąd ogólny Invalid_session |
Poprostu napisałem to co zrobićem
mopek - 19-04-2004, 20:08
ja pierdu... no jak tu zdzier?y? to wszystko... nie chodzi mi czy wrzuciłe? poprawkę 5.php (bo takiej notabene nie ma) tylko czy wykonaće? to co napisać Przemo po wrzuceniu plików z poprawki5 czyli:
Przemo napisał/a: | Również SQL jest prostsze, po wrzuceniu plików, wystarczy wejść na adres: http://mojeforum.pl/poprawka5.php
Zapytania ktore kiedys ominelismy teraz zostana dodane, natomiast jesli juz istnieja, zostana wyswietlone czerwone komunikaty, jesli taki komunikat mowi o tym ze powtorzenie klucza, lub ze wpis juz istnieje to możemy to zignorowac. |
jak nie to masz warninga bo jest napisane czarno na białym
[ Dodano: 19-04-2004, 20:11 ]
pomijam to bo za samo to już sie warning należy jak psu zupa:
Kod: | Version 1.8 improvement 6
Server name: members.lycos.co.uk Server name is different at Cookie domain.
Cookie domain: Server name is different at Cookie domain.
Check address:
Server port: 80
Cookie name is empty!
Cookie path: cichy24/forum
Cookie secure: 0
Session lenght is empty!
All 253 files OK ! |
cichy24 - 19-04-2004, 20:25
Ok Mopek dałem du*y wyskakuje mi to http://www.members.lycos.co.uk/cichy24/forum/poprawka5.php
co z tym zrobić jestem początkujący zależy mi na tym żeby odzyskać forum i proszę o pomoc
Chcesz zarobić to wyce? swoją prace i wyślij mi e-mail
Podam Ci hasło i odkr?cisz to co ja spieprz*?*m
mopek - 19-04-2004, 20:29
udostępnij przede wszystkim forum niezalogowanym
[ Dodano: 19-04-2004, 20:33 ]
dobra - już sie zarejestrowałem i z pozycji usera wszystko na pierwszy rzut oka gra
Widmo - 19-04-2004, 20:46
Jak nie bedziemy dawac warningow za PIERDO?Y to nigdy WAS nie odsiejemy...
Nie gniewaj sie bo masz jeszcze 2 w zapasie...
WARNING
cichy24 - 19-04-2004, 22:41
Proszę o pomoc teraz już forum padło pokazuje się taki komunikat :cry:
Kod: | phpBB : Critical Error
Could not query config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'cichy24_uk_db.phpbb_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_config
Line : 200
File : /data/members/free/tripod/uk/c/i/c/cichy24/htdocs/forum/common.php |
Jeżeli jest ktoś w stanie uratować moje forum niech się odezwie do mnie
gg 5446241