HydePark - Do u?yszkodnika [you] !
shqvarny - 27-03-2004, 12:49
no mam nadzieję, że ktoś będzie wiedział... bo nie mam zamiaru dostawać kolejnych ostrzeżeń tylko za to, że ktoś na moim forum co? zamieścić... a może jeszcze do kogo? co? przyszło
tylko jak dostaniecie moje zdjęcie z dzieci?stwa czy co? w tym stylu to nie dawajcie mi ostrzeżenia
dostałem ostrzeżenie, czyli jestem winny - zatem proszę o uzasadnienie wyroku
rss - 27-03-2004, 21:16
Cytat: | To jest mod. Wpisujesz you w nawiasie kwadratowym [] i podczas czytania wyskakuje nazwa usera, który to czyta (czyli Twoja ) | Aha czyli robicie se ze mnie jaja wiedzialem juz od początku
Anonymous - 27-03-2004, 21:29
sorry ale co poprawiac?Nie wiem do konca o co wam chodził
Anonymous - 28-03-2004, 07:22
Cytat: | sorry ale co poprawiac?Nie wiem do konca o co wam chodził | Przemo sie nudzi i zrobić hack i jak wpiszesz Ty masz przekope użytkowniku Gość musisz w nawiasie takim :[] wpisać you i kazdemu kto to bedzie czytal pokaze sie jego nick
Fanatyk - 28-03-2004, 11:36
Widmo Ty mnie nie strasz
Chcesz mieć mnie na sumieniu
hazan - 28-03-2004, 12:08 Temat postu: Re: Do użyszkodnika [you] !
Widmo napisał/a: | Gość ja na prawde nie mam już sięy poprawiać Twoich postów.
Ostatni raz przywoluje Cie do porządku.
WARNING ! |
Hehehe - dalem sie nabrac
Fanatyk - 28-03-2004, 12:10 Temat postu: Re: Do użyszkodnika [you] !
hazan napisał/a: | Widmo napisał/a: | Gość ja na prawde nie mam już sięy poprawiać Twoich postów.
Ostatni raz przywoluje Cie do porządku.
WARNING ! |
Po pierwsze to wydaje mi sie ze taki sprawy jak ostzezenie sie na priva wysyła nie szopki na grupie robi !!
( z ortografia zwasze bylem na bakier ale nik z tego jeszcze takiego teatru nie robil ) |
O! Kolejny nie zjarzy? - zupełnie jak ja na początku
Thomaszek - 28-03-2004, 12:34
Co ja wogole zrobilem? Bo nie bardzo wiem o co chodził Jesli o podpis i kolor rangi to nie widzialem ze nie wolno tego robic. A jesli o cos innego to nie wiem i mi powiedzcie. Przepraszam wszystkich bo naprawde nie wiem co zrobilem i chcialbym sie dowiedziec zeby nastepnym razem nie zrobic niczego zlego.
Fanatyk - 28-03-2004, 13:16
no nie mogę, no nie wyrobie i p?kne ze śmiechawki zaraz
Gość czytaj CA?E tematy buhahahaha
stanqoo - 28-03-2004, 16:54
Rany...... ale stresujecie D
Ja tu w hyde parku jestem pierwszy raz i oto małe zdziwko!
Ekstra!!
Lucyfer - 28-03-2004, 17:23
Cytat: | Lucyfer czytaj CA?E tematy buhahahaha |
ja czytam :D :razz:
Spoko to jest Ale powiem szczerze że na początku sie zdyziałem ,że znów co? zrobićem.
misterdexter - 28-03-2004, 23:40
Jak to wrzucić do siebie na forum? Chyba trzeba co? w includes/bbcode.php dodać, no nie?
Anonymous - 29-03-2004, 00:29
ok zrozumialem:) Ale wczoraj mialem lekkiego zonka bo akurat czytalem to po pijaku:)Dobry numer:) hehehehh dalem sie nabrac-ciekawy efekt musze to u siebie zrobic:DMacie pomysly:)
shqvarny - 29-03-2004, 09:30
buhehe... dobre brawa dla twórców a jak to zrobić u siebie ?
ps. nauczka na przyszło?? - wyłpij się i wylecz kaca przed czytaniem
Bolek - 29-03-2004, 12:57
hehehe - dalem sie nabrac. Z niepokojem przegladalem wszystkie moje posty szukajac co jest nie tak.
Hehe - niezle!
|
|
|