Hosting - [opinie] Hostingowo.pl
patrick - 10-02-2006, 13:29
frilancerix napisał/a: | jak zdalnie wymienisz dysk twardy ? |
Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko.
NetJaroPL - 10-02-2006, 20:21
Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola...
draye - 13-02-2006, 20:31
Witam,
Jestem jednym z adminów Hostingowo.pl.
Od początku istnienia serwisu ma on charakter edukacyjno-satyryczny i staramy sie publikowac materiały pomocne przy wyborze hostingu, jak również inne ciekawoski bądź wpadki usługodawców.
Dziękuję za dotychczasowe opinie o naszym serwisie i proszę o wszelkie sugestie, propozycje artów itd...
@NetJaroPL - podane przez Ciebie błędy są już poprawione...
@heavy - prawdopodobnie taki artykuł powstanie, tylko niewiem kiedy będę miał czas go napisac ponieważ ostatnio mam dużo pracy.
Jesli ktoś chce się zaangażowac w projekt hostingowo.pl prosze o kontakt (PW lub E-mail).
Pozdrawiamy
Redakcja Hostingowo.pl
frilancerix - 18-03-2006, 10:22
http://hostingowo.pl/readarticle.php?article_id=19
nie polecaja dla duzych stron phpbb by przemo
shqvarny - 18-03-2006, 15:07
Cytat: | nie polecaja dla duzych stron phpbb by przemo |
szybka interwencja. wnioskowałem o poprawę błędnego stwierdzenia i teraz jest:
Kod: | Wcześniej takim przykładem było phpbb by przemo, ale aktualnie developerzy zoptymalizowali owy skrypt i w nowych wersjach ma o połowe mniej zapytań do bazy. |
chociaż ja tej liczby nie podawałem i nie biorę za niej odpowiedzialności
Szirok - 26-05-2006, 09:26
NetJaroPL napisał/a: | Gdyby nie makabryczne bledy w pisowni Hostingowo.pl bylo by nawet niezle.. ale "chociarz", "urzytkownicy" to az oczy bola... |
zgadza sie pracujemy nad tym zeby poprawic jakosc tekstow pisanych na hostingowo.pl
Co do planow rozwojowych pozyskalismy nowego administratora Adama Szedzielorza z firmy Progreso, takze od strony merytorycznej jestesmy dosc dobrze zabezpieczeni i mysle, ze zyska na tym strona sporo. Ja jestem raczej od tematu fizycznych serwerow, lacz i sytuacji na rynku a Adam bardzo dobrze zna sie na software, przykladem moga byc autorskie rozwiazania platformy hostingowej, ktore wdrozyl w swojej firmie.
[ Dodano: 04-07-2006, 18:21 ]
patrick napisał/a: | frilancerix napisał/a: | jak zdalnie wymienisz dysk twardy ? |
Dokonuje tego support serverowni.
Wiele mozna robic zdalnie niektore operacje sa bardziej ryzykowne a niektore mniej.
Zdalnie mozna wykonywac partycjonowania, reinstalle systemu i wiele innych ale zawsze jest ryzyko. |
na podstawie moich ostatnich doswiadczen, uwazam, ze dostep fizyczny do maszyny jest wrecz niezbedny gdy sie chce prowadzic, powazne uslugi.
|
|
|