Archiwum - Publikacja wersji 1.12.2
PHOENIX - 27-01-2006, 18:38
iceangel napisał/a: | czy ktos ma taki problem, przy probie logowania?
Kod: | You have damaged: config.php file !
• File must begin with: <?php and finish with ?> with any other chars (spaces, tabs or new line) before <?php and after ?>
• You must correct the file !
• Remember it is not mistake, if your text editor can not see this space, tab or new line, use other editor with operating multi (CR/LF) format or create new file with clean content.
• Forum will not work correctly with damaged config.php file.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/koszatni/domains/koszatniczka.org/public_html/config.php:2) in /home/koszatni/domains/koszatniczka.org/public_html/includes/functions.php on line 1741 |
to jest moj config
Kod: | <?php
//
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
//
$dbms = 'mysql4';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'koszatni_degu';
$dbuser = 'koszatni_degu';
$dbpasswd = '*********0';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?> |
Przemo, dzieki za info, poradzilam sobie wlasnie dbloaderem, wszystko inne smiga az milo. Swietna robota dzieki Przemo |
Często jest tak - edytuj w kilku edytorach bo na niektórzych nie wykrywa spacji na końcu np.: vim
daniel93 - 27-01-2006, 19:22
Jak się wysyła plik, który ma niedozowlone rorzszerzeni to mówi że wysyłam pusty plik
Kod: | Tried to upload empty file |
To wyskakuje też pryz gif'ie.
I nnych nie testowałem.
W każdym bądź razie załączniki padły.
Większość emotek wykrzaczyło (wyświetlają się ich kody zamiast obrazka)
bulion - 28-01-2006, 00:12
INFORMACJA.
JESLI KTOS NAPISZE TUTAJ POSTA bezsensownego, offtopa, lub o treści o jakiej pisał Przemo dostaje od razu ostrzeżenie.
enjoy.
ccn - 28-01-2006, 15:16
Nie poprawiliście tego: (pisałem o tym chyba 3 razy)
Jak wchodze do sekcji SQL w panelu admina na Zezwolenia to niemam tabelu na dopisanie ID, wiec tak jak tam pisze wchodze na main_admin.php i tam dopisuje ID:2 i wracam do Zezwolenia: Sekcje SQL mam ale w Zezwoleniach niemam dalej tabeli na dopisywanie ID...
vegetagt - 28-01-2006, 15:23
hmm tego nie masz co na screenie?
chelloPL - 28-01-2006, 15:53
ccn, kliknij w link "Tutaj".
BTW, trzeba umieć czytać a nie ślepo klikać.
ORI - 28-01-2006, 16:56
Nie widzialem zeby ktos to zglaszal wiec zglaszam. Gdy wybiore w wyszukiwaniu pokaz posty z ostatnich 24 h np pokazuje mi 3 strony i gdy chce przejsc do nastepnej strony pokazuje mi ze nie ma postow spelniajacych podane kryteria...
Yanix - 28-01-2006, 17:19
ORI napisał/a: | Nie widzialem zeby ktos to zglaszal wiec zglaszam. Gdy wybiore w wyszukiwaniu pokaz posty z ostatnich 24 h np pokazuje mi 3 strony i gdy chce przejsc do nastepnej strony pokazuje mi ze nie ma postow spelniajacych podane kryteria... | Było zgłaszane Wystarczy otworzyć jeden temat z pierwszej strony i wybór kolejnych stron zadziała
maciekkoszalin - 28-01-2006, 21:34
Miedzy 1.12.2 a 1.12.3 beda zmiany tylko w plikach czy cos sie w bazie zmieni takze ??
chelloPL - 28-01-2006, 21:40
maciekkoszalin, w bazie na 100% będą zmiany.
vegetagt - 28-01-2006, 22:40
właśnie mnie wylogowało
Skopały mi sie cookisy czy coś ze skryptem?
moon - 29-01-2006, 00:50
IMHO: Nie dzialaja zmiany formatu daty w shoutbox'ie.
kermit - 29-01-2006, 01:40
wpisywanie wyrażeń do shoutbox nie działa po naciśnięciu enter z klawiatury <internet explorer> a pod ff jest ok!
irekk - 29-01-2006, 10:12
DenVer89, to sobie usun Kod: | onsubmit="return false" | ale gwarantuje ci zaspamowany shoutbox
Kamka - 29-01-2006, 14:54
ej Przemo, ja sie wpisalam na liste, z shoutboxa, tzn na te aktualizacje, hehe ale chyba nie bede miala jak wplacic kazsy.. Masz paypal? Zaloz sobei,w szystkim bedzie latwiej
|
|
|