Ogólna pomoc dotycząca stylów - [Styl] snowSilver
Paszczak000 - 17-12-2005, 10:11
MakArios, ale Twórca Stylu nie może zrozumieć o co nam chodzi
Anonymous - 17-12-2005, 10:14
kemustek napisał/a: | paweł-p44 napisał/a:
ja tego pomyslu nie wykorzystalem i nie ja przerabialem pierwszy Razz |
no kosmutek ale jak edytujes mój cytat to nie dodawaj tego Razz bo ja tego nie pisalem
kemustek napisał/a: | A może ja ? Ja przerobiłem styl snowSilver co chyba nie oznacza że ściągnołem pomysł z jakiegoś forum, przeciez ten styl jest ogólnie dostępny |
Ty go przerobiles ja tylko pozmienialem ikonkonki te ktore ty nie zmieniles i dodalem moda color rank ze Tym co niechce sie maja już gotowe
kemustek - 17-12-2005, 15:01
Cytat: | no kosmutek ale jak edytujes mój cytat to nie dodawaj tego Razz bo ja tego nie pisalem |
No jak nie jak tak, nawet nie wiesz co piszesz przecież jak cytuje to emotki zamienia na tekst a ty tam użyłeś emotki
paweł-p44 napisał/a: | Ty go przerobiles ja tylko pozmienialem ikonkonki te ktore ty nie zmieniles i dodalem moda color rank ze Tym co niechce sie maja już gotowe |
Ja zmieniłem tylko te które są oorginalnie, bo wydaje mi się że dalej nie są potrzebne
Crash_3d - 17-12-2005, 17:27
Nie śmiejcie z się z pana Pawła On ma 50 lat i nie umie ortografi więc takie młokosy jak wy nie beda zwracały mu uwagi, że w szkole nie uwazał:P Pwaweł w pewnej grupie osób (graczy na GD) odgrywa role kogoś podobnego do szymonst'a prosiaka
Czaki - 17-12-2005, 22:53
moze mi ktos powiedzieć jaki jest obecnie styl forum przema? bo chcialbym u siebie wrzucic taki sam (nie taki z dewocjonaliami typu 'bombki') a nie wiem gdzie go szukac... sorki za glupie pytanie ale ten zimowy bardziej podoba mi sie od snowSilver
Radek - 17-12-2005, 22:56
subSilver ze zmienionymi dwoma belkami i dodanym tlem...
za kolejne takei pytania chyba bede warny rozdawal :-/
krzyskualso - 25-12-2005, 13:45
Ej niemacie jeszcze jakiś stylów związanych z świetami??
|
|
|